Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Soovitan Itaalia seriaali Gomorrah. Kui teile meeldib maffia-teema, siis see on kindlasti must-see. Olemuselt on sari vast midagi Sopranode ja The Wire'i vahepealset.
-
Ei.Algselt postitas eika Vaata postitustKas Sopranodega on ka nii, et algus on elusitt ja siis mingist hooajast läheb asi käima a la Breaking Bad?
Aga muidugi ma oma maitselt ütleks, et BB kaks esimest hooaega on brilliant (kui kogu sarja oled lõpuni vaadanud ja siis nt sony turbost vms vaatad esimest hooaega)
Sopranode teine hooaeg on üks sarja paremaid imho, esimene on selline...
Leave a comment:
-
Kas Sopranodega on ka nii, et algus on elusitt ja siis mingist hooajast läheb asi käima a la Breaking Bad?Algselt postitas Saarlane Vaata postitustÕige pea on Sopranode maraton läbi.
Leave a comment:
-
Õige pea on Sopranode maraton läbi. Dannari mõjutusel alustasin kunagi Räpasest Mackey'st. Vastupidi oleksin pidanud tegema. Ilma Tonyta poleks olnud Vici.
Leave a comment:
-
Esimesed 20 minutit on juba väga hea olnud. Kavatsen kindlasti pilot'i lõpuni vaadata. Homeland'i kahjuks/õnneks ei suutnud.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustThe Newsroom on hetke jänkisarjadest ülekaalukalt kvaliteetseim. Kahjuks on teda vähe ja õige pea lõplikult läbi.
Leave a comment:
-
Ise hakkasin vaatama Brooklyn Nine-Nine. Vägagi hea absurdikomöödia. Ajaviiteks täiesti sobiv. Peaosas lapsik uurija - Andy "jizzed in my pants" Samberg. Kõrvalosas üks säravamaid Terry "Old Spice pec dance" Crews.
Leave a comment:
-
Chicago PD
Tüüpiline politseiseriaal. Dick "The Law&Order" Wolfi teine tulemine. 2 hooaega jooksnud, iga nädalaselt uue osa järgi ei janune, kuid ajaviiteks üle keskmine (ofc neile, kes Wolfi loomingust natukenegi lugu peavad).
Leave a comment:
-
Homelandi esimene minut on juba päris humoorikas. Affirmative action at its best. Et noh, Iraagis on kindlasti väga palju jänkimaalt tulnud naissoost blondiine luureohvitsere. Aga eks ma vaatan vähemalt esimese osa lõpuni enne kui discardima hakkan, kuna muud Showtime'i poolt produtseeritud sarjad (Californication, Masters of Sex, Ray Donovan, Shameless) on ju päris head olnud.
Leave a comment:
-
Mu arust vana kraam on uuest materjalist isegi tugevam, seega soovitan vana kuldaAlgselt postitas billybob Vaata postitust
Hetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
King of the Queens

Everybody loves Raymond
Seinfield
Leave a comment:
-
The Newsroom on hetke jänkisarjadest ülekaalukalt kvaliteetseim. Kahjuks on teda vähe ja õige pea lõplikult läbi. Pikaajalistest sobivad mulle ka Homeland ja The Good Wife. Eriti viimane on väga nutikalt kirjutatud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustArrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.Algselt postitas Iceman Vaata postitustArrow ja Flash.
Arrow´l küll juba 3. hooaeg käib aga üsna põnev projekt on nende kahe seriaaliga. Hiljuti siis avastasin, et Arrow kõige viimases osas tulid Flashi tegelased Arrowle appi ja Flashi intro osas, esimene hooaeg algas nüüd sügisel, andis Arrow peategelane Flashi peategelasele nõu.
Üsna lihtne ja põnevad seriaalid. Soovitan.
Leave a comment:
-
Ei Arrow ega ka Gotham ole sellised sarjad mida igal uuel nädalal pingsalt ootaks. Praegu jooksvatest sarjadest on South Park ja Family Guy (ehk 20 mindised snacki sarjad) kõige paremad. Jaanuaris lisanduvad Suits ja Shameless.Algselt postitas Rebellion Vaata postitustSee.
Lootsin sellest Gothamist ka nii palju rohkemat, aga no ei meeldi üldse. Kehv dialoog, igavad karakterid ja ebausutav näitlejatöö.
Ei tea, nalja pole eriti saanud ja sellepärast pole ka nagu väga naljakas ja nii.
American Horror Story oli kerge pettumus. Uue hooaja 1. episoodist kaugemale ma seda ei vaadanud. Kas peaks?
TWD on oma loogikavigade, karakterite rumalusega ja lõpmatute speech'idega täielikuks pullikakaks muutunud. Zombie Nation>TWD.
Leave a comment:
-
See.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustArrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.
Lootsin sellest Gothamist ka nii palju rohkemat, aga no ei meeldi üldse. Kehv dialoog, igavad karakterid ja ebausutav näitlejatöö.
Ei tea, nalja pole eriti saanud ja sellepärast pole ka nagu väga naljakas ja nii.
Leave a comment:
-
the league, community ja new girli olen vaadanud, aga on katki jäänud.
Lost on maitse asi ja ma ei eeldagi, et ta kõigile meeldima peaks.
Leave a comment:
-
Arrowi või Flashi üle kahe osa vaatamisel peab küll vaimust päris vaene olema.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: