, kuigi pean tunnistama, et minu harvade Rimi poekülastuste puhul on seal kogu aeg mõttetud järjekorrad ja aeglased teenindajad.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Rimi
What the fuck? Õhtul kell 21.00 on avatud ainult 3 kassat? 15 inimest oma ostukorvidega igas rivis ootamas 10-20 minutit. Mina kirjutasin igatahes kaebuse.Leave a comment:
-
Ma olen ühe korra Vapianos saanud arve, kus kellegi teise toit oli jäänud minu kaardile. Tegin naisele tordi ja kohvi välja ja endale tee ja tordi. Tee ja tordi lõikude hindasid ma teadsin ja arvet kuuldes ei tahtnud naise juures tüli üles tõsta, aga siis mõtlesin paar hetke ja küsisin teenindajalt, et kui kallis nende kohvi õige on. Tuli välja, et kaks praadi oli ka juurde "lisatud".
Pole küll sellised apsakad, kui eelkõnelejatel, aga paneb mõtlema küllLeave a comment:
-
Meenub juhtum, kus tädi käis mehega Horteses, et aeda ja aknalaudadele lilli osta. Lilled ostetud tulid koju ära ja hakkasid neid paika panema kui tädi juhtus tšekki vaatama ning nägi, et lillede eest on makstud üle 10 000 krooni. Sõideti siis tagasi lillepoodi, kus müüa neile vastu jooksis ja ütles, et ta tegi kohutava vea ja lõi ühe lille kordajaks 10 asemel 100.
Teine juhtus Tähetorni hotelli restoranis kui sai kellegi lõpetamist tähistatud. Läks siis arve tasumiseks. Toodi lauda, tädi mees pistis taaskord kaardi vahele ja jättis selle nii aga vanaema tahtis ilmtingimata näha, mis see ikkagi maksma läks. Tegi arve lahti ja leidis päris piraka summa. Raamatupidajale kohaselt ajas näpuga järge kuni leidis, et tavaline vesi sidruniga, mis peaks tasuta olema, maksis 3000 krooni.
Käratas siis teenindaja kohale ja küsis, et mis nali see siis on. Teenindaja vabandas kenasti ja ütles, et läheb parandab kohe ära. Tuli uue arvega, seal oli vesi 2000 krooni. Siis läks vanaema päris vihaseks. Polnudki nii kurja memme enne näinud aga peale lõugamist tõmbas teenindaja jälle saba jalgevahele ning kadus uut arvet koostama. Kolmandal korral siis saime alles sellise arve, kus vee eest raha ei võetud.Leave a comment:
-
Kaardiga jah, tšekki ka ei saanud ja ega ma väga nõudnud ka või seal ei olnudki võimalust tšeki saada, kurat seda teab. Igatahes sitt jäätis oli, enam seal poes pole käinud.Leave a comment:
-
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. jälgisid hajameelselt rahatähti letile luhvtitades lae all hõljunud koerliblika lendu või maksid krooniajal külapoes kaardiga või misasja?Meenub, et kroonide ajal tahtsin osta jäätist, hinnaks 7,50. Oli selline väike külapood kuhu hinna pidi kassapidaja ise trükkima kassasse. Kahjuks või õnneks pani too koma valele kohale ja nii ma siis maksin 75 eeku mahlapulga eest. Muti teo avastasin muidugi järgmisel päeval.Leave a comment:
-
Meenub, et kroonide ajal tahtsin osta jäätist, hinnaks 7,50. Oli selline väike külapood kuhu hinna pidi kassapidaja ise trükkima kassasse. Kahjuks või õnneks pani too koma valele kohale ja nii ma siis maksin 75 eeku mahlapulga eest. Muti teo avastasin muidugi järgmisel päeval.
Maxima venelastest töötajatest, kes ei mõista sõnagi eesti keeles, ei tasu rääkima hakatagi.Leave a comment:
-
Ise olen aastaid kasutanud ainult Krooni(1212)/Sõbra(1714) takso teenuseid ning probleeme pole kunagi tekkinud. Aga 20 minutit oodata on ikka julm kannatus ka - tegelt on selge, et midagi on valesti rahvarohkes kohas kui takso juba 5 minutit üle öeldud aja kadunud on.Leave a comment:
-
Sõida Revaliga, 7 taksost täna öösel meie seltskonnal probleeme polnud.Leave a comment:
-
Kaasvoorumlased, hoiduge ETX taksost...
Üle mõistuse raisk, tellisin takso, jõudsin just the Dublinerist mööda, mulle öeldi, et mõne minuti pärast on vabakal, liikusin kiire sammuga sinna... ootasin... otasin veel... pärast 20 minutit sai kannatus otsa, helistasin ja siis minu üllatuseks teatati, et takso on mu juba peale võtnud ja Mustamäele sõitnud.
Huvitav miks ma siis endislt Vabakal taksot ootan...
Ja siis nad ütlesid, et praegu pole neil midagi saata. Ise küsivad sõidu eest sellist hinda ja siis selline teenindus.
Üksi odav taksofirma, millega minusugused tudengid tavaliselt sõidavad, pole mulle sellist s*tta keeranud.
gkfmknjfsjdn jdnfjdsnfjsn slllsjsjjs ma ütlen !
Või tsiteeriks vene ajalehtede pealkirja peale EMilt väljalangemist ... Urodõ !Leave a comment:
-
Vahetasin eile Rottermani soolalao taga olevas Olerexi bensukas 10 eurose müntideks. Sain 8 eurot ja 2 mingit faking türgi sitta. Fakk sularaha. Fakk oma tähelepanematus.Leave a comment:
-
No eks rohi töötab, see juure suretamine tavaliselt võib minna küll 1-2 päeva peale, ja siis veel päevake hell olla. Ikkagi surgitakse ju igeme sees. Kui organism on veel nõrk ka (mida ta talvel tihti võib olla), siis võib põletiku ja sellest palavikugi üles visata.Mul selline küsimus, et kas keegi on kokku puutunud SA Tallinna Hambapolikliinikuga? Just ma mõtlen arstidega. Mina igal juhul sain nüüd sealt küll halva enestunde ja kahtlen kas enam lähen sinna oma hambaid ravima. Eile sai käidud seal hamba juurt puhastamas ja peale seda pandi rohi sisse ja öeldi, et enam ei tohiks hammas valu teha. Aga oh üllatust juba õhtul lõi hambasse sellise terava valu, et lausa lõug ka valutab ja nüüd passi juba öö otsa üleval, et minna hommikul uuesti hammast parandama. On kellegil veel sama mure olnud selle Hambapolikliinikuga? Või on seal ka häid arste tööl kes oma tööd südamega teevad, mitte ei aja ainult raha taga?
Valuvaigisteid soovitas arst, niiviisi oli mul okei. Ise olen Viru Hambakliinikus aastaid käinud, aga eks ta ole, et harjud oma arstiga ära ja toda usaldad.Leave a comment:
-
Noo, noormees. Milline tobe jutt! Oleks tulnud võib-olla vähem kommi süüa, mitte nüüd lugupeetud hambaarste süüdistada?
Aafrikas näiteks on hambaarstid väga otsitud mehed. Nimelt levivad jutud, et kui hambaarsti hambaid nööriga kaelas kanda, püsivad enda omad surmani terved. Nii neid siis nende kihvade pärast aina kasvavas tempos salakütitaksegi ja karta on, et see amet on seal mandril peagi välja suremas. Õnneks on Darfuri põgenikelaagri alal loodud neile eraldi kommuun, kus nad saavad rahus abivajajatega tegeleda, ilma et peaks pidevalt üle õla vahtima.
Oma ametit Aafrika hambaarstid muidugi tunnevad. Minu hea sõbra neeger Johni vend, onu Tom, käis hiljuti oma hambahädadega kohaliku meistrimehe juures ja tulemus, nagu enne-ja-pärast-pildilt näha, on enam kui muljetavaldav! Kopatäis sulatina ja mured hulgaks ajaks kadunud. Nüüd on terve küla elavas järjekorras, et sama protseduur läbi teha.
Leave a comment:
-
Mina olen ammu, ammu valvearsti juures käinud. Lõikas, puhastas ja tegi asja korda.Mul selline küsimus, et kas keegi on kokku puutunud SA Tallinna Hambapolikliinikuga? Just ma mõtlen arstidega. Mina igal juhul sain nüüd sealt küll halva enestunde ja kahtlen kas enam lähen sinna oma hambaid ravima. Eile sai käidud seal hamba juurt puhastamas ja peale seda pandi rohi sisse ja öeldi, et enam ei tohiks hammas valu teha. Aga oh üllatust juba õhtul lõi hambasse sellise terava valu, et lausa lõug ka valutab ja nüüd passi juba öö otsa üleval, et minna hommikul uuesti hammast parandama. On kellegil veel sama mure olnud selle Hambapolikliinikuga? Või on seal ka häid arste tööl kes oma tööd südamega teevad, mitte ei aja ainult raha taga?
Sellegi poolest olen viimasel ajal käinud Mustamäe polikliinikus asuva hambaarsti juures.Leave a comment:
-
Mul selline küsimus, et kas keegi on kokku puutunud SA Tallinna Hambapolikliinikuga? Just ma mõtlen arstidega. Mina igal juhul sain nüüd sealt küll halva enestunde ja kahtlen kas enam lähen sinna oma hambaid ravima. Eile sai käidud seal hamba juurt puhastamas ja peale seda pandi rohi sisse ja öeldi, et enam ei tohiks hammas valu teha. Aga oh üllatust juba õhtul lõi hambasse sellise terava valu, et lausa lõug ka valutab ja nüüd passi juba öö otsa üleval, et minna hommikul uuesti hammast parandama. On kellegil veel sama mure olnud selle Hambapolikliinikuga? Või on seal ka häid arste tööl kes oma tööd südamega teevad, mitte ei aja ainult raha taga?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: