Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vello99
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Aga kas selline asi nagu Seinfeld nt oleks tänapäeval kõlbulik üles korjata?

Ühest küljest maitse asi muidugi. Ma ei tea, kui palju Larry Davidi Curbi stiilis kirjutust sealt leida võiks (oli ta üldse nii asjapulk kirjutaja seal?), aga viimane mulle niivõrd peale läks, et kõik hooajad kannatas ära vaadata (tõsi, viimane ei läinud enam väga peale). Et ma ei tea, on siin keegi, kes aastaid hiljem seda vaatama hakkas ja hirmus heaks pidas?
    Nad koos selle tegid, kusjuures osadel hooaegadel tuleb Larry Davidi käekiri eriti tugevalt välja. Eriti kui Curbi oled vaadanud. Ma tegin eelmine aasta Seinfeldi algusest lõpuni järelvaatamise ja oli vananenud väga hästi. Kusjuures ma nt seda viimast osa ei olnudki näinud ja ausalt öeldes pärast vaatamist ei saanud kriitikast küll aru.

Seinfeldi algusest siit:

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Aga kas selline asi nagu Seinfeld nt oleks tänapäeval kõlbulik üles korjata?
    Sony näitas seda vahepeal ning päris naljakas oli kohati. Ise ei viitsiks otsast peale vaadata, kuid kui satun nende peale, siis ära ei pane.

Keegi mainis kolmas kivi päikesest.

Ma olen ikka su peale vihane, mis sa Dexteri naisega tegid

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Rumal küss ka vahele, kui retro juba jutuks. Siin nimetatud Tuvikesed ja Kolmas Kivi Päikesest ja omalt poolt ka Allo Allo eriti hästi imo ajale vastu pole pidanud. Tõsi, peale viimase ühtegi otsast lõpuni pole näinud ja Kolmas Kivi on meelde jäänd kui sootuks pask. (vastukaaluks Fawlty Towers pakkus nii mõnegi põrandal rullimise momendi) Aga kas selline asi nagu Seinfeld nt oleks tänapäeval kõlbulik üles korjata?

Ühest küljest maitse asi muidugi. Ma ei tea, kui palju Larry Davidi Curbi stiilis kirjutust sealt leida võiks (oli ta üldse nii asjapulk kirjutaja seal?), aga viimane mulle niivõrd peale läks, et kõik hooajad kannatas ära vaadata (tõsi, viimane ei läinud enam väga peale). Et ma ei tea, on siin keegi, kes aastaid hiljem seda vaatama hakkas ja hirmus heaks pidas?

Leave a comment:

• JohnnyRicca
    replied
    Kui retro peale läks: "3rd Rock from the Sun". Priceless!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Retro fännidele soovitan The Honeymooners!

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Retro fännidele. Soovitan vaadata vahelduseks Married... with children vana hea Al Bundyga. Palju on selliseid nalju, mida kaasaegsemates sarjades ei kohta ning kohati on lausa ebareaalselt hea.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Breaking Badi fännidele. Better Call Saul on alustanud ja esimesed kaks osa on vastanud ootustele.

Leave a comment:

• Jose
    replied
    Vaatasin eile Walking Deadi ning see oli üks igavamaid osasi, loodetavasti järgmised on paremad.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Mulle on hakanud uutest asjadest Backstrom meeldima. Eks see on taaskord üks ameerikalik riimeik kõikvõimalikest masenduses politseinikest, milliseid Euroopas hulga nähtud, aga siiski päris lahe tegelane. Natukene tavalise politseisarja standardist teistsugune asi.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Fargo oli väga hea. Soovitan.

Transparent - minge perse. Kuldkloobuseid, metacriticus mingi 91/100st jne. Ma muidugi pidasin vastu ainult 4 osa, aga kurat 4 osaga peab seriaal suutma ennast sisse tõmmata. BB suutis esimese 15 sekundiga. Kogu asjast karjus välja ANDKE MEILE AUHINDU, AAAANNNDKE AUHINDUUUUUU, pereisa on transa, üks tütar lesbi, teine tütar seksuaalse frustratsiooni karikatuur, poeg... tra seda teab mis pauk see oli. Kui mu teine pool mainis, et vaata mis pealkiri - vanem on transa, sellest Transparent, siis oli delete nanosekundi jooksul.

Olive Kitteridge - mulle väga meeldis. Musta huumorit oli esimeses 5 minutis rohkem kui selles transa shows. Aga huumor oli siin pigem sekundaarne ja alla 30 vanustele eelduslikult see ei saa olema väga lemmiksari.

Americans - hoidsin ennast sellest eemal ikka päris kaua. Kes ikka viitsib vantidest spioonidele kaasa elada? Kusjuures üks neist on veel ka Felicity... Õnneks seriaali tegijad seda ka ei soovinud, pigem on see väga hästi välja kukkunud spioonijaht. Kolmas hooaeg on ka väga hästi alanud.

Veep - absoluutne meistriklass. Viimase hooaja paar osa (nt Clovis) läheb kõigi aegade edetabeli tipule väga lähedale.

Silicon Valley - vt. eelmine.

Eastborne & Down - esimene hooaeg oli briljantne. Teise hooaja algus on juba meh ja hakkas ennast uba tsipa kordama. Kas peaks edasi vaatama?
    Kõigega nõus va Silicon. Äkki pean muidugi uuesti proovima.

"Eastbound & Down" meeldis mulle lõpuni väga.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Igakord just siis kui ma olen lootuse kaotanud, et ma leian mingi hea sarja koperdan ma meistriteose peale.

FARGO

Super näitlemine, hea must huumor, mõnusad karakterid.
    Fargo oli väga hea. Soovitan.

Transparent - minge perse. Kuldkloobuseid, metacriticus mingi 91/100st jne. Ma muidugi pidasin vastu ainult 4 osa, aga kurat 4 osaga peab seriaal suutma ennast sisse tõmmata. BB suutis esimese 15 sekundiga. Kogu asjast karjus välja ANDKE MEILE AUHINDU, AAAANNNDKE AUHINDUUUUUU, pereisa on transa, üks tütar lesbi, teine tütar seksuaalse frustratsiooni karikatuur, poeg... tra seda teab mis pauk see oli. Kui mu teine pool mainis, et vaata mis pealkiri - vanem on transa, sellest Transparent, siis oli delete nanosekundi jooksul.

Olive Kitteridge - mulle väga meeldis. Musta huumorit oli esimeses 5 minutis rohkem kui selles transa shows. Aga huumor oli siin pigem sekundaarne ja alla 30 vanustele eelduslikult see ei saa olema väga lemmiksari.

Americans - hoidsin ennast sellest eemal ikka päris kaua. Kes ikka viitsib vantidest spioonidele kaasa elada? Kusjuures üks neist on veel ka Felicity... Õnneks seriaali tegijad seda ka ei soovinud, pigem on see väga hästi välja kukkunud spioonijaht. Kolmas hooaeg on ka väga hästi alanud.

Veep - absoluutne meistriklass. Viimase hooaja paar osa (nt Clovis) läheb kõigi aegade edetabeli tipule väga lähedale.

Silicon Valley - vt. eelmine.

Eastborne & Down - esimene hooaeg oli briljantne. Teise hooaja algus on juba meh ja hakkas ennast uba tsipa kordama. Kas peaks edasi vaatama?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Juudid mõnitavad eestit. 10:00 alates.
    Tõlge:
    "Meil on fun, me teeme asju mis on ponev. Olemme sobrad kasu!"

Leave a comment:

• Seti
    replied
    No t*ra!

'Brickleberry's Comedy Central run has ended as the cable network has opted not to renew the animated comedy series for a fourth season.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Igakord just siis kui ma olen lootuse kaotanud, et ma leian mingi hea sarja koperdan ma meistriteose peale.

FARGO

Super näitlemine, hea must huumor, mõnusad karakterid.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kas keegi seda Sony peal jooksvat The Bridge ehk Sild on vaadanud? Kas on mõtet alustada selle vaatamist või mitte?
    Korralik stoori, väga head näitlejatööd. Soovitaks kindlasti pilk peale heita kui breaking bad tüüpi tumedamad draamat meeltmööda on.
    Last edited by rahvaspordipäev; 14.12.14, 22:17. Põhjus: PS ei väida et ta sama hea kui BB on

Leave a comment:

Working...
X