Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Double post, aga teema oli ära vajunud. Sai siis vaadatud ära SuperGirli piloot osa - ütleme nii, et ilmselgelt on see suunatud veidi nooremale polvkonnale vist. Natukene liiga bright & colourful minu jaoks, sellised süngemad superkangelaste plotid on veidi lihtsamad jälgida.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Jessica Jones, uusim Marveli ja Netflixi üllitis, ootan juba ärevil Novembrit

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Sattusin ka lõpuks millegi väga hea otsa. Komöödia valdkonnast soovitaks Silicon Valleyt!

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    tra, vaatasin treilat(sest ootasin dokumentaali ) ja nüüd hyped. ehk 99% kindel, et pettun.

Muidu Boss või Narcos? mõlemat näinud?
    Pole narkodraamat veel vaadanud. Bossi julgen soovitada, vaja on ka esimeste osade suhtes pisut kannatust. Jälgides on muidugi teatud paralleelid ka eesti munitsipaalpoliitikaga kerged tekkima, küll muidugi skaalad on erinevad ja üks on siiski draamasari. küll aga tuleb arvestada, et sari võti kahe hooaja järel maha e asi jääb poolikuks, kusjuures veel intrigeerival hetkel. tra.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    The Good Wife on väga erandlik sari. Stsenarist suudab iga hooajaga aina paremat teksti kirjutada. Uus Homeland meeldis mulle ka. Saksalikult külm hingus sobib väga hästi.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    tra, vaatasin treilat(sest ootasin dokumentaali ) ja nüüd hyped. ehk 99% kindel, et pettun.

Muidu Boss või Narcos? mõlemat näinud?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    See veits häirib, et ta räägib hispaania keelt aktsendiga. Võtab veits credibilityt ära. Muidu hea

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Ma koguaeg mõtlesin, et kuidagi tuttav nägu mängib Escobari. Mõistagi alles peale hooaja vaatamist sukeldusin universumi avarusse infot koguma ning selgus, et ta ju see va Tropa de Elite'i nägu.
    Ma ilmselt noorem mees, tabasin selle esimese osa lõpus ise ära.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma just ütleks, et tase on sama. Lihtsalt teise kallakuga kool. Ehtne kraam.

Ma koguaeg mõtlesin, et kuidagi tuttav nägu mängib Escobari. Mõistagi alles peale hooaja vaatamist sukeldusin universumi avarusse infot koguma ning selgus, et ta ju see va Tropa de Elite'i nägu.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Kiidan. Kindlasti mitte Breaking Bad/Sopranos/The Wire jms klassiga sari, aga põnev vaatamine sellegipoolest.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Limitlessi esimene osa väljas. Peaks nagu filmile järg olema aga "pilli saamis lugu oli üks ühele sama". Vara veel midagi otsustada, aga vaatan paar osa veel ära.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Longmire on tagasi. Seekord siis Netflixi sarjana, mis tähendab, et kõik osad korraga. Olen vaatamisega jõudnud viimatise hooaja kolmanda osani, mis oli erakordselt pingeline - eriti lõpuminutid. Soovitan.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Gang Related

Lahe sari. Äksjonit oli piisavalt. Niisama munemist ja sentimentaalselt paska oli väga vähe. Ainuke mis häiris oli see, et osad karakterid kellel oli välismaa taust ei osanud oma karakteri emakeelt rääkida. Latiinode boss rääkis kiwi aktsendiga hispaania keelt ja venelannast ment sosistas heebrea aktsendiga vene keelt. Polnud väga usutav.

Eetrisse tuli vaid üks hooaeg, sest mingil põhjusel katkestati selle sarja tootmine, aga ühest hooajast täitsa piisas imo.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Kas suvehooajal või nüüd uuel sügishooajal on midagi sarnast Siberia-le tulemas?

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    The Man in the High Castle

2 episoodi väljas. Põhineb samanimelisel romaanil. Alternatiivne ajalugu. "Milline oleks maailm, kui natsid oleksid IIMSi võitnud".

hea kraam.

Leave a comment:

Working...
X