Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Now now, its not nice to lie....

Leitav hoiatuste ja bännide teemast : LOL! Ma vean kihla ,et meie foorumi Roma ultrad (jutumärkides) pole kamba peale ühelgi klubi mängul ise staadionil kohal käinud.

Käisid statal ära ja arvad , et oled ainuke, kes nüüd võib jalgpalli koha pealt suu avada?
    Technically not, kuna foorumis lihtsalt räuskavad Roma fännid ei ole ultrad. Üldiselt võiks ennem ikka mõistetega kursi viia, kui end nendega hüüdma hakata. Aga päikest teile kallid Roma ultrafännid.

Edit: Ma kahjuks Francesco postitusi ei näe aga arvatavasti seal peale labase räuskamise nagunii midagi ei tule.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Mask kuule, peale selle et sa silmnähtavalt oled kõige idiootsem ja arvatavasti ka kõige koledam inimene siin foorumis, on sul veel mäluga ka probleeme? No tule teavas appi kuidas ühel inimesel lihtsalt ei joppa üldse kohe. Jumal, sa näed, aga miks sa ei mürista?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust

Ei mäleta, et oleks midagi sellist teinud.
    Now now, its not nice to lie....

Leitav hoiatuste ja bännide teemast : LOL! Ma vean kihla ,et meie foorumi Roma ultrad (jutumärkides) pole kamba peale ühelgi klubi mängul ise staadionil kohal käinud.

Käisid statal ära ja arvad , et oled ainuke, kes nüüd võib jalgpalli koha pealt suu avada?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas F.Totti
    Nõmedaim postitus: Mask, kes võttis sõna Roma Ultrate kohapealt.

Ei mäleta, et oleks midagi sellist teinud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kesha, Count ja Teiresias.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Miks Ibra Mr. Beani embab?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    sitt möla.

Parem otsime vastust ja anname "Mädamuna rändkarika" foorumlasele, kes on kõige rohkem ignoorlisti topitud. Minu poolt kõigile 0 punkti kahjuks.

Tulistagem!

Edit: Jasper saatis oma listi mulle postkasti. Et võite veel saata ja ma teen lõpus kokkuvõtte.
    Veel on hääli saabunud, aga vähe...Tulistage

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Kõik vajalik on minu postis olemas, ehk siis tunnustamises. Sulgudesse panin lihtsalt selgituse miks ma nii valisin, põhjendamine on vägagi oluline!

Kui sa lähed poodi ja ostad omale Bonuxi või Rexi pesupulbrit ja pakendil on silt +40% GRATIS! Kas sa siis võtad toote kus on vähem sees, mis peseb sitemini ja on kallim?

Ei sa võtad selle kõige ahvatlevama ja mahlasema tüki ja pured seda puuotsas nagu väike rasvatihane kuuvalgel ööl!

Mina samuti panin sinna natuke pipart soola juurde ja kõik peaks õnnelikud olema, et BOONUST tuleb!

Mida eesti inimesel ikka vaja on teada, on vaja teada seda, et ta saab midagi tasuta ehk poolmuidu.

Mina hindasin isikuid kellega mul on kokkupuude olnud, keda ma tean, kelle tegemistega teatud määral kursis, ma ei saa ju nomineerida inglise või saksamaa liiga raffast kui mul pole kokkupuudet.
    See oleks väga vastutustundetu ja alatu teatud isikute suhtes.

Väljendan seda, et see minu Aasta Auhinna post on köömes sellega mis pildirallisid Jasper siin korraldab.

Aga seda ma mainin niisama ....samamoodi nagu mainib hambavalus inimene hambavalu.

Üldiselt jääb mulje, et jyriöö sa oled nagu hernekaunas see ainukene ja kibestunud ussitanud hernes, kellega herneuss kurameerib, et NOOO SEXOBIIIT!

Ja ma ei klattinud midagi, see on reaalsus, sama reaalne kui sinu toanurgas haisvad juustusokid.

