Algselt postitas vtp
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kus tänapäeva vaesed inimesed Eesti uudiseid loevad? Lõpetasin detsembris DELFIle artiklite ümbertõlkimise eest raha maksmise ja tuleb välja, et tänaseks on enamus artiklid kõik tasulised - ahnusel pole piire. Otsin nüüd uut lehte, kus oleks võimalik ka artikli sisu lugeda.
Leave a comment:
-
Tänud vastuste eest. Mul proovisõit Viking Motorsis Tammsaare esinduse omas. Kirjas anti teada, et auto väljastatakse proovisõiduks üheks tunniks. Sellest justkui loeks välja, et saab ehk üksi proovida
Leave a comment:
-
poolteist aastat tagasi Tallinnas sai vähemalt odavama otsa masinatega omapead sõita nii Molleris, Škodas, ABC Motorsis kui ka Topautos.
Leave a comment:
-
Osades tuleb, osades mitte. Tartus näiteks škodaga sõites (misigane see esindus on), kolm aastat tagasi, tuli. Vw, Honda, toyota, Hyundai esindustes ei tulnud kedagi.
Leave a comment:
-
Rumal küsimus, aga vähemalt vastavasse teemasse. Kas esinduses proovisõitu tehes tuleb keegi juhiga kaasa või toimub see üksi?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKus viimsi keskuses jalkat vaadata saab?
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEuroopa Liit on Mihkel igast norme ja asju välja käima jne. Võib-olla olen seda juba küsinud, aga ... miks Lõuna-Euroopas (ilmselt ka osades teistes EL riikides) ei ole pandipakendi süsteemi? Et joogikõrte vastu võitlemine on ju hea ja tänuväärne, aga itaalias vedelevad ikka pudelid tänaval.
Isegi Lätis hakkas pandipakendi süsteem kehtima alles 2022 ja Leedus 2016, kuigi Balti riikides tehti kokkulepped juba 2003 ja Eestis hakkas kehtima 2005.
Nagu aru olen saanud, siis mõned aastad tagasi ka EL tasandil asjaga tõsisemalt tegelema hakatud, aga teadmata, et kas nende teemade läbisurumine nendes maades toimib.
Leave a comment:
-
Euroopa Liit on Mihkel igast norme ja asju välja käima jne. Võib-olla olen seda juba küsinud, aga ... miks Lõuna-Euroopas (ilmselt ka osades teistes EL riikides) ei ole pandipakendi süsteemi? Et joogikõrte vastu võitlemine on ju hea ja tänuväärne, aga itaalias vedelevad ikka pudelid tänaval.
Leave a comment:
-
Kas elektrimüüjad on võtnud kuskil ka põhjendada, miks nad universaalteenuse taustal kõik kooris börsipakettide marginaalidele mingi +400% kütsid?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: