Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• lenc
    replied
    Pea terve nädal on nüüd seda Kaia Kanepi teemat kedratud Eesti meediamaastikul ning enamik väljaandeid on esinenud hukkamõistvate avaldustega ning üks suur päevaleht lausa boikoti välja kuulutanud. Aga kui hakata mõtlema, siis Kanepi on kõigest üks sportlane, kelle isiklikud veendumused või arvamused mõjutavad ainult teda ennast. Samas omab täpselt samasuguseid vaateid Ukraina sõja puhkemise põhjuste ning "inimlikul tasandil venelastega läbisaamise" osas Eesti kõige suurema ja mõjukama spordialaliidu president. Ning tema oma positsiooni kaudu mõjutab hoopis suuremaid protsesse kui üks tennisist. Aga ükski meediamaja pole seda teemat isegi väga jutuks võtnud rääkimata mingist boikotist vms. Kas tõesti on põhjus just nimelt selles, et antud isikul on nii suur mõju ja ükski meediamaja ei riski temaga otseselt konflikti minna?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Mönda mustanahalist playmakerit teab keegi?
    Ma kunagi (ca 15 a tagasi) küsisin sama rassistliku alatooniga küsimuse, mille peale loetleti Ronaldinho, Edgar Davids, Clarence Seedorf, Frank Rijkaard, Ruud Gullit ja mõned nimed veel mis hetkel meelde ei tule. Aga Hollandist vist päris palju mängumehi?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Emelai?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Mönda mustanahalist playmakerit teab keegi?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Andres. poolt
    see liigub päris kiirelt. ma mullu suvel panin kodu juures end järjekorda ja hakkasin rattaga väntama. enne mind oli vähemalt paarkümment inimest. veerand tunni pärast Tammsaaresse kohale jõudes oligi kohe minu kord.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt

mismoodi see käib?

Leave a comment:

• El President
    replied
    1980-ndate aastate lõpus põlesid süütamise tõttu Rocca al Mare vabaõhumuuseumis maha mitu hoonet, teiste seas ka Hiiumaalt pärit haruldane lauda aida rait. Kui Sassi-Jaani talu taastati juba 90-ndatel, siis lauda aida raidi taastamiseni jõuti alles nüüd.

mis asi on lauda aida rait või aida lauda rait (artiklis on mõlemat pidi, korra isegi lauda-aida-rait)?

ja kas peaks käänama rait - raidi asemel rait - raidu või rait - raida? ÕSi ja seletava sõnaraamatu andmetel on vist kaks viimast varianti õiged.

tundub, et toimetajal joooksis ka juhe kokku...

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Andres. poolt

Abiks oli, et sai veidi enne kohale jõudmist juba internetis end n-ö live järjekorda panna (minu jaoks oli see uus võimalus, mille otsa kogemata koperdasin).
    mismoodi see käib?

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Keegi hiljuti passi/ID kaardi järgi on käinud Tammsaare teeninduses? Kaua aega läheb kui pole aega bronnitud?
    Käisin hiljuti ühel argipäeva ennelõunal Pinnas ID-kaardil järel, ei pidanud ootama kauem kui 5 minutit, kuigi rahvast oli palju. Eelnevalt aega polnud broneerinud. Abiks oli, et sai veidi enne kohale jõudmist juba internetis end n-ö live järjekorda panna (minu jaoks oli see uus võimalus, mille otsa kogemata koperdasin).

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Keegi hiljuti passi/ID kaardi järgi on käinud Tammsaare teeninduses? Kaua aega läheb kui pole aega bronnitud?
    Käisin Pinnas ,fotod ja sõrmejäljed kuskil 20 mintsi siis suunati koju arvuti ette ja sain hakkma! 30 inimest oli sabas.Oleks paroolid kaasas olnud oleks näitsik aidanud sealsamas ära teha!

Leave a comment:

• plastic
    replied
    ei ole, sorry.

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Otsin Internetist kohta, kust oleks näha kinnistu piiripunktide info. Kas piiripunkt on metallvai, betoonpost vm. Ma olen seda näinud paar kuud tagasi, kas Maaametis või EHRis, aga praegu lihtsalt ei leia seda kohta üles enam. Abige mind palun.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Kas see parandams iivet, kui keelustataks koerapiltide laikimine ja kohustataks inimesi instas beebipilte rohkem laikima?
    iivet vast mitte, aga pedod oleks sillas

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Keskkond omab inimesele, ühiskonnale suurimat mõju.

Leave a comment:

Töötlen...