Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kui mina kunagi noorreformar olin, siis seal oli noorte suvepidudel ikka epic tasemel materjali. Lihtsalt ei lastud esile neid kahjuks noortesatsist.Algselt postitas cabron Vaata postitustKeskerakonnal on ikka endless supply idapoolseid kaunitare. Lisaks veel Ivanova, siis poksiliidu peasekretär jne jne

Suvepidudega meenub mingi lugu, kuidas küllaltki noor, nüüdseks startupper ekspoliitik oli suht ladna vend, sest mingid Pärnu tüübid läksid seal kaklema, ühel tüübil olid nukid sõrmedes, startupper lihtsalt läks isana võitlusesse vahele like a bawss. Mis meenub veel on see, et Põltsamaal preilide keskmine tase oli by far kõige kõrgem (paar neist siiamaani modellid kuskil väljamaal). Lisaks see, et Ansip pidas pohmahommikul väikse kõne ja kiitis keskerakonda, mis väidetavalt oli kogu reformierakonna edu alus, sest vastandumine toob hääled koju!
Leave a comment:
-
Keskerakonnal on ikka endless supply idapoolseid kaunitare. Lisaks veel Ivanova, siis poksiliidu peasekretär jne jne
Leave a comment:
-
Selliste asjade kommentaarium on ka muhedaid pärleid täis. Perekonnanimi "Olen" esindajad jagavad inspireerivaid soove ja elavad oma iidolitele kaasa. Kontrollorganitel hea oma uhhuu andmebaasi uuendada nende kommentaaride põhjal.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks te riidlete? Manu fännid ju. Küll läheb paremaks!
Tsiteerides üht saamatut riigijuhti: "Inimesed on tigedad kui neil endal on halb olla".
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
1 ühik jäi puuduAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitusttsiteerides sind ennast siis, palju till kasvas ka?
Leave a comment:
-
Ei tunne, pole näinud. Jumal tänatud, mul on elu, veel.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustFb's ka video üleval?
Leave a comment:
-
-
Fb's ka video üleval?Algselt postitas Pints Vaata postitustTartust pärit isemõtleja.
Leave a comment:
-
Nasfali iidol Conor Mäkkregor on ka Unitedi fänn samas.Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks te riidlete? Manu fännid ju. Küll läheb paremaks!
Leave a comment:
-
tsiteerides sind ennast siis, palju till kasvas ka?Algselt postitas taku* Vaata postitustplastic 98?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: