Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• El President
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Mis on tummajaama peamised vastuargumendid?
    Peale selle, et keegi seda enda tahahoovi ei taha?
    kütus tuleb Venemaalt, jäätmed tuleb kuhugi viia, tehnoloogia on alles arendamisel ja läbiproovimata, pidevad rikked nagu Olkiluotos, lekked ja radiatsioonioht, suure paugu võimalus, kvalifitseeritud tööjõu puudus, tõmbab igasugu roheterroristid käima jne jne.

aga see on tulevik nii ehk naa.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Mis on tummajaama peamised vastuargumendid?
    Peale selle, et keegi seda enda tahahoovi ei taha?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    @ thats a booob - keegi spetsiaalselt so küssa peale artikli just kirjutanud: https://spectator.com.au/2022/10/climate-criminals/

Veits kurb on, kui evolutsiooni suurimaks saavutuseks on teiste mõjutamine omakasu eesmärgil. Nõiaring.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

ma ei tea, oskad pakkuda mõne muu idee kuidas võidelda vs lõpmatu fundimisega lobifirmade vastu?
    Tough shit, demokraatia. Ma loodan et sa päris kommunist ikkagi pole

@ thats a booob - keegi spetsiaalselt so küssa peale artikli just kirjutanud: https://spectator.com.au/2022/10/climate-criminals/

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Köik info sul lauses? Nt Elokapina sulgeb iga paari nädala tagant Helsinkis peamaantee ca 3ks tunniks, illegaalselt. Mitte muhvigi ei tehta ka nendega, tassitakse delikaatselt politseibussi ja hiljemalt hommikul on juba kodus. Süüdi on jäänud hoopis politsei, kes julges eelmine aasta gaasi kasutada.

Võid küsida neilt Elokapina FB lehelt vöi kodulehte timmida, aga ühtegi lahendust pole ega otsitagi. Möte ongi mässata, löhkuda, mingit revolutsiooni tekitada. Sellesmöttes, et isegi nende koolituse nimi on "kodanikuallumatuse koolitus" .

Aga lindur, mcnamara ja see üks chelsea vend kindlasti teavad selgitada, miks kliimaaktivism hea on.

https://www.facebook.com/events/1691..._history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

ma ei tea, oskad pakkuda mõne muu idee kuidas võidelda vs lõpmatu fundimisega lobifirmade vastu?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kuna viimasel ajal on mul rohkem neid "liimin oma käe või enda põranda, seina, autotee külge" inimesi eetrisse peksnud, siis kas keegi teab, et millepärast nad leiavad, et see on mõistlik? Ma ei pea silmas seda tähelepanu saamise punkti, vaid just, et kas mingit ratsionaalsemat lahendust pole? Ehk siis see mõttekäik pakub huvi.

Jah, see on rumal küsimus. Pole lihtsalt ühegi sellise inimesega vestelnud.
    Köik info sul lauses? Nt Elokapina sulgeb iga paari nädala tagant Helsinkis peamaantee ca 3ks tunniks, illegaalselt. Mitte muhvigi ei tehta ka nendega, tassitakse delikaatselt politseibussi ja hiljemalt hommikul on juba kodus. Süüdi on jäänud hoopis politsei, kes julges eelmine aasta gaasi kasutada.

Võid küsida neilt Elokapina FB lehelt vöi kodulehte timmida, aga ühtegi lahendust pole ega otsitagi. Möte ongi mässata, löhkuda, mingit revolutsiooni tekitada. Sellesmöttes, et isegi nende koolituse nimi on "kodanikuallumatuse koolitus" .

Aga lindur, mcnamara ja see üks chelsea vend kindlasti teavad selgitada, miks kliimaaktivism hea on.

https://www.facebook.com/events/1691..._history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust

Tegemist sellise proportsioonis oleva neiuga kes näeb välja nagu Amazonase naissõdalane. Teeb trenni umbes samade raskustega nagu mina...

Pilt on illustreeriv!
    Kui sa julged öelda mis jõusaalis sa käid, siis mul on tunne, et ma võin teda teada

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kuna viimasel ajal on mul rohkem neid "liimin oma käe või enda põranda, seina, autotee külge" inimesi eetrisse peksnud, siis kas keegi teab, et millepärast nad leiavad, et see on mõistlik? Ma ei pea silmas seda tähelepanu saamise punkti, vaid just, et kas mingit ratsionaalsemat lahendust pole? Ehk siis see mõttekäik pakub huvi.

No siinmail on tglt varju jäänud ka fataalselt lõppenud enesesüütamine (selle aasta kevadel USAs), eks mingite kombinatsioonide mõjul see lootusetuse tunne ole, loogiliselt võiks millalgi näha rohkem selliseid akte, milles kannatajad pole enam ainult aktivistid.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust

Kes huvi pakub
    Pakun et seda tsikki timmib.

1272343.jpg

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    See on vist kõige romantilisem asi, mida ma siin foorumis olen näinud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust

Kes huvi pakub
    Tegemist sellise proportsioonis oleva neiuga kes näeb välja nagu Amazonase naissõdalane. Teeb trenni umbes samade raskustega nagu mina...

Pilt on illustreeriv!

Leave a comment:

• Converse
    replied
    kas keegi teab võimalust kuidas militaar.net foorumi administraatoriga ühendust võtta? käin külalisena sirvimas ja täna hommikul teade, et ip-aadress blokeeritud

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    Kellel on enne riigikokku joudmist koige kehvemini lainud? Kas oli ka moni puhta paadialune?
    fixed

Leave a comment:

• baller
    replied
    Kellel endistest riigikoguliikmetest on peale selle karjaari loppemist koige kehvemini lainud? Kas on ka moni puhta paadialune?

Leave a comment:

Working...
X