Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
+1Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNurmekas pani mulle alley-oopi kohe rõnga kohale. Kuna tegu tundub targa noormehega, siis ilmselt teadlikult. Tänan.
Mõlemad väärivad tunnustust.
Nurmekas, et ennastsalgavalt selle söödu tegi ja sina, et tabasid suuna.
Sellist suhtlust on alati põnev jälgida. Tänud mõlemale, võttis muigama küll.
Leave a comment:
-
Nurmekas pani mulle alley-oopi kohe rõnga kohale. Kuna tegu tundub targa noormehega, siis ilmselt teadlikult. Tänan.
Leave a comment:
-
Seda viimast saab olema küll raske kellegil üle trumbata. Võib vist auhinna juba eos kätte anda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustÕigus, ma inglise keelest väga ei tea, aga seda sõda ju kutsutigi viisakaks sõjaks või Tsiviliseeritud Sõjaks.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, civil war.
Nomineerime
Leave a comment:
-
Aasta FBI profiler.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSalvestame igaks juhuks ära, äkki leiame mingisuguse eriauhinna plasticule ikkagi. Eriline inimene ikkagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
ps. hofnar on confirmed 49 aastane süütu retard.
Salvestame igaks juhuks ära, äkki leiame mingisuguse eriauhinna plasticule ikkagi. Eriline inimene ikkagi.
Leave a comment:
-
Kategoorias 'kõige privilegeeritum sitt ever'?Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustNomineerin:
Leave a comment:
-
Nomineerin:
Algselt postitas allars Vaata postitustMis pasast sa räägid? Too mõni konkreetne näide. Nendest 100 000 inimestest on suur osa selliseid, kes poleks nagunii elus edasi jõudnud, olenemata valitsusest. Paljud on sellised, kes ongi ise saamatud ja kelle arvates peab riik neile kõik ette tassima. Osatakse ainult kiunuda ja nõuda. Aga kui on vaja endal pingutada, siis ei suudeta, taheta, osata. Ja siis ollakse vihased nende peale, kellel on rohkem. Ise ei suuda ja ei taha, aga teistel ka ei tohi olla. Tagatipuks hakatakse edumeelseid ja edukaid veel liberaalideks ja sotsideks sõimama. Masendav ikka, kuhu ühiskond jõudnud on.
Leave a comment:
-
j6u1uv4n4
HAHAHEHEHOHOTäpselt. Kes Tartust sellist parmu nagu Enn mäletab? Noh, see vanahärra kes inimestele öösiti Atlantise ees tiigrikutsut laulis? Ma alati teretasin teda ja vahepeal aitasin kahekroonise või isegi viiekaga järgmise märjukese ostmiseks. Mingi suvi tõenäoliselt pärast mõnda klubitiiru olin ma hommikuks ennast nii üksikuks joonud, et läksin Ennuga edasi mingile parmupinnale läbu panema. Selline üpris a-sotsiaalne kodu oli, aga aias kannatas võilillede vahel juua küll. Ausalt öeldes väga palju detaile enam tollest korrast ei mäleta, aga lõpuks tuli sinna selline kaader kohale, et tüüpidega samast pudelist joomine tundus kuidagi okse olevat, seega otsutasin vehkat teha.
Leave a comment:
-
QUOTE=cannuman;1973512]nüüd peab mägratüra ka oma kineskoobiga teleka välja vahetama?[/QUOTE]
Ma muigasin.Algselt postitas StokEi pea, ta käis seda kohapeal vaatamas.
Leave a comment:
-
12 points to atleticomadridAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSulelisel foorumlasel on olenemata teemast( viirus, VAR, poliitka) koguaeg gaas põhjas aga käik väljas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustMis krdi lambajuttu te ajate oma vaktsiiniga? Te reaalselt lasete ennast vaktsineerida, kui isegi mingid vaktsiinid välja töötatakse? Ma pole kordagi oma elus mingit vaktsiini saanud ning olen korra 5a tagant palavikus. Küll aga inimesed kes ennast kunagi vaktsineerisid, huvitaval kombel hakkasid pärast vaktsineerimist erinevad tervisehädad kimbutama, mis siis et enne seda olid väga terved inimesed sarnaselt minule.
Need vaktsiinid ongi mõeldud selleks, et haigusi juurde tekitada ja inimesed nende suhtes vastuvõtlikumad oleksid
Aasta debiil.
Leave a comment:
-
Meeldejätmine pole keeruline. Keeruline oli see üles leida. Õnneks tuli vähekese mõtlemise peale meelde, kes autor oli, tegi asja lihtsamaks.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuidas sul nii vanad postitused üldse meelde jäävad?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: