Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna ma pole ise autojuht, siis puudub kogemus, aga mitmendale kohale asetsevad vihatud liiklejate pingereas need djüüdid, kes jäävad ülekäigu raja juurde telefoni näppima või tuttavaga jutustama?
kui jõuad/jaksad/viitsid liikluses vihastada, siis on su muu elu suht tühi
1. Moraalijüngrid aka isehakanud politseinikud - katsu sa minust siin 90-ne alas mööda sõita!
2. Suunatuli on minu jaoks.
3. A mul suva, mis mu taga toimub aka näppijad.
Ja siis muidugi need, keda lihtsalt teised liiklejad ei koti - nemad asetuvad kohale 1, 2 ja 3.
Kuna ma pole ise autojuht, siis puudub kogemus, aga mitmendale kohale asetsevad vihatud liiklejate pingereas need djüüdid, kes jäävad ülekäigu raja juurde telefoni näppima või tuttavaga jutustama?
Kas keegi oskab öelda, kas Eurosport 2 ei näitagi enam Bundesligat? Kava.ee-s ka ilusti kanali nimi on Eurosport2(Bundesliga) ja eelnevaid hooaegu ikka näidanud, sel hooajal pole ühtegi mängu minu arust üle kantud. Või on kuskilt mujalt võimalik vaadata kui sul on Telia, pigem mitte vist?
Kuskilt normaalseid striime ei leia? See footy cc link mida kaala sheeris jookseb pidevalt kokku. Esimesed 10 striimi proovisin sealt, ning kõik pasad. Kas mingi acestream või muu säärane software ei näita paremat?
Kuskilt normaalseid striime ei leia? See footy cc link mida kaala sheeris jookseb pidevalt kokku. Esimesed 10 striimi proovisin sealt, ning kõik pasad. Kas mingi acestream või muu säärane software ei näita paremat?
Kunagi 10 aasta eest korraldas mingi vene rikkur Alekokil jalkaturniiri, kus mängis Flora, mingi Balkani tiim, keegi Poolast ja miski Belgiast. Keegi mäletab, et mis meeskonnad veel olid? Gent ei olnud?
Leave a comment: