Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
7 aastat vana mängu mäletab nii hästi, et isegi pealelöökide ning nurgalöökide numbrid on kirkalt meeles.
-
Ma ei saa aru.Algselt postitas Meintz Vaata postitustAasta mälu:
Aastaks oli siis 2005
Leave a comment:
-
Sa oled aasta kõige ebastabiilsem kodanik. "Inter võidab kolm tiitlit vs tavaline printerihala"Algselt postitas Tanel Vaata postitustAasta pessimisti auhind jääb kaitsmata?
Leave a comment:
-
Aasta mälu:
Aastaks oli siis 2005Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMäletan seda mängu, see oli väga kummaline mäng, pealelöögid olid 21-4 Liverpoolile ja nurgalöögid 17-0. Liverpoolile Aga suudeti kaotada imemoodi. Mänguliselt oldi väga retsilt üle.
Leave a comment:
-
ega ma lits ole, et kõigile meeldima pean. sinu südamlikud sõnad annavad mulle jõudu ja rõõmu vähemalt jaanuari teise laupäevani, siis juba uuesti.Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustVaatasin auhindade teemat. Martin, ma ei tea miks Sind ühtäkki enam ei armastata, aga minu arust oled Sa ikkagi ilus! Kõige ilusam!
Leave a comment:
-
Vaatasin auhindade teemat. Martin, ma ei tea miks Sind ühtäkki enam ei armastata, aga minu arust oled Sa ikkagi ilus! Kõige ilusam!
Leave a comment:
-
mul tekkis täpselt sama mõte.Algselt postitas rauulo Vaata postitustVäike vihje sulle: homofoobia on märk homoseksuaalsusest.
Leave a comment:
-
Väike vihje sulle: homofoobia on märk homoseksuaalsusest.Algselt postitas markofkin Vaata postitustRein, mul on mure su pärast juba. Nokujutud, homojutud, vihjed ejakulatsioonile... Tahad sa sellest rääkida?
(Ja kui tahad, räägi sealt, kus sa oled, ära lähemale tule).
Leave a comment:
-
Einoh, mul poleks midagi selle vastu, et oma väites eksida.Algselt postitas AnnaS Vaata postitustParadoksaalselt on just elu see, mis õpetas mind olema igavene optimist
Ma ei kujuta ette, kuidas ta mind vastupidises nüüd veenma hakkab...ma lihtsalt ei usuks

Rein, mul on mure su pärast juba. Nokujutud, homojutud, vihjed ejakulatsioonile... Tahad sa sellest rääkida?Algselt postitas Rein Vaata postitustNoore mehe asi, tuleb enneaegselt.
Edit: aga ju siis oli hirm nii suur, et kellegil tuleb veel varem.
(Ja kui tahad, räägi sealt, kus sa oled, ära lähemale tule).
Leave a comment:
-
Noore mehe asi, tuleb enneaegselt.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ütlen, et natuke vara on, poisid. Ükski varasem teema pole nii vara alanud ja isegi tänasel päeval oleks veel natuke vara olnud.
Edit: aga ju siis oli hirm nii suur, et kellegil tuleb veel varem.
Leave a comment:
-
Ma ütlen, et natuke vara on, poisid. Ükski varasem teema pole nii vara alanud ja isegi tänasel päeval oleks veel natuke vara olnud.
Leave a comment:
-
Paradoksaalselt on just elu see, mis õpetas mind olema igavene optimistAlgselt postitas markofkin Vaata postitustKõige optimistlikum postitaja: AnnaS. Aga küll elu õpetab...
Ma ei kujuta ette, kuidas ta mind vastupidises nüüd veenma hakkab...ma lihtsalt ei usuks
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: