Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Hele needus Vaata postitust
    and the champion of 2013 is Huilgav ManU hunter (heas mõttes)
    No disrespect towards mr karjuv segane M, aga ma ikka annaks veel natukene aega. Nii värvikas ja vapustav too metafoor ka pole veel. Asjalik, aga mitte jalustrabav ja õhku ahmima panev .

Leave a comment:

• Hele needus
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Aasta metafoor: metssiga Oma päris viimasel hetkel tehtud postitusega Transi teemas:.
    and the champion of 2013 is Huilgav ManU hunter (heas mõttes)

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    seisus, kus meeskonnas on sisuliselt üks ründaja nimetust vääriv karakter, kuid temagi vormikõver on sama teravatipuline kui munakivi ja keskkaitsepaar on coloccini-taburet, siis on paksul mike'l kindlasti aeg ändikärroli nimelise laeka kaas avada ja paar suuremat kullakangi pöördesse panna.
    kui kollased veskid räägivad, et lescotti hind on 8-10milli naela, siis mida v*ttu siin üldse mõelda on. kui meil on foorumis mõni tulihingeline steven taylori fänn, keda mu jutt vb solvab, siis see mees pole suutnud alates 08-09 hooajast liigas üle kolmekümne mängulist hooaega teha ning 010-011 ja 011-012 jäi tema panuseks (endiselt räägin aint liigast) 14 mängu mõlemal hooajal. klaas.
    ründajate ja poolkaitsjate/wingerite otsimisega saab dr. carr kindlasti suurepäraselt hakkama.
    roosade pilvedega maailmas võiks mike muidugi teha nagu aastal 2005, elik ühe glamuuriostu, seekord sneijderi näol. aga paraku on pilved hallid, paremal juhul valged.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nomineerime järgmiseks aastaks ühe naljaka postituse: Cannuman, Zeman ja Staarajakirjanik.

Nomineerime järgmiseks aastaks ühe ärritunud vanainimese:

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Mcnamaral on vist veel märkamata jäänud Bournemouthi eduseis Wigani vastu
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Käi põrgu.
    Tahaksin tänada atleticomadridi tänavuse aasta auhindade võõrustamise ja äärmiselt kiire häältelugemise eest!

Omalt poolt jagaksin kommentaariks, et valisin aasta eesmärgiks saada enda nimi Dianale võimalikult lähedale - see eesmärk sai täidetud. Tulevikus võtaksin hea meelega nii mõnegi auhinna Jasperi nina alt ära

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Tänase seisuga on võitjad ja kaotajad paberil kokku löödud. Hea meelega tooks kokkuvõtted laupäeval teieni. Kes veel ei ole arvamust avaldanud, kuid soovib seda teha siis kiirustage seltsimehed unetud !

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Haha, justament, seep see oli. zänks!

Paneb siin kohe mõtlema, et kas teha kergeid korrektuure oma valimissedelites, aga samas Agendil nagunii see socceripeenis nii kõvaks aetud, et ehk pole rohkem mõtet.

Tofoa, naljana ehk küll, aga parima postitusena jääb ikka Kams Saaremaal, imho.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    See naljake paneb Kamsi naljale pika puuga ära. Kamsi nali polnud imo kõige teravam.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Mulle igatahes meeldib. Alati võib mõne kategooria juurde mõelda või tühjaks jätta kui miski ei sobi.

a mul nagu meeles, et Mõnuagendil oli üks päris hea jutuke veel Eesti vutist, mida keegi maininud ei ole, aga krt ei oska otsida.
    http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1431345 see?

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Mulle igatahes meeldib. Alati võib mõne kategooria juurde mõelda või tühjaks jätta kui miski ei sobi.

a mul nagu meeles, et Mõnuagendil oli üks päris hea jutuke veel Eesti vutist, mida keegi maininud ei ole, aga krt ei oska otsida.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kusjuures ma uuendasin seda "vana formaati" mõned aastad tagasi, kus kaotasin mõned kategooriad ning lisasin mõned uued. Siis oli näiteks lisaks kõige vaimukamale postitajale olemas ka kategooria kõige naljakam postitaja.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Nominentide idee ei sobi kohe mitte. Sama hästi võiks siis praegused parimad ritta panna ning teha nende vahel kordushääletuse? Aga see muutub siis ju pikaks lohisevaks reeglitega pärsitud ettevõtmiseks. Praegu on jällegi hea vabas vormis kokkuvõtte tegemine, mis minu arvates siia foorumisse ka kõige paremini sobib.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kogu auhindade teema algne mõte oli ju aidata uuesti avalikkuse ette parimad postitused, mis kellelegi aasta jooksul silma hakanud. Vähemalt minu jaoks. Mul pole küll vähimatki tahtmist mingi kasutaja poolt või vastu hääletada. Egomaniakkide upitamine ei huvita.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Vana formaat on ju suht asine. Kui kellegil on äkki ideid täiustamiseks või mõne auhinna välja andmisest loobuda edaspidi siis siin on see koht. Ja milline see uus formatsioon välja peaks nägema? Sms on hea huumor aga reaalselt..

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Mina olen igatahes vana formaadi poolt

E:Pole olnud eriti suur ignoreerimis listi kasutaja, aga viimased leheküljed Chelsea teemas sundisid seda kasutama (mõned on juba veidi pikemat aega seal sees)

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    borati-trikoos markofkin
    Ära kutsu kurja karja. Noor mees, on sulle siis vaja neid unehäireid ja košmaare?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    no bikiinivoor oleks ju pädev küll. Mmmera peaks juba täisealine olema ja borati-trikoos markofkin on kindlasti vahvam kui mingi koolilaste aasta jobuks sõimamine.

Loomulikult on huvitav ka praegusi poste auhindadest lugeda, selles suhtes sinuga täiesti nõus.

Leave a comment:

Working...
X