Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
Miks kõik taaraautomaadid ei lase lastele annetada ja trükivad vägisi tšeki lunastamiseks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
~78% Twitterist oli viimati institutsionaalsete käes, eesotsas Vanguardi, BlackRocki, Morgan Stanley jms. Et siis kelle nägu? Üks Soros kõik?
See tähelepanek on osalt sihitud ka su edasisele argumendile “Kui Nasfali jutt poleks tõsi…”. Tore lihtsustus, aga ehk on probleemipüstitus hoopis selles, et seni avalik ettevõte, mis selle uue omaniku sõnade järgi on demokraatia alus, läheb nüüd paljude kontrolli alt üheainsa inimese diktatuuri alla? Kontrollküsimusena võid endalt küsida, kas kui Soros oleks ostja, oleks see pakkumine teemaks või ei.
Su muust tekstist ma ei saa kahjuks aru, eriti sellest, miks see mulle suunatud on. Mul elu seisma ei jää kui Elon Twitteri ära ostab, aga ma saan täitsa aru sellest (ja ka argumentidest), miks see võib mõne jaoks probleem olla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
Küsin uuesti. Millise jutuga vasakäärmuslased Twitteris noori kallutavad? Millises suunas nad noori mõjutavad?
Leave a comment:
-
Trügin veits.
Esiteks juhib inimesi raha ja võim/usk. Lihtne.
Teiseks, Sorosest ei tea ma midagi. Kui aga vaadata Muski tegemisi, siis... tema puhul võib isegi paika pidada, et ta on nõus kogu Twitteri investeeringu kaotama, et aidata inimestel mõtlemise sügavus tagasi koju tuua.
Suht selline 44 miljardit topelt nullile panustamine tubdub hetkel. Aga see inimene on seni suutnud. Eks näis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMeedia ja ka sotsiaalmeedia on alati kallutatud omaniku maailmavaate järgi.
See tähelepanek on osalt sihitud ka su edasisele argumendile “Kui Nasfali jutt poleks tõsi…”. Tore lihtsustus, aga ehk on probleemipüstitus hoopis selles, et seni avalik ettevõte, mis selle uue omaniku sõnade järgi on demokraatia alus, läheb nüüd paljude kontrolli alt üheainsa inimese diktatuuri alla? Kontrollküsimusena võid endalt küsida, kas kui Soros oleks ostja, oleks see pakkumine teemaks või ei.
Leave a comment:
-
Küsin uuesti. Millise jutuga vasakäärmuslased Twitteris noori kallutavad? Millises suunas nad noori mõjutavad?
Kõik muu on poliitilise ja maailmavaatelise vaatenurga teema. Teie arutelu on essents sellest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
See näitab, et sa ei ole teemaga kursis loed Twitteri vasakäärmuslaste põhjendust ja võtad seda kuldse tõena. Pole vasakäärmusega kuidagi seotud, aga Venemaal on hetkel täpselt samasugune situatsioon, kus Putin annab nn ,,ametliku põhjenduse'' ja see on kivisse raiutud. Mis siin edasi rääkida sinuga...
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSorry tupsu, aga millal on Trump rääkinud poliitikast - see on kõik samasugune pateetiline ja loosungeid pilduv jama.
Leave a comment:
-
Mu meelest on ekslik kleepida "vasak" või "parem" silte. Kui inimene on loll, siis ta lihtsalt ongi seda.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Sorry tupsu, aga millal on Trump rääkinud poliitikast - see on kõik samasugune pateetiline ja loosungeid pilduv jama.
Leave a comment:
-
Trumpi sai bänni, sest elas Twitteris kaasa Kapitooliumi ründajatele. Millist ideoloogiat vasakäärmuslased peale suruvad?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Usa Presidenti blokeerima kui ta riigi poliitikast räägib, sest see ei ole vasakäärmuslaste mõttelaadile vastuvõetamatu on piisav põhjus, miks seda taltsutama peab. Seda platvormi kasutatigi teiste vasakäärmuslaste pilti toomiseks luues neile piiranguteta ja konkurentsivaba platvormi (mis ennem on saanud populaarseks olles avatud kõigile), mille kaudu kallutada uusi noori inimesi, sest esineb ainult ühesuunalist ideoloogiat ja arusaama.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: