Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Homelandi esimene minut on juba päris humoorikas. Affirmative action at its best. Et noh, Iraagis on kindlasti väga palju jänkimaalt tulnud naissoost blondiine luureohvitsere. Aga eks ma vaatan vähemalt esimese osa lõpuni enne kui discardima hakkan, kuna muud Showtime'i poolt produtseeritud sarjad (Californication, Masters of Sex, Ray Donovan, Shameless) on ju päris head olnud.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas billybob Vaata postitust

Hetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
    Mu arust vana kraam on uuest materjalist isegi tugevam, seega soovitan vana kulda
    King of the Queens

Everybody loves Raymond

Seinfield

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    The Newsroom on hetke jänkisarjadest ülekaalukalt kvaliteetseim. Kahjuks on teda vähe ja õige pea lõplikult läbi. Pikaajalistest sobivad mulle ka Homeland ja The Good Wife. Eriti viimane on väga nutikalt kirjutatud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Arrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Arrow ja Flash.
    Arrow´l küll juba 3. hooaeg käib aga üsna põnev projekt on nende kahe seriaaliga. Hiljuti siis avastasin, et Arrow kõige viimases osas tulid Flashi tegelased Arrowle appi ja Flashi intro osas, esimene hooaeg algas nüüd sügisel, andis Arrow peategelane Flashi peategelasele nõu.
    Üsna lihtne ja põnevad seriaalid. Soovitan.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Rebellion Vaata postitust
    See.
    Lootsin sellest Gothamist ka nii palju rohkemat, aga no ei meeldi üldse. Kehv dialoog, igavad karakterid ja ebausutav näitlejatöö.
    Ei tea, nalja pole eriti saanud ja sellepärast pole ka nagu väga naljakas ja nii.
    Ei Arrow ega ka Gotham ole sellised sarjad mida igal uuel nädalal pingsalt ootaks. Praegu jooksvatest sarjadest on South Park ja Family Guy (ehk 20 mindised snacki sarjad) kõige paremad. Jaanuaris lisanduvad Suits ja Shameless.

American Horror Story oli kerge pettumus. Uue hooaja 1. episoodist kaugemale ma seda ei vaadanud. Kas peaks?

TWD on oma loogikavigade, karakterite rumalusega ja lõpmatute speech'idega täielikuks pullikakaks muutunud. Zombie Nation>TWD.

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    See.
    Lootsin sellest Gothamist ka nii palju rohkemat, aga no ei meeldi üldse. Kehv dialoog, igavad karakterid ja ebausutav näitlejatöö.
    Ei tea, nalja pole eriti saanud ja sellepärast pole ka nagu väga naljakas ja nii.

Leave a comment:

• billybob
    replied
    the league, community ja new girli olen vaadanud, aga on katki jäänud.

Lost on maitse asi ja ma ei eeldagi, et ta kõigile meeldima peaks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Community ehk.
    New Girl

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Hetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
    Community ehk.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Tavai, panen ka oma tagasihoidliku listi, mitte et kedagi kotiks.

24
    90210
    Almost Human
    Anger Management
    Arrow
    Arrested Development
    Banshee
    Blue Mountain State
    Breaking Bad
    Brooklyn Nine-Nine
    Burn Notice
    Californication
    Castle
    Chuck
    Community
    Covert Affairs
    Dexter
    Entourage
    Flash
    Friday Night Lights
    Golden Boy
    Gossip Girl
    Gotham
    Hart of Dixie
    Helix
    Heroes
    Homeland
    House
    House of Cards US
    House of Lies
    How I Met Your Mother
    Intelligence
    Jericho
    Kyle XY
    Las Vegas
    Last Resort
    Lie to Me
    Lost
    MacGyver
    Marvel Agents of SHIELD
    My Name is Earl
    New Girl
    Nip/Tuck
    One Tree Hill
    Orphan Black
    Person of Interest
    Prison Break
    Psych
    Rake
    Ray Donovan
    Revenge
    Revolution
    Silicon Valley
    Shameless US
    Star-Crossed
    Suits
    The 100
    The A-Team
    The Big Band Theorey
    The Blacklist
    The Following
    The Last Ship
    The Mentalist
    The Newsroom
    The O.C
    The Shield
    The Unit
    Tomorrow People
    Top Gear
    Two and a Half Men
    Under The Dome

Midagi jäi niikuinii välja ka.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Onu teeb sulle varsti ettekande. Meil on niikuinii deit haudumas.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Lost - Parim sari üldse. 11/10. Kolm korda olen uuesti vaadanud. Algusest lõpuni. Viimati sellel suvel. Pärast jaanipäeva alustasin. Septembri keskel lõpetasin. Liiga pikki pause ei tohi teha, kui vaadata. Nalja saab kohati..
    Sa oleks võinud siit alustada. Siis poleks pidanud edasi lugemagi.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Arrow ja Flash.
    Arrow´l küll juba 3. hooaeg käib aga üsna põnev projekt on nende kahe seriaaliga. Hiljuti siis avastasin, et Arrow kõige viimases osas tulid Flashi tegelased Arrowle appi ja Flashi intro osas, esimene hooaeg algas nüüd sügisel, andis Arrow peategelane Flashi peategelasele nõu.
    Üsna lihtne ja põnevad seriaalid. Soovitan.

Leave a comment:

• Francesco
    replied

The Leeeaaaaaaagueeee!

Leave a comment:

Working...
X