Mees ole hea ja tule sealt haljalt oksa pealt ja pilve piiri pealt alla! Või oled sa nagu kass, kes puu otsa saab aga alla ei saa.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Ongi hea teema perse keeratud. Aasta jooksul foorumit üleval hoidnud nii positiivsete kui negatiivsete tegelaste panuse tunnustamisest on saanud isikutevaheliste suhete klattimise koht, kust peale debiilsete väljaelamiste korralikku tagasivaadet pea võimatu leida
    Kõik vajalik on minu postis olemas, ehk siis tunnustamises. Sulgudesse panin lihtsalt selgituse miks ma nii valisin, põhjendamine on vägagi oluline!

Kui sa lähed poodi ja ostad omale Bonuxi või Rexi pesupulbrit ja pakendil on silt +40% GRATIS! Kas sa siis võtad toote kus on vähem sees, mis peseb sitemini ja on kallim?

Ei sa võtad selle kõige ahvatlevama ja mahlasema tüki ja pured seda puuotsas nagu väike rasvatihane kuuvalgel ööl!

Mina samuti panin sinna natuke pipart soola juurde ja kõik peaks õnnelikud olema, et BOONUST tuleb!

Mida eesti inimesel ikka vaja on teada, on vaja teada seda, et ta saab midagi tasuta ehk poolmuidu.

Mina hindasin isikuid kellega mul on kokkupuude olnud, keda ma tean, kelle tegemistega teatud määral kursis, ma ei saa ju nomineerida inglise või saksamaa liiga raffast kui mul pole kokkupuudet.
    See oleks väga vastutustundetu ja alatu teatud isikute suhtes.

Väljendan seda, et see minu Aasta Auhinna post on köömes sellega mis pildirallisid Jasper siin korraldab.

Aga seda ma mainin niisama ....samamoodi nagu mainib hambavalus inimene hambavalu.

Üldiselt jääb mulje, et jyriöö sa oled nagu hernekaunas see ainukene ja kibestunud ussitanud hernes, kellega herneuss kurameerib, et NOOO SEXOBIIIT!

Ja ma ei klattinud midagi, see on reaalsus, sama reaalne kui sinu toanurgas haisvad juustusokid.

Mees ole hea ja tule sealt haljalt oksa pealt ja pilve piiri pealt alla! Või oled sa nagu kass, kes puu otsa saab aga alla ei saa.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Ongi hea teema perse keeratud. Aasta jooksul foorumit üleval hoidnud nii positiivsete kui negatiivsete tegelaste panuse tunnustamisest on saanud isikutevaheliste suhete klattimise koht, kust peale debiilsete väljaelamiste korralikku tagasivaadet pea võimatu leida
    muru rohelisem, taevas sinisem jne

Leave a comment:

• jyriöö
    replied

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ahjaa, pikad juuksed. Eile nägin mingit düüdi, vanuses nii 20. Et pidi nagu alles generaalplaanis olema kui Hairy metal popp oli?
    Aga:
    Pikk väheke lokkis juus----olemas
    peapael-----olemas
    megaliibuv teksa----olemas
    kauoboi king (reaalselt, ma mõtlesin et neid ei ole võimalik enam saada)---olemas
    Ühesõnaga, havisaba kitarr kätte ja bändi

Ja miks just havisaba kitarr, sest kui sul polnud havisabakitarri, siis sa polnud hevimees.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
    2. nõus et qi oled yle 30, tapa end
    vhak, Pohlaku varikonto

Leave a comment:

• ke$ha
    replied
    1. hääletax qi loex foorumit ja teax teisi postitjaid

2. nõus et qi oled yle 30, tapa end

3. tänud fännidele häälte eest ja õnnesoovid 'aru saamise' eest. meil on aastal 2012 ees suur töö. mul on suured plaanid. podcast, blogi, allkirjad. me SUUDAME SEDA!!!

Leave a comment:

Working...
X