Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Ja apteegis miskit küsida. Noh, mul üks tuttav käis siin mingi aja eest lõunate ajal ühe daami juures ventileerimas. Läks apteeki.
"Tere, palun mulle need kondoomid," ütles üsna vaikselt.
"Oot, mida?" kisendas selline pensioniealine apteeker üle saali, teised pensioniealised klient-daamid pöörasid pilgud.
"No palun need kondoomid," näitas näpuga.
"Aa, kondoomid? Millised?" küsis apteeker. Klient-daamid hakkasid muhelema.
"No need väikesed täppidega!" hõiskas klient vastu.
"Ahaa!"
Kõigil oli huvitav tuju.Leave a comment:
-
-
no täpselt. nahhuj netis surfata ja siis veel kohapeale minna. Vali üks!Mjaasa muidugi vastas sulle juba, aga kui lähed kaubanduskeskusesse, siis käid ju korraga toidupoes ja mingis muus poes veel ja saab kõik ühendada. Netis surfamine ja võtab samamoodi aega + postiautomaadi juurde pead ju ka minema seega su argument on nii ja naa.Leave a comment:
-
Apteegikeissi puhul vabalt. Muus osas suht õudusunenägu, kui naine ütleb, et kuskil mustakal pakk, äkki tood ära.Leave a comment:
-
Oota nüüd- kas mind sõimatakse kitseks. Ükski jõulumees pole mulle nii öelnud.Leave a comment:
-
Mjaasa muidugi vastas sulle juba, aga kui lähed kaubanduskeskusesse, siis käid ju korraga toidupoes ja mingis muus poes veel ja saab kõik ühendada. Netis surfamine ja võtab samamoodi aega + postiautomaadi juurde pead ju ka minema seega su argument on nii ja naa.Leave a comment:
-
-
-
Epoest tellid selleks, et odavamalt saada ning järgi lähed selleks, et kiiremini kätte saada/postikulusid vältida. Muidu oled see mullet, kes tellib netipoest odavamalt ja maksab postikuluna pärispoe hinnavahe kinni ja ootab ka veel lisaks.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Nahhuj midagi e-poest tellida ja siis ikka kohapeale järgi minna?
A kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.
Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
Ta: "See on mu apteek jaa."
Ma: "Ahhaa..."
Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: