Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Oleksid sa vaid küsinud... umbes, täpselt kordki.Noh, võib-olla tõesti ma ei oska lugeda, sest umbes viiel juhul kümnest ma ei saa absoluutselt aru, mida sa ajad. Aga ju see on ainult minu probleem.
Lihtsalt, kui keegi palub selgitust, siis oleks suht viisakas lihtsalt selgitada ja mitte venitada seda mõttevahetust pikemaks kui vaja.
Meite riigis töötaja ei otsusta, kas ta maksab makse või mitte - riik on selle raha juba ära võtnud.
Mõistagi käib jutt suures plaanis, eks.Leave a comment:
-
Alustada oleks võinud reguleerimisega jah sealt, et teha üleeuroopaline pandisüsteem. Noh, et alustaks sellest prügiprobleemist enne.Vähe lappesse läheb see arutelu teil. Kuigi laias laastus ju vist kõik tahavad sama....
Veidikene olen ühe poolega nõus, kellega üldiselt muidu ei oleks.
Täna pudelist vett juues jälle vihastasin selle korgi peale.
Ja jäin mõtlema. Pm maailm ümberringi põleb. Ja millega tegeleb EU?
Millegi muu välja mõtlemise ja tootmisega ei peaks tegelema? Ei?
Samas on neis kinnistes korkides üks väike positiivne nüanss - autos pudelist juues ei teki ohtu, et kork kuhugi istmevahele kukub.Leave a comment:
-
Vaata, see meedia, mida sina ei usu ja kritiseerid, just kritiseeris kaitseministeeriumit. Minu küsimus sulle on, et kas see meedia, mida sa usud ja ei kritiseeri, ka sinu kangelasi kritiseerib? Kui jah, siis palun näiteid.Leave a comment:
-
Sa siis usud meediat, mis sulle valetab ja kiidab punaoravaid takka? Ja kõiki kes Eesti riiki tagasi tahavad siis need on valetajad? Kas sa oled täitsa segi end joonud?Leave a comment:
-
Ma ütlesin tarbitavas - ehk meedias, mida sa usud ja teadmiseks võtad (sinu jaoks usaldusväärne). Mitte meedia, mida sa lihtsalt loed ja umbusaldad.Leave a comment:
-
Oi kallike ma tarbin 360kraadi meediat, ja sealt tulebki mu maailmavaade. Aga kui sa vaid oravamulle loed eks siis ongi ajud pestud ja elad mingis utoopias, et kõik on korras kuigi tipus puhub tuul ja maja põleb kohe maha. Ehk siis milliseid vigu on meie oravajunnid200 tunnistanud? Veneveod? Maksumakja raha tuim pesemine? Rohepesu? Mitte ühtegiLeave a comment:
-
Vähe lappesse läheb see arutelu teil. Kuigi laias laastus ju vist kõik tahavad sama....
Veidikene olen ühe poolega nõus, kellega üldiselt muidu ei oleks.
Täna pudelist vett juues jälle vihastasin selle korgi peale.
Ja jäin mõtlema. Pm maailm ümberringi põleb. Ja millega tegeleb EU?
Millegi muu välja mõtlemise ja tootmisega ei peaks tegelema? Ei?Leave a comment:
-
Mina panen raudidase ühte patta nende geeniustega kes kapitooliumi ründasid, ainult et temal oli veel kurikas käes ka neist, kes seal käisid.Leave a comment:
-
Muidugi tohid, aga nagu keegi sulle juba ütles, sa pead seda tegema sisuliselt. Võinoh, ei pea, aga siis su kriitika pole tõsiselt võetav vaid suvalahmimine.
Vaata, meil on siin raudidas. Kas ta kritiseerib või lahmib?
Leave a comment:
-
-
Usalduskrediit tulebki sellest, et vigu leitakse ja neid tunnistatakse. Hoopis pekkis oleks, kui neist vigadest ei räägitaks.
Vaata, kaitseministeerium peaks meile pakkuma usaldust ja kaitsetunnet, mitte miljoneid tuulde viskama nagu nad seda oravate juhtimisel erinevates valdkondades teevad. Väga meenutab see mingi korrumpeerunud ukrainat/venemaad. Kui kaasame sinna juurde ka erinevad mrna ja maskihanked, õnneks pekkikukkunud tuulikuhanke jm ajaloolised rahaseigad punaoravates siis ei saa mina aru kust sa selle usalduskrediidi neile leiad. Delfist ja õhtulehest?
Kas sinu tarbitavas meedias on midagigi kriitilist sinu kangelaste kohta?Leave a comment:
-
Fakte palun.
ainukesed kes sul siin venemeelsed on on need kes meie toidu-, elektri- jm eluks vajalike valdkondade julgelolekut õõnestavad, ehk kes? Ja kes idavedudega tegelevad papanovski, kajakstark, pihlakodu( kes toob venemeelsid oma töötajals) ja vene piir on lahti miks???
Endine EKRE liige Peeter Ernits kirjutas hiljutises arvamusloos, et erakonna aseeimees Mart Helme olevat öelnud, et Venemaa peab Ukrainas püha sõda ja tema toetab seda. Jaak Madison ja Henn Põlluaas kinnitasid Delfile, et nii oli. Martin Helme sõnutsi on taoline tõlgendus aga masendav laim.
Leave a comment:
-
Vaata, kaitseministeerium peaks meile pakkuma usaldust ja kaitsetunnet, mitte miljoneid tuulde viskama nagu nad seda oravate juhtimisel erinevates valdkondades teevad. Väga meenutab see mingi korrumpeerunud ukrainat/venemaad. Kui kaasame sinna juurde ka erinevad mrna ja maskihanked, õnneks pekkikukkunud tuulikuhanke jm ajaloolised rahaseigad punaoravates siis ei saa mina aru kust sa selle usalduskrediidi neile leiad. Delfist ja õhtulehest?
Leave a comment:
-
Vaata, riigikontrolli jutu taga on sisu ka. Ja nende jutu eesmärk on, et me saaksime ennast võimalikult hästi kaitsta.
Riigkontroll esitab venemaale kasulike narratiive:
Riigikontroll tuvastas riigi majandusaasta koondaruande auditis hulgaliselt probleeme kaitseministeeriumi valitsemisala asutuste lepingute halduses, lepingute ja nende täitmise jälgimises, saadud kauba vastavuse ja kohalejõudmise kontrollimises ning arvelevõtmises.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: