Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Samas on neis kinnistes korkides üks väike positiivne nüanss - autos pudelist juues ei teki ohtu, et kork kuhugi istmevahele kukub.
    Julgen pakkuda, et nii mõnigi avarii on tekkinud, sest neid nabanööriga korke on teinekord päris tülikas tagasi saada.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    Noh, võib-olla tõesti ma ei oska lugeda, sest umbes viiel juhul kümnest ma ei saa absoluutselt aru, mida sa ajad. Aga ju see on ainult minu probleem.

Lihtsalt, kui keegi palub selgitust, siis oleks suht viisakas lihtsalt selgitada ja mitte venitada seda mõttevahetust pikemaks kui vaja.
    Oleksid sa vaid küsinud... umbes, täpselt kordki.

Meite riigis töötaja ei otsusta, kas ta maksab makse või mitte - riik on selle raha juba ära võtnud.
    Mõistagi käib jutt suures plaanis, eks.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Fc. poolt
    Vähe lappesse läheb see arutelu teil. Kuigi laias laastus ju vist kõik tahavad sama....
    Veidikene olen ühe poolega nõus, kellega üldiselt muidu ei oleks.
    Täna pudelist vett juues jälle vihastasin selle korgi peale.
    Ja jäin mõtlema. Pm maailm ümberringi põleb. Ja millega tegeleb EU?
    Millegi muu välja mõtlemise ja tootmisega ei peaks tegelema? Ei?
    Alustada oleks võinud reguleerimisega jah sealt, et teha üleeuroopaline pandisüsteem. Noh, et alustaks sellest prügiprobleemist enne.

Samas on neis kinnistes korkides üks väike positiivne nüanss - autos pudelist juues ei teki ohtu, et kork kuhugi istmevahele kukub.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Vaata, see meedia, mida sina ei usu ja kritiseerid, just kritiseeris kaitseministeeriumit. Minu küsimus sulle on, et kas see meedia, mida sa usud ja ei kritiseeri, ka sinu kangelasi kritiseerib? Kui jah, siis palun näiteid.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Ma ütlesin tarbitavas - ehk meedias, mida sa usud ja teadmiseks võtad (sinu jaoks usaldusväärne). Mitte meedia, mida sa lihtsalt loed ja umbusaldad.
    Sa siis usud meediat, mis sulle valetab ja kiidab punaoravaid takka? Ja kõiki kes Eesti riiki tagasi tahavad siis need on valetajad? Kas sa oled täitsa segi end joonud?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ma ütlesin tarbitavas - ehk meedias, mida sa usud ja teadmiseks võtad (sinu jaoks usaldusväärne). Mitte meedia, mida sa lihtsalt loed ja umbusaldad.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    .
    Kas sinu tarbitavas meedias on midagigi kriitilist sinu kangelaste kohta?
    Oi kallike ma tarbin 360kraadi meediat, ja sealt tulebki mu maailmavaade. Aga kui sa vaid oravamulle loed eks siis ongi ajud pestud ja elad mingis utoopias, et kõik on korras kuigi tipus puhub tuul ja maja põleb kohe maha. Ehk siis milliseid vigu on meie oravajunnid200 tunnistanud? Veneveod? Maksumakja raha tuim pesemine? Rohepesu? Mitte ühtegi

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Vähe lappesse läheb see arutelu teil. Kuigi laias laastus ju vist kõik tahavad sama....
    Veidikene olen ühe poolega nõus, kellega üldiselt muidu ei oleks.
    Täna pudelist vett juues jälle vihastasin selle korgi peale.
    Ja jäin mõtlema. Pm maailm ümberringi põleb. Ja millega tegeleb EU?
    Millegi muu välja mõtlemise ja tootmisega ei peaks tegelema? Ei?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mina panen raudidase ühte patta nende geeniustega kes kapitooliumi ründasid, ainult et temal oli veel kurikas käes ka neist, kes seal käisid.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitanud kasutaja boobek poolt

Et mina ei või kritiseerida aga keegi teine võib? Sinu öeldu kohta kehtib sõna kahepalgelisus.
    Muidugi tohid, aga nagu keegi sulle juba ütles, sa pead seda tegema sisuliselt. Võinoh, ei pea, aga siis su kriitika pole tõsiselt võetav vaid suvalahmimine.

Vaata, meil on siin raudidas. Kas ta kritiseerib või lahmib?

Leave a comment:

• boobek
    replied

Vaata, riigikontrolli jutu taga on sisu ka. Ja nende jutu eesmärk on, et me saaksime ennast võimalikult hästi kaitsta.
    Et mina ei või kritiseerida aga keegi teine võib? Sinu öeldu kohta kehtib sõna kahepalgelisus.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt

Vaata, kaitseministeerium peaks meile pakkuma usaldust ja kaitsetunnet, mitte miljoneid tuulde viskama nagu nad seda oravate juhtimisel erinevates valdkondades teevad. Väga meenutab see mingi korrumpeerunud ukrainat/venemaad. Kui kaasame sinna juurde ka erinevad mrna ja maskihanked, õnneks pekkikukkunud tuulikuhanke jm ajaloolised rahaseigad punaoravates siis ei saa mina aru kust sa selle usalduskrediidi neile leiad. Delfist ja õhtulehest?
    Usalduskrediit tulebki sellest, et vigu leitakse ja neid tunnistatakse. Hoopis pekkis oleks, kui neist vigadest ei räägitaks.

Kas sinu tarbitavas meedias on midagigi kriitilist sinu kangelaste kohta?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt

Fakte palun.

ainukesed kes sul siin venemeelsed on on need kes meie toidu-, elektri- jm eluks vajalike valdkondade julgelolekut õõnestavad, ehk kes? Ja kes idavedudega tegelevad papanovski, kajakstark, pihlakodu( kes toob venemeelsid oma töötajals) ja vene piir on lahti miks???
    Endine EKRE liige Peeter Ernits kirjutas hiljutises arvamusloos, et erakonna aseeimees Mart Helme olevat öelnud, et Venemaa peab Ukrainas püha sõda ja tema toetab seda. Jaak Madison ja Henn Põlluaas kinnitasid Delfile, et nii oli. Martin Helme sõnutsi on taoline tõlgendus aga masendav laim.

Leave a comment:

• raudidas
    replied

Vaata, riigikontrolli jutu taga on sisu ka. Ja nende jutu eesmärk on, et me saaksime ennast võimalikult hästi kaitsta.
    Vaata, kaitseministeerium peaks meile pakkuma usaldust ja kaitsetunnet, mitte miljoneid tuulde viskama nagu nad seda oravate juhtimisel erinevates valdkondades teevad. Väga meenutab see mingi korrumpeerunud ukrainat/venemaad. Kui kaasame sinna juurde ka erinevad mrna ja maskihanked, õnneks pekkikukkunud tuulikuhanke jm ajaloolised rahaseigad punaoravates siis ei saa mina aru kust sa selle usalduskrediidi neile leiad. Delfist ja õhtulehest?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitanud kasutaja boobek poolt

Riigkontroll esitab venemaale kasulike narratiive:

Riigikontroll tuvastas riigi majandusaasta koondaruande auditis hulgaliselt probleeme kaitseministeeriumi valitsemisala asutuste lepingute halduses, lepingute ja nende täitmise jälgimises, saadud kauba vastavuse ja kohalejõudmise kontrollimises ning arvelevõtmises.

Leave a comment:

Töötlen...