Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Homelandi esimene minut on juba päris humoorikas. Affirmative action at its best. Et noh, Iraagis on kindlasti väga palju jänkimaalt tulnud naissoost blondiine luureohvitsere. Aga eks ma vaatan vähemalt esimese osa lõpuni enne kui discardima hakkan, kuna muud Showtime'i poolt produtseeritud sarjad (Californication, Masters of Sex, Ray Donovan, Shameless) on ju päris head olnud.
-
Mu arust vana kraam on uuest materjalist isegi tugevam, seega soovitan vana kuldaAlgselt postitas billybob Vaata postitust
Hetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
King of the Queens

Everybody loves Raymond
Seinfield
Leave a comment:
-
The Newsroom on hetke jänkisarjadest ülekaalukalt kvaliteetseim. Kahjuks on teda vähe ja õige pea lõplikult läbi. Pikaajalistest sobivad mulle ka Homeland ja The Good Wife. Eriti viimane on väga nutikalt kirjutatud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustArrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.Algselt postitas Iceman Vaata postitustArrow ja Flash.
Arrow´l küll juba 3. hooaeg käib aga üsna põnev projekt on nende kahe seriaaliga. Hiljuti siis avastasin, et Arrow kõige viimases osas tulid Flashi tegelased Arrowle appi ja Flashi intro osas, esimene hooaeg algas nüüd sügisel, andis Arrow peategelane Flashi peategelasele nõu.
Üsna lihtne ja põnevad seriaalid. Soovitan.
Leave a comment:
-
Ei Arrow ega ka Gotham ole sellised sarjad mida igal uuel nädalal pingsalt ootaks. Praegu jooksvatest sarjadest on South Park ja Family Guy (ehk 20 mindised snacki sarjad) kõige paremad. Jaanuaris lisanduvad Suits ja Shameless.Algselt postitas Rebellion Vaata postitustSee.
Lootsin sellest Gothamist ka nii palju rohkemat, aga no ei meeldi üldse. Kehv dialoog, igavad karakterid ja ebausutav näitlejatöö.
Ei tea, nalja pole eriti saanud ja sellepärast pole ka nagu väga naljakas ja nii.
American Horror Story oli kerge pettumus. Uue hooaja 1. episoodist kaugemale ma seda ei vaadanud. Kas peaks?
TWD on oma loogikavigade, karakterite rumalusega ja lõpmatute speech'idega täielikuks pullikakaks muutunud. Zombie Nation>TWD.
Leave a comment:
-
See.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustArrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.
Lootsin sellest Gothamist ka nii palju rohkemat, aga no ei meeldi üldse. Kehv dialoog, igavad karakterid ja ebausutav näitlejatöö.
Ei tea, nalja pole eriti saanud ja sellepärast pole ka nagu väga naljakas ja nii.
Leave a comment:
-
the league, community ja new girli olen vaadanud, aga on katki jäänud.
Lost on maitse asi ja ma ei eeldagi, et ta kõigile meeldima peaks.
Leave a comment:
-
Arrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.
Leave a comment:
-
Community ehk.Algselt postitas billybob Vaata postitustHetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
Leave a comment:
-
Tavai, panen ka oma tagasihoidliku listi, mitte et kedagi kotiks.
24
90210
Almost Human
Anger Management
Arrow
Arrested Development
Banshee
Blue Mountain State
Breaking Bad
Brooklyn Nine-Nine
Burn Notice
Californication
Castle
Chuck
Community
Covert Affairs
Dexter
Entourage
Flash
Friday Night Lights
Golden Boy
Gossip Girl
Gotham
Hart of Dixie
Helix
Heroes
Homeland
House
House of Cards US
House of Lies
How I Met Your Mother
Intelligence
Jericho
Kyle XY
Las Vegas
Last Resort
Lie to Me
Lost
MacGyver
Marvel Agents of SHIELD
My Name is Earl
New Girl
Nip/Tuck
One Tree Hill
Orphan Black
Person of Interest
Prison Break
Psych
Rake
Ray Donovan
Revenge
Revolution
Silicon Valley
Shameless US
Star-Crossed
Suits
The 100
The A-Team
The Big Band Theorey
The Blacklist
The Following
The Last Ship
The Mentalist
The Newsroom
The O.C
The Shield
The Unit
Tomorrow People
Top Gear
Two and a Half Men
Under The Dome
Midagi jäi niikuinii välja ka.
Leave a comment:
-
Onu teeb sulle varsti ettekande. Meil on niikuinii deit haudumas.Algselt postitas billybob Vaata postitustHetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
Leave a comment:
-
Sa oleks võinud siit alustada. Siis poleks pidanud edasi lugemagi.Algselt postitas billybob Vaata postitustLost - Parim sari üldse. 11/10. Kolm korda olen uuesti vaadanud. Algusest lõpuni. Viimati sellel suvel. Pärast jaanipäeva alustasin. Septembri keskel lõpetasin. Liiga pikki pause ei tohi teha, kui vaadata. Nalja saab kohati..
Leave a comment:
-
Arrow ja Flash.
Arrow´l küll juba 3. hooaeg käib aga üsna põnev projekt on nende kahe seriaaliga. Hiljuti siis avastasin, et Arrow kõige viimases osas tulid Flashi tegelased Arrowle appi ja Flashi intro osas, esimene hooaeg algas nüüd sügisel, andis Arrow peategelane Flashi peategelasele nõu.
Üsna lihtne ja põnevad seriaalid. Soovitan.
Leave a comment:
-
The Leeeaaaaaaagueeee!Algselt postitas billybob Vaata postitust
Hetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: