Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadates, et sa pole selgeks saanud, et lause algab suure tähega siis oleme vist samas paadis?
Igal juhul mõte on see, et ootame mängu ära ja on näha kes kui palju kellega koos mängib. On see Voolaid mis ta on aga kuskilt otsast ei ole ta väitnud, et Tunjov ei mängi.
Muruniidukit ca 1000m2 aiale, isevedamine pole oluline aga kui veab, siis vöiks saada vedamiskiirust regullida - senisel oli yberaeglane vedamine. Loomulikult bens/aku ja mida laiem seda parem.
Mõnusalt odav võiks ka olla, ca 200-300.
Oskab keegi mullanäpp soovitada kohalikust kaubandusvõrgust?
Aitäh mingis teemas soovituse eest, täna astusin väikekodanlaste sekka ja võtsin vastu esmakordselt professionaalse koristaja. Kuna ma pole varem sellist kogemust omanud, siis oli paar olulist küsimust.
Esiteks - kas peaks enne koristaja tulekut koristama?
Ma igatahes panin äratuskella kaheksaks helisema ja koristasin paar tundi. Korteri nägi juba päris okei välja. Kui kell 10 saabus koristaja, Myfitnessi kott üle õla, siis küsisin, kas tal miskit vaja ka on. Tema: "Ainult tolmuimejat." Mina: "Ma lasin robotil juba üle käia."
Teiseks - kas ma peaks koristamise ajaks kodust lahkuma?
Küsisin nõu ühe tuntud naistelehe peatoimetajalt, kes ütles, et jah. Niisiis ma lahkusin ja ei osanud midagi enda vaba ajaga peale hakata. Kolasin veidi sihitult, siis läksin juuksurisse. Siis läksin sushibaari ja tellisin õlle.
Kolmandaks - mida öelda, kui sa jätad koristaja enda koju?
Otsisin korralikult sõnu, aga ikka tuli mingi: "Ole siis tubli ja naudi." Siis sain aru, kui lollilt see kõlas. Ja lisasin "Või, noh, tead küll." Kõlas veel lollimalt.
Jäänud on veel neli tundi linnas mölutamist...
Ma nomineeriks hoopis selle ära. See situatsioon võis ikka f*cking awkward olla.
Leave a comment: