Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cabron
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuna ma pole ise autojuht, siis puudub kogemus, aga mitmendale kohale asetsevad vihatud liiklejate pingereas need djüüdid, kes jäävad ülekäigu raja juurde telefoni näppima või tuttavaga jutustama?
    kui jõuad/jaksad/viitsid liikluses vihastada, siis on su muu elu suht tühi

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    1. Moraalijüngrid aka isehakanud politseinikud - katsu sa minust siin 90-ne alas mööda sõita!
    2. Suunatuli on minu jaoks.
    3. A mul suva, mis mu taga toimub aka näppijad.

Ja siis muidugi need, keda lihtsalt teised liiklejad ei koti - nemad asetuvad kohale 1, 2 ja 3.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuna ma pole ise autojuht, siis puudub kogemus, aga mitmendale kohale asetsevad vihatud liiklejate pingereas need djüüdid, kes jäävad ülekäigu raja juurde telefoni näppima või tuttavaga jutustama?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Bundesliga õigused on sellest hooajast Viaplay käes tõesti.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Viaplay?

Leave a comment:

• Henriolen
    replied
    Kas keegi oskab öelda, kas Eurosport 2 ei näitagi enam Bundesligat? Kava.ee-s ka ilusti kanali nimi on Eurosport2(Bundesliga) ja eelnevaid hooaegu ikka näidanud, sel hooajal pole ühtegi mängu minu arust üle kantud. Või on kuskilt mujalt võimalik vaadata kui sul on Telia, pigem mitte vist?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kellelgi diversity visa kohta on infot? Kas eestlasena on suur tõenäosus valituks osutuda? Teate kedagi kes niimoodi USAsse läinud on?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kuskilt normaalseid striime ei leia? See footy cc link mida kaala sheeris jookseb pidevalt kokku. Esimesed 10 striimi proovisin sealt, ning kõik pasad. Kas mingi acestream või muu säärane software ei näita paremat?
    https://reddt1.soccerstreams.net/ on see koht, kust saab reeglina normaalse kvaliteediga linke.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kuskilt normaalseid striime ei leia? See footy cc link mida kaala sheeris jookseb pidevalt kokku. Esimesed 10 striimi proovisin sealt, ning kõik pasad. Kas mingi acestream või muu säärane software ei näita paremat?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    https://m.facebook.com/story.php?sto...id=17795398388

see või?
    huvitav ma ei mäleta midagi sellest
    See jah. Tänks.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Alekokil rahv. jalkaturniir, kus mängis Flora

see või?
    huvitav ma ei mäleta midagi sellest

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kunagi 10 aasta eest korraldas mingi vene rikkur Alekokil jalkaturniiri, kus mängis Flora, mingi Balkani tiim, keegi Poolast ja miski Belgiast. Keegi mäletab, et mis meeskonnad veel olid? Gent ei olnud?

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Kas Ülemiste Sportsdirect on Kristiine omast oluliselt suurem?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Nad peavad veenduma, mitte kontrollima.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Saan ma õigesti aru, et riigil on õigus siiski sundida kõigil ürituste korraldajatel ja ettevõitjatel kontrollida inimeste vaktsiinipasse ja asju?
    Kuidas see "sund" erineb nt sellest, et alkoholi või tubakatooteid müüvad ettevõtted peavad ostja vanust kontrollima?

Leave a comment:

Working...
X