Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Kurat, peale kahe FC ei meenu midagi, millega ma alljärgneva välja teeniks.
    Steve Jobsi Kuldse Puudutuse auhind alapealkirjaga Autoriteet Maksab? läheb Mõnudannar007'le peaaegu sisutute teemade enneolematult populaarseks muutmise eest.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Undi Vaata postitust
    M sobib
    Me ei mahuks sinna kahekesi sisse.

Leave a comment:

• Undi
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Noh kurat tellin XXL särgi, hüppate kahekesti sisse? Ses mõttes et mis suurust vaja on sulle? Peakontoris paiknen enamuse ajast
    M sobib

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Undi Vaata postitust
    Vabalt kohtab. Millisest EE kontorist läbi peab astuma? Tunnistan, et mu troll-o-meeter polnud sel hetkel just kõige paremini tuunitud
    Noh kurat tellin XXL särgi, hüppate kahekesti sisse? Ses mõttes et mis suurust vaja on sulle? Peakontoris paiknen enamuse ajast

Leave a comment:

• Undi
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Konsiiliumi otsus:
    Undi saab virtuaalse medali ja tugeva käebigistuse, aga kuna ma teda ilmselt kusagil ei kohta, siis Eesti Energia logoga rohelise T-särgi saab Mõnuagent
    Vabalt kohtab. Millisest EE kontorist läbi peab astuma? Tunnistan, et mu troll-o-meeter polnud sel hetkel just kõige paremini tuunitud

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma täna tasapisi listi tehes just mõtlesin, et taku on vaikseks jäänud, et ei saagi tema poolt hääletada.
    Võttis naise omale, seksib ja sööb vaheldumisi.

Leave a comment:

• ke$ha
    replied
    soovitan kõigil enne hääletamist läbi lugeda teema 'ma ei ole trool'

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma täna tasapisi listi tehes just mõtlesin, et taku on vaikseks jäänud, et ei saagi tema poolt hääletada.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    ulmelised inimesed

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Su jutt on nii elav, et sa peaksid vist mõnes suusafoorumis ilma tegema.
    Lihtne toetaja ? Lihtne toetaja oled sa oma õele kui ta lõpukirjandit kirjutab. See siin on jalgpallifänlus ! ! !
    Oota aga mis siis fänni ja toetaja vahe on?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.

Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.
    Su jutt on nii elav, et sa peaksid vist mõnes suusafoorumis ilma tegema.
    Lihtne toetaja ? Lihtne toetaja oled sa oma õele kui ta lõpukirjandit kirjutab. See siin on jalgpallifänlus ! ! !

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.

Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.
    ma olen alati olnud lihtnepoiss. Sams ka Põhivendade rühmituse auväärt liige. Kõik klapib.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Organiseeritud fännirühmitus a.k. a Ultras eesti kontekstis oleks ka pisut idiootlik või mis? Kogume Romad kokku ja marsivad laule lauldes Tallinnast Romasse? Ei maksa sõnal sabast haarata Maskikarneval.
    Roma Ultratele edu ja jaksu nii siin kui sealpool euroopat ! Forza Curva Sud !!!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Organiseeritud fännirühmitus a.k. a Ultras eesti kontekstis oleks ka pisut idiootlik või mis? Kogume Romad kokku ja marsivad laule lauldes Tallinnast Romasse? Ei maksa sõnal sabast haarata Maskikarneval.
    Roma Ultratele edu ja jaksu nii siin kui sealpool euroopat ! Forza Curva Sud !!!

Leave a comment:

• Francesco
    replied

Edit: Ma kahjuks Francesco postitusi ei näe aga arvatavasti seal peale labase räuskamise nagunii midagi ei tule.
    ÕNNEKS, sinu jaoks ÕNNEKS ikka.

Leave a comment:

Working...
X