Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Miks see banned oli? Humanoid-kilpkonnade osas rassistlik?
    Kuna presenteeriti seda nagu need kurgid oleks kilpkonna sugutid... et noh Rakvere Lihakombinaat võiks selle idee ju üles korjata vinkude tarvis.

Rajud ideed olid kunagi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Neid isegi meie poodides saadaval - pole teab mis hõrgutised.

See meenus ka seoses Taaviga.
    Miks see banned oli? Humanoid-kilpkonnade osas rassistlik?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Naine on ju ise süüdi, kuna ta peaks ju teadma, et Taavi hakkab promilli pealt laamendama.
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    hakkas laamendama või
    Või äkki on see EKSKLUSIIVVIDEO! Mida tegid Taavi Rõivas ja veel kaks meesametnikku ja naisametnik enne seda, kui Taavil käest läks.
    Läks käest ja hakkas laamendama ja Sarve sa ei karda keiss jah?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Selle viimase video seda lõikamata versiooni tahaks näha, kus need kolm djüüdi ja see neiu on hotellitoas ja siis, noh.

Või äkki on see EKSKLUSIIVVIDEO! Mida tegid Taavi Rõivas ja veel kaks meesametnikku ja naisametnik enne seda, kui Taavil käest läks.
    Tegelt ma usun, et kuskil Brazzersis või KINKis on kindlasti vastava süzeega gangbang video olemas. Kujutad Taavi ja kellegi teise nägu veel asemele ja läheb.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Neid isegi meie poodides saadaval - pole teab mis hõrgutised.

See meenus ka seoses Taaviga.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kurat, see asi tundus mulle lapsena kõige maitsvam asi, mida ma mitte kunagi reaalses elus söönud pole. Nüüd peaks kuhugi kaebama ilmselt.

Selle viimase video seda lõikamata versiooni tahaks näha, kus need kolm djüüdi ja see neiu on hotellitoas ja siis, noh.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Kui Taavi peaks kunagi poliitikasse naasma, siis tungivalt soovitan kampaania tunnuslooks seda.

Tänada pole tarvis, raha ei soovi - kindel win.
    Kurat, see asi tundus mulle lapsena kõige maitsvam asi, mida ma mitte kunagi reaalses elus söönud pole. Nüüd peaks kuhugi kaebama ilmselt.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Kui Taavi peaks kunagi poliitikasse naasma, siis tungivalt soovitan kampaania tunnuslooks seda.

Tänada pole tarvis, raha ei soovi - kindel win.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    minibaar puudub, aga see külmkapp seal hämaras on küll kuidagi sugestiivne...
    Ma peaks külmkapi sulama panema. Ise ta provotseerib ja müriseb.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Ole siiski ettevaatlik, ja minibaari kallale minnes püüa mitte kedagi ahistada, eks?
    minibaar puudub, aga see külmkapp seal hämaras on küll kuidagi sugestiivne...

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    jõudsime põhiküsimuseni.

nagu reedeti (teinekord juba esmaspäeviti) ikka, siis eile oli tunne, et peaks pisut tähistama ja õhtuks oli naisega plaanis pikalt küpsenud sealiha + hapukapsas, nii et viin (üle pika aja, ausalt) tundus jube hästi sobivat. õhtu käigus siiski selgus, et maitsenäsad jäid kuidagi möödastimuleerituks, mistõttu tegin veel treti Maximasse ja hankisin kolm Kulda, millest üks kukkus poe taga parkimisplatsil maha, hakkas sisisema ja tõenäoliselt õlut välja purskama (pimedas ei näinud). jätsin ta sinnapaika ja õhtu jooksul rohkem midagi ei tarbinudki.

täna tegin paar tervisejooksu, kokku üle 25 km (koos hilisemate käikudega üle 40 000 sammu – rekord!), koju jõudes oli jube mahlaisu, mistõttu hankisin õhtuks (koondisemängule ja foorumile mõeldes) hunniku siidreid – küll (superhea hinnaga) Nudisti omi, mitte Westonsit –, mis loomulikult said liiga vara otsa, nii et käisin uuesti poes ja võtsin ka ühe Karksi + Westonsi manu.

ka need said märkamatult otsa, nii et nüüd olen eilsete Kuldade kallal, kuivõrd Interneti sõnul "Beer on cider makes a good rider, cider on beer makes you feel queer" ja esmamulje põhjal võib seda rahvatarkust kinnitada!

kui Kuld peaks siiski enne lõppema kui uni saabuma, siis ilmselt tuleb seda Russkii Standarti lahendama hakata.

nii palju siis Taavi Rõivasest.
    Vot nüüd on see Mõnulik soovitus juba asjakohane, et kui ikka käed nii värisevad ja sopajoodiku deliirium peal, et ei suuda pudelitki käes hoida, siis ehk oleks tõesti aeg natukene vahet pidada?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied

Ole siiski ettevaatlik, ja minibaari kallale minnes püüa mitte kedagi ahistada, eks?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Või peaks ma vähem westonsit tarbima?
    jõudsime põhiküsimuseni.

nagu reedeti (teinekord juba esmaspäeviti) ikka, siis eile oli tunne, et peaks pisut tähistama ja õhtuks oli naisega plaanis pikalt küpsenud sealiha + hapukapsas, nii et viin (üle pika aja, ausalt) tundus jube hästi sobivat. õhtu käigus siiski selgus, et maitsenäsad jäid kuidagi möödastimuleerituks, mistõttu tegin veel treti Maximasse ja hankisin kolm Kulda, millest üks kukkus poe taga parkimisplatsil maha, hakkas sisisema ja tõenäoliselt õlut välja purskama (pimedas ei näinud). jätsin ta sinnapaika ja õhtu jooksul rohkem midagi ei tarbinudki.

täna tegin paar tervisejooksu, kokku üle 25 km (koos hilisemate käikudega üle 40 000 sammu – rekord!), koju jõudes oli jube mahlaisu, mistõttu hankisin õhtuks (koondisemängule ja foorumile mõeldes) hunniku siidreid – küll (superhea hinnaga) Nudisti omi, mitte Westonsit –, mis loomulikult said liiga vara otsa, nii et käisin uuesti poes ja võtsin ka ühe Karksi + Westonsi manu.

ka need said märkamatult otsa, nii et nüüd olen eilsete Kuldade kallal, kuivõrd Interneti sõnul "Beer on cider makes a good rider, cider on beer makes you feel queer" ja esmamulje põhjal võib seda rahvatarkust kinnitada!

kui Kuld peaks siiski enne lõppema kui uni saabuma, siis ilmselt tuleb seda Russkii Standarti lahendama hakata.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Siin on lihtne retsept tegelt - kui sa komandeeringukebo ei taha, siis sa ainsa oma soo esindajana kolme vastassoo esindajaga hotellituppa 12 õhtul ei lähe!

Noh, et sooneutraalne olla eksole... plastic läheb ülemuse, kolleegi ja koostööpartneriga õhtust sööma, lastakse mingi 4-5 Westonsit per naase ja ja pärast 3 naisel, kellest 1 kolleeg, teine ülemus ja kolmas mingi näiteks naistsoost peaminister (nimesid nimetata)... idee, et läheks viimase hotellituppa. No ma ei tea no... Mängime aliast või mis teema on?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    A vbolla ahistas neiut hoopis ülemus, kellega nad ju Taavi toast lahkusid. Ja hiljem palus ülemus et kle, ole nunnu, aja see kõik taavi kaela,.sest ta esiteks ütles minu kohta nii sitasti ja teiseks, tal oli juba siuke keiss, nii et sina jääd meile edasi tööle, taavi tõmmatakse teibasse ja mina pääsen jamast - win-win-win situatsioon. Või peaks ma vähem westonsit tarbima?

Leave a comment:

Working...
X