sitt möla.
Parem otsime vastust ja anname "Mädamuna rändkarika" foorumlasele, kes on kõige rohkem ignoorlisti topitud. Minu poolt kõigile 0 punkti kahjuks.
Tulistagem!
Edit: Jasper saatis oma listi mulle postkasti. Et võite veel saata ja ma teen lõpus kokkuvõtte.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
kui on aega raisata meilidele ja uurimisele ja CSI vaatamisele, siis on aega ka regada - tehku kasutaja ja rääkigu otse. kui kasutajanime ei oska valida, siis pakun omaltpoolt 'sügav kurk', 'Deep throat' ja 'deep thought'.
-e- mambojambo on ka ok kasutajanimi, kui see veel saadaval on.
-e2- fitti juba tegi sama nalja. wtf. dream within a dream within a dream withing a dream?
Leave a comment:
-
Hahaha. Ma ei oska muud öelda, kui et olen meelitatud, et minu kirjutatud tekst on sõna-sõnalt laias internetiavaruses liikvele läinud. Ei tea, kas peaks hoopis ise pihi-neti kohtusse kaebama?
Ps mul on sügavalt pohlad, kas see post võidab mingi auhinna või mitte. Aga väide, nagu oleks ma mingi odav plagiaator, on küll solvav. Ma nõuan, et kasutaja mambojambo minu ees avalikult vabandaks.
Leave a comment:
-
ja nüüd võiks keegi kogu selle ebaõnnestunud dr watsoni jutu auhinnamöla teemasse ümber visata.
e: fitti, sina või
Leave a comment:
-
Mina olen endiselt kõigest sõnumitooja, kellega võeti ühendust isikliku meili vahendusel, tõendeid avalikustades, rikuks see minu privaatsust.Antud sait, kust sama tekst leiti, oli esimene, mis pähe tuli. Säilib eeldus, et sama tekst on väljastatud teatud kolmandal saidil varem, kui 21.20.11 - uurimine kestab.
CSI Soccernet.ee Foorum.
PS, millisele giljotiinile? See redel, millel üks pulk puudu on?
Leave a comment:
-
ok. sa oled oma skeptilise sõbra suuvooder siin? saad hetkeks giljotiinilt maha.
mina usun fitti-t. kuigi üle lugedes võib see jutuke olla kopipasteeritud juba varasemast(suve on mainitud), pean autoriks ikka fitti-t. loodetavasti selgub tõde ruttu ja skeptiline ärapanemistahaksolla võib ennast näkku seksida.
Leave a comment:
-
Edastan info. Vastuse saabumisel teavitan koheselt ka siinseid osapooli.
Edit, Jasperile, mina ei vihja millelegi, ega süüdista kedagi.
Leave a comment:
-
kelle jutt sul tsitaadimärkide vahel on? saan ma õigesti aru, et sa vihjad plagiaadile kuigi pole kuupäevi kontrollinud?Algselt postitas sambo1 Vaata postitustCSI Soccernet.ee Foorum teatab:
Ärgem tapkem sõnumitoojat.
(ära muretse, Rein, küll moded tõstavad)
-e- LOL. sambo1 giljotiinile ja Rein tegi sama, mis mina, aga oli kiirem.
Leave a comment:
-
21.10.11 10:06 - fitti postituse kuupäevAlgselt postitas Rein Vaata postitustKirjutatud 00:50 27/10/2011
Avaldatud 01:34 27/10/2011
Fitti avaldas selle meie foorumis mu arust varem kui 27 oktoobril.
Leave a comment:
-
Kirjutatud 00:50 27/10/2011Algselt postitas sambo1 Vaata postitustCSI Soccernet.ee Foorum teatab:
Ärgem tapkem sõnumitoojat.
Avaldatud 01:34 27/10/2011
Fitti avaldas selle meie foorumis mu arust varem kui 27 oktoobril.
Edit: 6 päeva varem. Nice try, sambo.
Leave a comment:
-
CSI Soccernet.ee Foorum teatab:
Ärgem tapkem sõnumitoojat.Aasta postituse auhinna põhikandidaadiks kujunenud ja nickiks "Fitti urkabaar" saanud postitus, pole midagi rohkemat, kui tavaline neti avaruses komplimente nooliv välja mõeldud jutt! A la "Lisan gaasi. Kas jõuan? No peaks ikka jõudma küll. Vahetan kiiresti rida. ..."
Selle postituse võit oleks ülekohtune paljude teiste foorumlaste suhtes.
Palume diskvalifitseerimist.
Leave a comment:
-
-
jajah, jajah. Kuldklaviatuur - F. Totti.Algselt postitas Jasper Vaata postitusthakkame siis vaikselt minema:
Kategooriad:
Parim postitaja: fitti
Parim postitus: lihtne - fitti @ urkabaarid. kui mul oleks varikonto, siis ma annaks kõik auhinnad talle selle posti eest.
Parim teema: top 5 elu edetabelid
Nõmedaim teema: Joel Lindpere tegemistel mindi mõlemalt poolt üle puuete.
Kõige enam närvidele käiv postitaja: F. Totti
Kõige 'fännim' fänn: atleticomadrid
Nagu vanasõna ütleb, siis - kes teist vombatiks kutsub, see ise vombatiks saab. Eelmiste auhindade järel oli taku* ääretult nukker vombat, et enam ei saanud isegi kõige ropuma postitaja tiitlit. Ja nüüd on ta aastaga vombatite kaalu ka tõmmanud. Säh, sõber, siin on sulle KULDVOMBAT!
rohkem. hiljem.
-e-
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Uuu
Leave a comment:
-
Mul on hea meel, et Orbikas suutis terve aasta oma kitsas kõhus teatavaid põllukultuure kinnihoida, mees kasutas soliidseks jäämise eesmärgil, et mitte turtsatada ja purtsada enneaegselt---püksirihma, millega ta siis rihma kolmandasse lisaauku kinnitas, mille ta ise oli naela ja haamriga tekitanud vastu tugevat vaigust tammepauku tagudes.
Vähemalt üks teema kus Orbikas sai vastu seina kusta ja tunda ennast kordki inimesena, nii et ei oleks mingeid linnuteesid ja orbiite, vaid on selge ja sirge maakülgetõmbejõud, mis vana persetpidi endakülge imeb.
Korra peab ju persest värin aasta jooksul läbikäima, nagu keegi laseks tasandushöövli või lambapügamis kääridega mööda karvast munamäge.
Kasutan siis Orbitaaljaama enda initsiaale:
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: