Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Narcos on tõesti üle prahi seriaal. Mul on pool hooaega ära vaadatud ja ma ei saa aru, kui palju ma peaksin seal tõe pähe võtma. Väga asjalik mix fictioni ja dokumentaali vahel.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustOlen ka viimasel ajal vaatama hakanud. Narcos on üks parimaid asju, mida ma näinud olen, mulle just meeldib see vana, kes Escobari mängib, ülihea IMO. Breaking badi ka 3 seasonit vaadanud ja veidi pettunud. Liiga palju draamat ja bsi, nii predictable osad asjad. Täitsa okei sari, aga mitte nii kõva kui kõik räägivad.
Breaking Bad- see oli tip-top seriaal. Aga ka mind häiris see kuidas asjad kohati venisid. Oleks saanud kiiremini ja valutumalt ära teha. Aga jah mida rohkem lõpu poole seda vähem draamat ja rohkem Tom & Jerryt.
Leave a comment:
-
Breaking Badis hakkab ales kolmanda hooaja lõpus actionit saama. Perekonna draama ja sentimentaalse naiste pullikaka võid selle sarja puhul fastforward nupuga vältida.
Leave a comment:
-
Olen ka viimasel ajal vaatama hakanud. Narcos on üks parimaid asju, mida ma näinud olen, mulle just meeldib see vana, kes Escobari mängib, ülihea IMO. Breaking badi ka 3 seasonit vaadanud ja veidi pettunud. Liiga palju draamat ja bsi, nii predictable osad asjad. Täitsa okei sari, aga mitte nii kõva kui kõik räägivad.
Leave a comment:
-
Kas vaid mulle tundub, et see talv on eriti pikad pausid osadel seriaalidel? Novembrist Veebruarini isegi osadel, kus isegi ei ole selliseid asendusi samadel kellaaegadel.
Leave a comment:
-
Fargo on päris lahe jah. 70ndate fiil on olemas nii kõnes kui pildis. Verd näeb ka päris palju.Algselt postitas hofnar Vaata postitustVähemalt sama hea kui esimene hooaeg, kui mitte parem. Kirsten Dunst teeb väga head tööd.
Leave a comment:
-
Vähemalt sama hea kui esimene hooaeg, kui mitte parem. Kirsten Dunst teeb väga head tööd.Algselt postitas rixxer Vaata postitustFargo teine hooaeg- tasub vaatamist? Esimene oli täitsa korralik, naelutas küll.
Leave a comment:
-
"The Blacklist" teise hooaja lõpp ja kolmanda algus on lahe olnud. Samas peab suht pikalt kannatama, kuna esimene hooaeg on 22 osa ja teine samuti. Kolmandast alles 8 osa väljas, kuid see kõik on nauding
Leave a comment:
-
Esimese hooajaga võrdluses ei ole tase püsinud. Olles hooaja lõpuni vaadanud, siis pigem kahetsen, et 10h selle alla panin. Esimest hooaega plaanin aga millalgi uuesti vaadata.Algselt postitas rixxer Vaata postitustFargo teine hooaeg- tasub vaatamist? Esimene oli täitsa korralik, naelutas küll.
Kes nii valivad ei ole, siis... keskmisest pakutavast kindlasti parem.
Leave a comment:
-
Fargo teine hooaeg- tasub vaatamist? Esimene oli täitsa korralik, naelutas küll.
Leave a comment:
-
Esimese 20 minuti põhjal tundub pigem gay draama moodi olevat ja ei ole robustne pedetsemine nagu Shamelessis või OZ'is vaid hell õrnutsemine. Naistekas.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLondon Spy on parimate BBC traditsioonide järgi tehtud põnevik. Ootan huviga õhtut, et saaksin eilse viimase osa ära näha.
Leave a comment:
-
London Spy on parimate BBC traditsioonide järgi tehtud põnevik. Ootan huviga õhtut, et saaksin eilse viimase osa ära näha.
Leave a comment:
-
The Leftovers on üks parimaid sarju mis viimasel ajal tehtud.
Võibolla olen juba korra reklaaminud aga kuna teine hooaeg sain nüüd läbi siis saab 2 hooaega järjest vaadata.
Leave a comment:
-
Catastrophe on seriaal, kus naise ja mehe lühisuhtest kasvab laps ning armastus. Õnneliku vaatamist!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: