Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust

mu arvates foorumlane lorenzo võime kannatlikuks ja viisakaks jääda ükskõik missugust stiili viljeleva oponendi ees on auhindadel mainimist väärt küll, tema vaadetega nõustumisest või mittenõustumisest hoolimata
    Mille peale kasutaja lorenzo peaks närvi minema?

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    ah ma niisama kiitsin takka, sry. ma arvan, et telekavaataja tegi nalja, chill

aa, no worries

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Eino aasta lõpus auhindade jagamisel ei meenu mul plasticu, Punkti ratsionaalsed argumenteerimised või budu, vendetta jauramised või allarsi närviminemised demokraatia teemal vaid pigem lorenzo katse astuda igal võimalusel kõigiga astmelise tulumaksu arutellu.
    mu arvates foorumlane lorenzo võime kannatlikuks ja viisakaks jääda ükskõik missugust stiili viljeleva oponendi ees on auhindadel mainimist väärt küll, tema vaadetega nõustumisest või mittenõustumisest hoolimata

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eino aasta lõpus auhindade jagamisel ei meenu mul plasticu, Punkti ratsionaalsed argumenteerimised või budu, vendetta jauramised või allarsi närviminemised demokraatia teemal vaid pigem lorenzo katse astuda igal võimalusel kõigiga astmelise tulumaksu arutellu.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Defineeri lödipüks ka igaks petteks.
    ah ma niisama kiitsin takka, sry. ma arvan, et telekavaataja tegi nalja, chill

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    lödipükste värk ju see sotsdemmikraam
    Defineeri lödipüks ka igaks petteks.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kas sotsiaaldemokraatlikud vaated on siinses meesšovinistlikus foorumis keelatud?
    lödipükste värk ju see sotsdemmikraam

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kogu selle Päevapoliitika teema märksõnaks ma panen enda jaoks lorenzo ja sotsiaaldemokraatia.
    Kas sotsiaaldemokraatlikud vaated on siinses meesšovinistlikus foorumis keelatud?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kogu selle Päevapoliitika teema märksõnaks ma panen enda jaoks lorenzo ja sotsiaaldemokraatia.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    See ja see on päris head olnud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Just eile sai mingite süüria immigrantidega norra keeles naistepäevast räägitud. Kõik üritasid poliitiliselt korrektsed olla. Mõnnari iroonia oleks seal irved näole toonud küll

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Muidugi. Hakkame parem üldse küsima igateise tüübi käest dokki, kes vähekenegi ei meenuta seda õiget eestlast.
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Toetan. Muidugi veidi laiendatult:

"Inimesed küsivad, miks need naised töllerdavad öösiti väljas. Miks ei või politsei minna ja küsida neilt: „Kelle oma te olete, näidake palun dokumente? Miks te kodus ei ole?”"

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Salvestame

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kuidas raamatuid lugema hakata?
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Alusta mõmmiaabitsast

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Socrates (469–399 B.C.)
    QUOTATION: The children now love luxury; they have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for elders and love chatter in place of exercise. Children are now tyrants, not the servants of their households. They no longer rise when elders enter the room. They contradict their parents, chatter before company, gobble up dainties at the table, cross their legs, and tyrannize their teachers.

Lumehelbekeste pealetungi teemas. Ma arvan, et see võtab asja hästi kokku.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Stokil on õigus. Kui kena naine on ja sa vahel tööl olles mõtetes tema seeliku all oled, siis soovitan talle kotte panna! Kui sina seda ei tee, siis teeb seda keegi muu. Parem ja ohutum varjant on keegi tuttav tööjuurest, kui mingi lambi vello tänavalt. Äkki ta mees on ka sellega nõus ja tahab näiteks pealt vaadata vms.
    "sounds like a plan. exit strategy - later! we'll be fine"

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kusjuures ma _tegelikult_ olen telekavaatajaga kohtunud, kui Piraaja käis Merkuuril külas. Aga siis ma veel ei teadnud, et ta telekat vaatab.
    Milline neist mängudest?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    J
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? telekavaataja. See juhtub tänavu, ütleb mu sisetunne. Loodan, et sellega ei lähe nii, nagu Stok'iga kohtudes: lõime palliplatsil 90 minutit lahingut, aga laiali läksime nii, et isegi tere ei öelnud.

Algselt postitas Stok
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? telekavaataja
    6. juuli kell 19:00 Tulevik - Tammeka

Usun, et VIP kohtade kutseid Viljandi linnastaadionile ei oleks palju küsida?

Leave a comment:

Working...
X