Algselt postitas hofnar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
midagi sarnastAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmis klubide fännid veel sellises stiilis oma tiimi kohta mängujärgselt liikuvat pilti sheerivad?
Leave a comment:
-
mis klubide fännid veel sellises stiilis oma tiimi kohta mängujärgselt liikuvat pilti sheerivad?
Leave a comment:
-
See oli päris hea Arsenali teemas.Algselt postitas enrito Vaata postitustSiin aitab ainult rannamaja Oskar, kes läheb riietusruumi ja ütleb: "AITAB KÜLL!"
Leave a comment:
-
Las see olla siin.
Algselt postitas Martin Vaata postitustOletame, et mul senisest tegevusest villand ja tahaks saada EJLi juhiks.
Esiteks tuleb aru saada, et see on idiootne ja mõttetu tegevus. Sisuliselt kandideerin ma juhtima organisatsooni, mille on üles ehitanud üks mees ja mida seesama üks mees nüüd sätib uue juhi jaoks paika, mida ta Kaarel Tällile seal podcastis ka rääkis.
Ehk ma ei kandideeriks Aivar Pohlaku vastu, vaid ma kandideerin terve EJL struktuuri vastu, sest seal on kõik tema inimesed, kes toetavad tema ideid. Lisaks lasevad need inimesed sõelapõhjaks kõik minu säravad ideed, öeldes, et midagi sellist ei saa teha, sest seni on tehtud teisiti ja üldse ka ei saa ja ei saa ja lisaks on mõtted rõvedalt valed kah veel. Kuidas see kandideerija peaks sellise masinavärgiga vaidlema?
See on siis kontekst.
Nüüd siis arvab keegi, et ma tulen oma suurte ja säravate ideedega (KTM tuleb peatada!; sisehallid igale poole mujale kui Tallinna!) ja võidan valimised ja saabun sinna organisatsooni või? Naljakoht ju, seal puudub minu suhtes igasugune lojaalsus ja igasugune tahe neid mõtteid ellu viia. Esimese hooga ma peaks seal tõenäoliselt korraliku puhta vuugi tegema, millega peksan minema suure osa senisest know-howst, mis on rumal ja kõik need teed viivad sisuliselt hukatusse.
Ehk mingis mõttes ma peaks kandideerima juhiks, lisaks ütlema, et Mati on tegevjuht, Urmas on regionaalne juht, Kati on mänedžer ja Piia on noorteosakonna šeff jne... Mis muidugi on pöördvõrdeline entusiasmiga seniste töötajate poolt, sest nad teavad, et ma tahan neid vallandada.
Aga mis siis saab, küsib mõtlik lugeja?
Saab see, et Aivar Pohlak määrabki endale järeltulija. See on kindel ja seda ei muuda miski.
Küll aga avaneb siis võimalus, sest järeltulija on siiski järeltulija ja tema suhtes sellist surematut lojaalsust pole. Nii võiks loota või uskuda, et organisatsooni sees on keegi, kes arvab, et tema sobib sellele kohale rohkem või et see, kes sai, on natuke tobu. Eks neid ikka on, isegi EJLis.
Ja see on siis esimene kord, kui võib hakata mõtlema alternatiivse vaate toomisest. Väljast endiselt raske, kuid mitte enam nii võimatu. Seest aga kindlasti tuhandeid kordi lihtsam kui praegu.
Ehk üldse mingi teise mõttemaailma toomine EJLi saab toimida selliselt, et Pohlak on natuke veel, siis määrab asendaja ja selle asendaja kohta hakkab üks või kaks inimest ihkama (loodetavasti org seest) ning suudavad tekitada reaalse konkurentsi.
Enne seda raiskab mõni suurte mõtetega inimene lihtsalt bitte ja baite.
Aga rõõmuga näeks, et keegi tõestab vastupidist
Leave a comment:
-
Super võrdlus. Ajas muigamaAlgselt postitas kaala Vaata postitustEesti koondise fänn on sama loll tunne olla nagu mehel, kes 10ndat korda petva naise tagasi vötab
Leave a comment:
-
Täpset auhinda nimetada ei oska ehk keegi andekam mõtleb välja sellele vägevale üllitisele.Algselt postitas Temp0 Vaata postitustKas su silmades peale Klavani midagi veel on ka v? Kõik ei ole nii lilleline. Klavan on reetur, häbiplekk nii mängijate, koondise kui ka fännide ees ja võtab eesti koondise taseme kokku.
Leave a comment:
-
KlounAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitust: DDD tänks tõestamast, et olid full of shit
Leave a comment:
-
: DDD tänks tõestamast, et olid full of shitAlgselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustMine päevapoliitika teemasse ja vaata ise oma postitusi.
Leave a comment:
-
väga hea näide, tnx. kui ma seda koguaeg teen, siis ei tohiks olla raske ühte näidet tuua või mis?Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustSa laskud ikka koguaeg täiesti äärmustesse.
Rebid kuskilt mingi konteksti välja ja paned oma peas mingi pildi kokku, sõimad ilma tausta teadmata inimesi lollideks ja idiootideks.
Käid linnapeal ka nii üleolevalt ja inimesi lollakateks sõimamas? Käitu foorumis nagu mees, mitte mingi netihiiro eksole. Päris üle hakkad viskama.
Leave a comment:
-
Sa laskud ikka koguaeg täiesti äärmustesse.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitusttäiesti pulli pärast, võid teises teemas jätkata kuskil offtopicus, aga milline mu viimastest postitutest oli "hüsteeriline" "möla"?
See kui mingi lambi oinas ütleb, et MAA ON LAPIK, siis hüsteeriliseks mölaks nimetad "fuck you idikas, maa ei ole lapik, punkt." on ikka väga hale.
Reaalselt too kasvõi üks postitus välja ja ma panen endale foorumist kaheks kuuks bani. probably aastaks, aga seda ma ei hakka lubama ette - lihtsalt väike mott sulle, et otsida postitustest mingit lambi crappi.
Rebid kuskilt mingi konteksti välja ja paned oma peas mingi pildi kokku, sõimad ilma tausta teadmata inimesi lollideks ja idiootideks.
Käid linnapeal ka nii üleolevalt ja inimesi lollakateks sõimamas? Käitu foorumis nagu mees, mitte mingi netihiiro eksole. Päris üle hakkad viskama.
Leave a comment:
-
täiesti pulli pärast, võid teises teemas jätkata kuskil offtopicus, aga milline mu viimastest postitutest oli "hüsteeriline" "möla"?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
1. Kui nüüd kontekstis vaadata, siis see linnupoja hüsteeriline möla ületas teemas küllaltki tugevalt piire.
See kui mingi lambi oinas ütleb, et MAA ON LAPIK, siis hüsteeriliseks mölaks nimetad "fuck you idikas, maa ei ole lapik, punkt." on ikka väga hale.
Reaalselt too kasvõi üks postitus välja ja ma panen endale foorumist kaheks kuuks bani. probably aastaks, aga seda ma ei hakka lubama ette - lihtsalt väike mott sulle, et otsida postitustest mingit lambi crappi.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et tegu ei olnud mingite punktide kogumisega, vaid inimsed kaitsesid enda maailmavaadet, sest noh pole mõttet mingitel konspiratsiooniteooriatel väga siin lendu võtta.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: