Sa teed siis lihtsalt sellise pakendi ahjukanale, mis ahjust tulles ja kätte võttes laguneb koost Maks?! Nagu mida vittu Moorits?
Jummala nummi on tühja kõhuga kööki Fowler teab, mis vedelikust puhastada - just oligi plaanis tööpinda, sahtlite esitükke ja avades sisemust ennem söömist puhastada. Põrandast rääkimata. Ja veel igast nurgatagustest. Nagu putsi või midagi sellist nii tipa-tapa, äkki? Võin takso ka järgi saata. Jobid rsk.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Üldjuhul on need jublakad liigutatavad. Aga jah - saab toredaid venitusi praktiseerida.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKusjuures ääretult ebamugav on kellaga maksta, kui terminaal on koroonahirmu tõttu pleksiklaasist lukuaugu taga, kuhu mahub ainult pangakaarti viibutama või on vaja günekoloogilist haridust.Leave a comment:
-
Viipemakse on viipemakse- sellele kohandub ka vastab kaardilimiit (kuuldavast osadel vähem arenenud pankadel on walletmakse jaoks eraldi määratav limiit). Igatahes sa ei saa maksta rohkem, kui sul paika pandud limiidid kaardil lubavadLeave a comment:
-
Telefonipededel on seepidel NFC-tugi ja saab maksta. Spordipoistel on Garmini kellad ja saab (piiramatult?) maksta viipega.Leave a comment:
-
Tasub hankida alumiiniumist kaarditasku. Nende valik päris laiaks läinud.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Mul pole kunagi pangakaart töötamist lõpetanud. Mis sa tõmbad seda läbi hammaste ja inglismaa pesemata naiste hargivahe?Leave a comment:
-
Mul pole juba ammu ükski pangakaart aegunud. Pigem nad lihtsalt mingil hetkel lõpetavad töötamise. Ja siis tuleb uue kaardi tellimise eest raha maksta. Kuradi pangad...Leave a comment:
-
-
Masinaid on erinevaid? Ma tean, et nad kopeerivad infot, aga igal juhul peaks märge jääma ju kui masin kaardi ära sööb?Leave a comment:
-
scam masin kaarti ära ei söö ja ATMi paned ikka kaardi sisse, see sellesmõttes siin teemasse ei puutu. ma vist pigem läheks teise panka kui sellise asja eest 7 euri välja käiks.Leave a comment:
-
-
ATMis on kaamera ja see tundub suht võimatu, et ei registreeri ära su käiku.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: