Kurat, peale kahe FC ei meenu midagi, millega ma alljärgneva välja teeniks.
Steve Jobsi Kuldse Puudutuse auhind alapealkirjaga Autoriteet Maksab? läheb Mõnudannar007'le peaaegu sisutute teemade enneolematult populaarseks muutmise eest.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
-
-
Noh kurat tellin XXL särgi, hüppate kahekesti sisse? Ses mõttes et mis suurust vaja on sulle? Peakontoris paiknen enamuse ajastLeave a comment:
-
Vabalt kohtab. Millisest EE kontorist läbi peab astuma? Tunnistan, et mu troll-o-meeter polnud sel hetkel just kõige paremini tuunitudLeave a comment:
-
-
Ma täna tasapisi listi tehes just mõtlesin, et taku on vaikseks jäänud, et ei saagi tema poolt hääletada.Leave a comment:
-
-
Su jutt on nii elav, et sa peaksid vist mõnes suusafoorumis ilma tegema.See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.
Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.
Lihtne toetaja ?
Lihtne toetaja oled sa oma õele kui ta lõpukirjandit kirjutab. See siin on jalgpallifänlus ! ! !
Leave a comment:
-
ma olen alati olnud lihtnepoiss. Sams ka Põhivendade rühmituse auväärt liige. Kõik klapib.See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.
Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.Leave a comment:
-
See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.Organiseeritud fännirühmitus a.k. a Ultras eesti kontekstis oleks ka pisut idiootlik või mis? Kogume Romad kokku ja marsivad laule lauldes Tallinnast Romasse? Ei maksa sõnal sabast haarata Maskikarneval.
Roma Ultratele edu ja jaksu nii siin kui sealpool euroopat ! Forza Curva Sud !!!
Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.Leave a comment:
-
Organiseeritud fännirühmitus a.k. a Ultras eesti kontekstis oleks ka pisut idiootlik või mis? Kogume Romad kokku ja marsivad laule lauldes Tallinnast Romasse? Ei maksa sõnal sabast haarata Maskikarneval.
Roma Ultratele edu ja jaksu nii siin kui sealpool euroopat ! Forza Curva Sud !!!Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: