See ei olnud põhjus.
Kuritegu toimus 2010. aastal ühe Lõuna-Eesti asula spordikeskuses, kus tollal 36-aastane Mustimets staadioni tegevjuhina töötas. Juhtunu jõudis politseini 2019. aastal kannatanu psühholoogi abiga.
Arvesta uurimine ka juurde - kohtus käis kiirelt.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Väga kummaline, et sa päriselt arvad, et see tüüp võiks olla puhas, kui ta on saatnud teisele alaealisele tüdrukule messengeris konkreetseeid ettepanekut sexoks.Leave a comment:
-
-
-
-
Mis kuradi tõenditega on võimalik keegi 10a taguse vägistamise eest süüdi mõista? Tundub nii unreal, et see peab ju mingi nali olema? Või vend tunnistas kogemata üles?Leave a comment:
-
Tollel kodanikul lugusid esitades tihtilugu kerge muie ka näole manatud, petab seegi.
Kurb muidugi, et ei trolli.
Tõsi, sõnu oskab ta seada. Aga nauditav oleks seda kuulata juhul kui ta sellist sousti ise tõe pähe ei võtaks. Kui rähk ja juur arvaks päriselt, et hamburgi lennujaama all on reptiilide pesa. Kus varjavad ennast lisaks veel liberastid, homoteerulli juhid, lakkamatult seksivad geyd ning kus kohast on tulnud ka biden pojaga. Poleks eriti humoorikas ja sarkastiline. Pigem kurb, skisofreeniline ja nõuaks arstide kiiret sekkumist edaspidiste ebatajude vältimiseks.Leave a comment:
-
Mitu Soome kutti praegu mõne premmi satsi kuulub? Leian mingit listi kuskilt? Ikka ja jälle vaatan, et Soome lipuga kutt, täna jälle Aston Villa pingil keegi väravavaht Viljami Sinisalo, on parem kui Hein?Leave a comment:
-
Ta väljendabki oma maailmavaadet väga sarkastiliselt ning väga nauditav on teda lugeda ja kuulata. Sõnaseadmisoskust tal on.Leave a comment:
-
10 aastat on ta kindlasti sellist joont hoidnud kui mitte kauem. Ei usu, et trollib.
Kas kivisildnik trollib neid pool taune “vabast eestist”(mis iganes) või ta täitsa tõsiselt paugutab? Juhtusin mingile paari päeva tagusele kõnele. Kõlas jube “rahva oma kaitse” moodi jutt. Laste verest toituvast nomenklatuurist ja värdjad, kes ajakirjanike mahituse peale endi lastesse mürki lasevad panna. Aga kõik plaksutasid ja vilistasid kaasa. Mul tekkis segadus.
Tegelikult kivika esituses ka varem näinud ülesastumisi, kus ma lihtsalt ei saa aru… Kas see kõik on ülevõlli ja sarkastiline huumor, või ta päriselt?
E: Ärge ajage sassi rähki ja sildniku.Leave a comment:
-
-
Eile põgusalt räägiti.
Kas kivisildnik trollib neid pool taune “vabast eestist”(mis iganes) või ta täitsa tõsiselt paugutab? Juhtusin mingile paari päeva tagusele kõnele. Kõlas jube “rahva oma kaitse” moodi jutt. Laste verest toituvast nomenklatuurist ja värdjad, kes ajakirjanike mahituse peale endi lastesse mürki lasevad panna. Aga kõik plaksutasid ja vilistasid kaasa. Mul tekkis segadus.
Tegelikult kivika esituses ka varem näinud ülesastumisi, kus ma lihtsalt ei saa aru… Kas see kõik on ülevõlli ja sarkastiline huumor, või ta päriselt?
E: Ärge ajage sassi rähki ja sildniku.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: