Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
"Superstore" on päris vaimukas.Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Mida võiks järgmisena ette võtta?
Kui "Brooklyn nine-nine" on tuttav ja meeldis, siis fännad ka seda kindlasti.
Leave a comment:
-
Mjaasa, tsekka The Inbetweeners, see ka nüüd Netflixis. Ülikoom Briti sari.
Friends vaadatud ma oletan?
Ise hakkasin lõpuks Sherlockit vaatama. Mega! Ei saa aru, kuidas seni vahele jäänud.
Keegi Snowpiercereri ka vaatab ja oskab miskit öelda? Film oli kunagi päris lahe. Iseenesest post-apocalyptic selline teema meeldib, aga arvustused teevad natuke murelikuks.
Leave a comment:
-
Jätan praegu vahele, kuid panen kirja tulevikuks.Algselt postitas szandor Vaata postitustTrailer Park Boys'i oled vaadanud?
Hakkasin seda hetkel vaatama.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNorsemen
See on vist üleval ainult Prime's. Seal pole mul kahjuks kontot.Algselt postitas Converse Vaata postitustOffice ja ParksRec ka minu lemmikud.
Soovitan ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADEPLHIA
Leave a comment:
-
ei ole palju põhjamaist põrnitsemist. suhteliselt hoogne on.Algselt postitas cabron Vaata postitustkas on palju põhjamaist põrnitsemist?
Leave a comment:
-
Mul on Soome versioon muidu. Järelikult Eestis ei ole, kuigi ise arvasin et pigem leidub seal ka.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi leidnud küll.
Leave a comment:
-
-
-
-
Office ja ParksRec ka minu lemmikud.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Varasemalt on meeldinud väga ka ”it crowd”. ”Modern Family” oli ka teatud hetkeni üpris vinge, kuid viimased hooajad vaatasin juba lihtsalt vaatamisr pärast.
Soovitan ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADEPLHIA
Leave a comment:
-
NorsemenAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Varasemalt on meeldinud väga ka ”it crowd”. ”Modern Family” oli ka teatud hetkeni üpris vinge, kuid viimased hooajad vaatasin juba lihtsalt vaatamisr pärast.
Leave a comment:
-
Ei ole. Mul millegi pärast eelarvamused sarjast ning pole julgenud alustada.Algselt postitas szandor Vaata postitustTrailer Park Boys'i oled vaadanud?
Leave a comment:
-
Trailer Park Boys'i oled vaadanud?Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Leave a comment:
-
Sai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: