Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Daz Booob
    replied
    Sa teed siis lihtsalt sellise pakendi ahjukanale, mis ahjust tulles ja kätte võttes laguneb koost Maks?! Nagu mida vittu Moorits?

Jummala nummi on tühja kõhuga kööki Fowler teab, mis vedelikust puhastada - just oligi plaanis tööpinda, sahtlite esitükke ja avades sisemust ennem söömist puhastada. Põrandast rääkimata. Ja veel igast nurgatagustest. Nagu putsi või midagi sellist nii tipa-tapa, äkki? Võin takso ka järgi saata. Jobid rsk.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Kusjuures ääretult ebamugav on kellaga maksta, kui terminaal on koroonahirmu tõttu pleksiklaasist lukuaugu taga, kuhu mahub ainult pangakaarti viibutama või on vaja günekoloogilist haridust.
    Üldjuhul on need jublakad liigutatavad. Aga jah - saab toredaid venitusi praktiseerida.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Et siis viipemakse vs rahakotimakse?

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Telefonipededel on seepidel NFC-tugi ja saab maksta. Spordipoistel on Garmini kellad ja saab (piiramatult?) maksta viipega.
    Viipemakse on viipemakse- sellele kohandub ka vastab kaardilimiit (kuuldavast osadel vähem arenenud pankadel on walletmakse jaoks eraldi määratav limiit). Igatahes sa ei saa maksta rohkem, kui sul paika pandud limiidid kaardil lubavad

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Telefonipededel on seepidel NFC-tugi ja saab maksta. Spordipoistel on Garmini kellad ja saab (piiramatult?) maksta viipega.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Tasub hankida alumiiniumist kaarditasku. Nende valik päris laiaks läinud.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Mul pole kunagi pangakaart töötamist lõpetanud. Mis sa tõmbad seda läbi hammaste ja inglismaa pesemata naiste hargivahe?
    Mul päris mitmel korral viipemakse toimimise lõpetanud. Eks ise ka vast süüdi, et seda üpris tihti telefoni lähedal hoian.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    Mul pole juba ammu ükski pangakaart aegunud. Pigem nad lihtsalt mingil hetkel lõpetavad töötamise. Ja siis tuleb uue kaardi tellimise eest raha maksta. Kuradi pangad...
    Mul pole kunagi pangakaart töötamist lõpetanud. Mis sa tõmbad seda läbi hammaste ja inglismaa pesemata naiste hargivahe?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Mul pole juba ammu ükski pangakaart aegunud. Pigem nad lihtsalt mingil hetkel lõpetavad töötamise. Ja siis tuleb uue kaardi tellimise eest raha maksta. Kuradi pangad...

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Masinaid on erinevaid? Ma tean, et nad kopeerivad infot, aga igal juhul peaks märge jääma ju kui masin kaardi ära sööb?
    see oligi täpselt mu point

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Unustades pangakaardi automaati võib inimest ees oodata pikk ja kulukas tee uue pangakaardi saamiseks, kui ta just ei tegutse kohe.

jah, viimasel ajal sunnivad uue kaardi tellima

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    scam masin kaarti ära ei söö ja ATMi paned ikka kaardi sisse, see sellesmõttes siin teemasse ei puutu. ma vist pigem läheks teise panka kui sellise asja eest 7 euri välja käiks.
    Masinaid on erinevaid? Ma tean, et nad kopeerivad infot, aga igal juhul peaks märge jääma ju kui masin kaardi ära sööb?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Eestis pole kuulda olnud scämm masinatest juba ammu, aga kui kumbki pool ei valeta, siis ka sew võimalik.
    scam masin kaarti ära ei söö ja ATMi paned ikka kaardi sisse, see sellesmõttes siin teemasse ei puutu. ma vist pigem läheks teise panka kui sellise asja eest 7 euri välja käiks.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    ATMis on kaamera ja see tundub suht võimatu, et ei registreeri ära su käiku.
    Eestis pole kuulda olnud scämm masinatest juba ammu, aga kui kumbki pool ei valeta, siis ka sew võimalik.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    ATMis on kaamera ja see tundub suht võimatu, et ei registreeri ära su käiku.

Leave a comment:

Töötlen...