Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Martin
    replied
    endiselt hea

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    üks foorumlane tögas FB's võõreestlasi, kuimaõigestimäletan. stiilis 'tänage riiki, kes on andnud teile naerise, mida kõblata', kmõm. https://www.facebook.com/events/169188053168241/ - kmõm.

-e- see?
    Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
    Austraaliasse on küll viimastel aastatel igasuguseid värdjaid kokku sõitnud.

Aga see selleks. Mõistan su frustratsiooni - pens on kallis aga teed on ikka auklikud. Lahenduski välja pakutud: kaotame pensuaktsiisi ja parandame teid veel vähem, kuna need on niikuinii juba katki. Säästetud raha eest vähendame rikaste..aga ei...! siit algab riugas McNamarale soodsas suunas. Säästetud raha eest vähendame vaeste makse nii palju, et prügivedaja teenib sama palju, kui IT insener ja üle ääre ajav solidaarusus täidab tänavaaugud. Ravikindlustuse kaotame ära, kuna terve inimene ei köhi, raha aga jagame õpetajatele, sest siis lähevad Pedasse ka targad tüdrukud, mitte nagu täna, kui sinna lähevad need, kes mujale sisse ega mehele ei saa. Mul oli kunagi kokkupuude ühe psühhopaadiga, kellest vabanemine ei käinud nii, et ütled ilusti ja mõistetakse. Täna õpetab ta lapsi ning ilmselt ei ütle ära ka palgatõusust.

Ja viimane ettepanek on teha nii, et arsenal võidab kõik mängud ja suurte tissidega tüdrukud tassivad baaris vägisi tasuta õlle ette. Raha tuleb käibeka alandamisest, mis teatavasti elavdab majandust.
    http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1272510

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    aasta parim postitus oli äkki roheline konn reinule austraalia ja tontide kohta, kes eestist lahkuvad. kahjuks ei suuda vist iialgi seda enam leida, kuid siis sai kõvasti naerdud.
    Ei mäleta, aga mis teemas see olal võiks. Otsiks üles.

Edit:sitasti otsisid, Martin

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
    Austraaliasse on küll viimastel aastatel igasuguseid värdjaid kokku sõitnud.

Aga see selleks. Mõistan su frustratsiooni - pens on kallis aga teed on ikka auklikud. Lahenduski välja pakutud: kaotame pensuaktsiisi ja parandame teid veel vähem, kuna need on niikuinii juba katki. Säästetud raha eest vähendame rikaste..aga ei...! siit algab riugas McNamarale soodsas suunas. Säästetud raha eest vähendame vaeste makse nii palju, et prügivedaja teenib sama palju, kui IT insener ja üle ääre ajav solidaarusus täidab tänavaaugud. Ravikindlustuse kaotame ära, kuna terve inimene ei köhi, raha aga jagame õpetajatele, sest siis lähevad Pedasse ka targad tüdrukud, mitte nagu täna, kui sinna lähevad need, kes mujale sisse ega mehele ei saa. Mul oli kunagi kokkupuude ühe psühhopaadiga, kellest vabanemine ei käinud nii, et ütled ilusti ja mõistetakse. Täna õpetab ta lapsi ning ilmselt ei ütle ära ka palgatõusust.

Ja viimane ettepanek on teha nii, et arsenal võidab kõik mängud ja suurte tissidega tüdrukud tassivad baaris vägisi tasuta õlle ette. Raha tuleb käibeka alandamisest, mis teatavasti elavdab majandust.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    aasta parim postitus oli äkki roheline konn reinule austraalia ja tontide kohta, kes eestist lahkuvad. kahjuks ei suuda vist iialgi seda enam leida, kuid siis sai kõvasti naerdud.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Kõige seksikam postitaja: Usaldades cannumani naisemeetrit- Diana

Foorumi jõulusoov 2011- Rein sai mingi valemiga oma avatari juba tagasi.
    Eksid sõbrake:

Cannumani lemmik läbi aegade on olnud ikkagi Jansu.
    Rein sai oma avatari tagasi valemiga nagu üldse elus asjad liikuma hakkavad- tuleb kisad, mölised ja vinguda, seda kõike mõistlikuse piirides.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Natuke vales teemas pole see postitus @Jasper?

Edit: naabridaam,vabandust, Naabri Jaan tegi juba selle aasta teema.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    hakkame siis vaikselt minema:

Kategooriad:

Parim postitaja: fitti
    Parim postitus: lihtne - fitti @ urkabaarid. kui mul oleks varikonto, siis ma annaks kõik auhinnad talle selle posti eest.

Parim teema: top 5 elu edetabelid
    Nõmedaim teema: Joel Lindpere tegemistel mindi mõlemalt poolt üle puuete.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: F. Totti
    Kõige 'fännim' fänn: atleticomadrid

Nagu vanasõna ütleb, siis - kes teist vombatiks kutsub, see ise vombatiks saab. Eelmiste auhindade järel oli taku* ääretult nukker vombat, et enam ei saanud isegi kõige ropuma postitaja tiitlit. Ja nüüd on ta aastaga vombatite kaalu ka tõmmanud. Säh, sõber, siin on sulle KULDVOMBAT!

rohkem. hiljem.

-e-

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
    Uuu

Leave a comment:

• Lambimees
    replied
    E: Enam ei saagi kedagi perse saata ega tänada.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Nüüd kui on võimalik tänada ja persse saata, siis kas järgmise aasta lõpus on võimalik näha ka enim tänatud ja enim persse saadetud postitajat ja postitusi? Mis muidugi toob esile kirkamad kriidid meie seas, kes lähevadki seda püüdma

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Tallinnast 60 km kaugusel Pärnu poole on kindlasti mõni tore koht

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Mis värk selle 50 kilomeetriga on, järelvalveametnik ei luba kaugemale sõita?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Ja nagu ka lubatud sai, siis suvepäevadel tulen oma HIIGELAUHINNALE järele! (kui see on pärnust kaugemal kui 50km, siis on 50/50 et pigem ikkagi ei tule, niiet korraldajad!!!!)
    Nagu lubatud sai oled platsis! Ämmatotti vabandusklauslid võid aanusesse suunata.

Leave a comment:

• count
    replied
    Nonii noniii noniii! HATTRICK! Kolm auhinda ühel aastal! Ma tänan , ma tänan ja veelkord suured tänud! Ilma oma kallite foorumisõpradeta ma oleks mitte keegi, aga tänu teile...HATTRICK! JA teist aastat järjest AASTA JOBU tiitlel!! Kas see on tõesti võimalik et ma olen teinud soccerneti foorumi ajalugu??!!! Ma olen pannud väga tugeva märgi maha ja selle murdmiseks peate te küll minult koolitustunde võtma! Suured tänud ka kõigile teile, kes selle teise aasta jutti teoks tegid. Ja nagu ka lubatud sai, siis suvepäevadel tulen oma HIIGELAUHINNALE järele! (kui see on pärnust kaugemal kui 50km, siis on 50/50 et pigem ikkagi ei tule, niiet korraldajad!!!!)
    Ei kujuta ettegi mis sellise tempo juures jrgmiste auhindade jagamise juures saab? Ootan suure põnevusega! Proovin pakkuda foorumile seda mida nad kõik soovivad, toorest, otsekohest ja mis peamine, subjektiivset jalkuanalüüsi!
    Veelkord tänan oma toetajaid, sõpru , ilma teieta ... ilma teieta ma ei saaks seda lauset ka lõpetada! Teil on kindlustatud koht minu soojas südames!

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Aílton Vaata postitust
    Millegi pärast ma arvan, et need auhinnad sulle meeldivad
    Valetab, poes pildistas. Ta ei saanud ju mingit auhinda.

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Sain ka siis oma esimese auhinna kätte
    Millegi pärast ma arvan, et need auhinnad sulle meeldivad

Leave a comment:

Working...
X