Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    neljas hooaeg*
    Jah panin puusse. Kuid see ei muuda asjaolu, et siiski päris hea oli too hooaeg.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Lõpp oli juba nii halb, et vaatasin nagu komöödiat. Ehk et esimesed neli hooaega ära ja astu edasi.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Kolmas osa Trinityga
    neljas hooaeg*

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Olen nõus. Kaks esimest on super, põnevus ja pinge kuni lõpuni välja. Kolmas osa Trinityga oli ka veel hea, ootamatu lõpuga. Peale seda hakkas kahjuks allamäge minema. Viimane hooaeg on mul siiani pooleli. Seda juba üle kahe aasta
    Tõele au andes, pole ma selle aja jooksul teisi sarju ka vaadanud, va The Bridge ja Breaking Bad.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    neljas on hea. ülejäänud keskmine/unustatav/pask/ajalooliselt pask(seitsmes).
    lõpp vajas tõesti haletsuslasku

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Hakkasin Dexterit vaatama, all hail Netflix. Esimene hooaeg oli fitty-siksy, teine väga hea, aga kas see lõpuni edasi ka lahedalt läheb? Vaatasin reitinguid, et justkui pärast teist hooaega langeb.
    neljas on hea. ülejäänud keskmine/unustatav/pask/ajalooliselt pask(seitsmes).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Hakkasin Dexterit vaatama, all hail Netflix. Esimene hooaeg oli fitty-siksy, teine väga hea, aga kas see lõpuni edasi ka lahedalt läheb? Vaatasin reitinguid, et justkui pärast teist hooaega langeb.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Lõpetasin sellise seriaali nagu "How to get away with murder" esimese hooajaga. Igati väärt kraam, soovitan, head näitlejatööd ja huvitav stsenaarium ja nii mõnigi üllatus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ära seda filmi kindlasti vaata. The Shield on tugev sari, üks minu lemmikuid koos The Wire'i ja Breaking Badiga. Seega lase heamaitsta.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Twin Peaks läbi. Teine hooaeg venis pikale ja muutus kohati väga rändomiks, ning rikkus üldist muljet sellest sarjast, kuid esimene hooaeg oli siiski niivõrd tugev, et lõppmulje on positiivne.

Mingi Twin Peaks movie on ka tehtud aastal 1992, imdb.com reiting ei ole väga kõrge, ning erilist nostalgilist vajadust mul seda vaadata ei ole, kas peaks?

Mis sarja järgmisena vaadata? The Shield? Making a Murderer?

Edit:

ärgem unusta twin peaks'i soundtrack'i

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Andres. poolt

Täpselt nii nagu see graafik näitab, nõnda see vaatamine ka kulges. Teema oli iseenesest haarav ja nii sai ta ikkagi ära vaadatud. Hiljem isegi veidi juurdegi loetud. Igasugused kahtlused jäid aga ikkagi üles. Korralik bardak. #külaelu

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Lõpp on lähedal, 10-17 osad olen ilusti fastforward nupuga endale meeldivaks teinud. Tundub, et millestki ilma ei ole jäänud, ning peab tõdema, et vahepeal pandi ikka täiesti lampi. Eriti veel nendes stseenides kus mingi tüüp sõda mängis. Motomehe lovestory ja Nadine kooliklipid sai ka edasi keritud.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Kurja just vaatasin, et 'WOW - Digimon!'. Tegin lahti, lubasin lastele oosom stuffi ja hakkab siis pihta ning ... inglisekeelset heli pole See eest sain kuulata suurepärast hispaania keelt ja valikus oli veel mingeid prantsuse ja itaalia keeli vms.
    Aga seal on olemas ka sellist legendaarset stuffi nagu Danger Mouse, Viking Viki ka juurde ning mina oleks 'sold'.
    Muidu see on tore, et läbi Xboxi saab seda kenasti kasutada. Valik võiks suurem olla samas küll.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Minu jaoks töötaks Netflix ideaalselt kui järgmisel hommikul oleks HDs kohe koik mu seriaalid olemas - hetkel kahjuks pole seda varianti vist.

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
    Kohal jah. Tegin konto. Läbi PS4 hea ja mugav kasutada.

Miinus - Filmiarhiivid on naeruväärsed - tuleb edasi piraatida.
    Pluss - Sarju on sitaks (niivõrd-kuivõrd).
    lisaks enda poolt, et sarju on küll sitaks, aga väga paljusi tunuid ei ole ka (big bang, new girl, modern family nt). proovin veel nädalakese, aga hetkel tundub küll, et mõttetu 10€ kuus, kui peab ikka piraatima sarju.

Leave a comment:

Töötlen...