Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Netflixi tasuta testiperioodi ära kasutades sai ära vaadatud ära selline seriaal nagu "Daredevil". Mõnus meelelahutus ja parim nn "superkangelaste" teemaline seriaal, mida minu silmad näinud on. 8/10 -
Oma elu kõige sitema diili tegin umbes kaheksandas klassis, vahetasin klassivennaga 1961. aasta vene stardipüstoli ja hunniku tonge Gillian Andersoni plakati vastu. Sellise uhke paugutaja eest peab praegu osta.ee-s 25 euri välja käima! Aga mis väärtus on vanal plakatil...
X-files oli seega meie majas omal ajal hinnas ja sarja uus tulemine oli teretulnud uudis. Kahe esimese osa pealt võib öelda, et algus on paraku kirjutatud väga ligadilogadi. Kogu see nende FBIsse naasmine oli wtf, Mulderist on tehtud otukas, kellel kulub 10 minutit, et kogu senine elutöö unustada ja uut liblikat püüdma minna, Scully on vahepeal omakorda unustanud kõik, mis ta näinud on ja ajab oma 1993. aasta sousti edasi. Ja ikkagi oli kogu seda kompotti pagana tore taas näha, seega uudised, et esimeste episoodide vaatajanumbrid olid enam kui korralikud, annavad lootust jätkule pikemaks kui kuueks osaks. Nostalgia on ikka võimas jõud.
Hakkasin vaatama ka Last Kingdom nimelist viikingisarja, sellest ma väga suures vaimustuses ei ole, stoori tundub kuidagi väga lihtne ja klišeelik. Draakoneid on ka vähe. Oh, wait.Leave a comment:
-
Ma ei tea mismoodi ma Shamelessi endast mööda olen lasknud aga mis seal ikka. Kolmas hooaeg käsil, igakord kui tundub, et läheb igavaks tuleb midagi uut juurde. Mõningatel momentidel tekkib äratundmisrõõm Tujurikkujaga....võta kinni. Noh umbes, et näidatakse seda, mida suur osa inimestest teeb/mõtleb/naljakaks peab aga ühiskond/tsivilisatsioon/valgesse rassi kuuluvus ei kiida heaks.Leave a comment:
-
No see on juba ette kaotatud, teadagi nad vaid "üritavad" sellist nägu näidata, et näe me teeme midagi, et produktsiooni kompaniid ei viriseks.Netflix ja VPN: https://www.yahoo.com/tech/party-rea...143420777.html
Kuigi ma ei saa aru, miks ei tahaks NBC voi Cw vms suur kanal enda toodet ka Euroopas turustada?Leave a comment:
-
-
kolmas hooaeg on kinnitatud
e: kui juba jutt Peaky peale läks, siis:
Leave a comment:
-
-
-
Netflixi väike valik sundis "Peaky Blindersit" proovima. Vapustavalt kvaliteetne sari, loodan, et jätkub.Leave a comment:
-
-
Kõva sari. Kas Eesti Netflixis on see olemas ka? Muidu märtsis peaks 10. hooaeg välja tulema.Hakkasin tänu Siim Nestori soovitusele vaatama komöödiat Trailer Park Boys ja see on tõsiselt marutore. Esimese hooaja poeröövistseen suutis mind täiesti päriselt naerma ajada ja kui juba Ricky või Bubbles ekraanil on, siis tõmbab suu kõrvuni. Marutore.
Minu jaoks on kõige naljakam tegelane sealt Ray (Ricky paps). Eriti facked up tüüp.Leave a comment:
-
Shameless (USA versioon) 5 hooaega sai vaadatud ca 2 nädalaga. Ja seda koos naisega, mis on eriti haruldane nähtus, sest temal reeglina püsivust ei ole.
On nalja, draamat, vägivalda ning mis eriti tore, siis ilmselt kõikide naisosatäitjate rinnad saab ka üle vaadata.
Kindlasti üks lemmikutest läbi aegade.Leave a comment:
-
Hakkasin tänu Siim Nestori soovitusele vaatama komöödiat Trailer Park Boys ja see on tõsiselt marutore. Esimese hooaja poeröövistseen suutis mind täiesti päriselt naerma ajada ja kui juba Ricky või Bubbles ekraanil on, siis tõmbab suu kõrvuni. Marutore.Leave a comment:
-
Õnnestus siis Netflixi tasuta perioodil vaadata ära varem pooleli jäänud Sense8 nimeline seriaal. Kui alguses tundus päris huvitav sisu ja head karakterid, siis mida osa edasi, seda halvemaks kogu kraam minu jaoks muutus.
Väga palju potensiaali jäi kasutamata, erinevad lood muutusid tüütavaks ja igavaks ja osad stseenid olid ikka väga random. Päris viimased paar osa muutusid juba füüsiliselt vastikuks mingil määral. Liiga palju vägivalda ja muud kraami (kui sulle ei meeldi näiteks sünnitusvideod, siis ei soovita), ka story muutus ikka õige depressiivseks. Kui algus oli 8/10, siis lõpp 5/10, kokku mingi 6/10.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: