Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Vau. See Panga teine osa oli vist reaalselt kõige sitem asi, mida ma kunagi näinud oled. See nagu mingi esimese kursuse "mängi ängi" katsetus. Totaalpask. Soundtrack ainuke asi, mis vähegi kriitikat kannatab. Ulme.
-
Jep minu hommikuid sisustab ka kohvi kõrvale Õnne ja Maahommik.Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustÕnne on väga legit vaatamine nädalavahetuse hommikutesse. Viimasel ajal aint jubedalt asju toimumas seal. Kes tappa sai ja kes üliodavat alkot müüb jne.
ENSV ka igivana sari.
Maahommik on selline õpetlik ja positiivne.
Leave a comment:
-
Millest sa räägid?Algselt postitas _AI_ Vaata postitustÄrme nüüd head teemat p***e keera, eks. Varsti hakatakse siia mingit vaba mõtte klubi ka panema, tõmbaks enne pidurit.
Leave a comment:
-
Ärme nüüd head teemat p***e keera, eks. Varsti hakatakse siia mingit vaba mõtte klubi ka panema, tõmbaks enne pidurit.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNõus, naabriplika toodab korralikult nalja. See Papad ja Mammad on ka okei, Mitskin ja Volli on legendaarsed.
Leave a comment:
-
Nõus, naabriplika toodab korralikult nalja. See Papad ja Mammad on ka okei, Mitskin ja Volli on legendaarsed.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNaabriplika ka täitsa normull, viskab vahepeal pärishead huumorit vahele.
ENSV väga hea sari mu meelest. Malmsteni karakter on maru hea+ teised veel kõrvale.
Juhtusin nvl nägema sarja nagu Elo või Alo. Tundus kohati päris naljakas. Sarnane sarjale Kontor.
Leave a comment:
-
Guest repliedNaabriplika ka täitsa normull, viskab vahepeal pärishead huumorit vahele.
ENSV väga hea sari mu meelest. Malmsteni karakter on maru hea+ teised veel kõrvale.
Juhtusin nvl nägema sarja nagu Elo või Alo. Tundus kohati päris naljakas. Sarnane sarjale Kontor.
Leave a comment:
-
Tegelikult on kahju, et Wremjat ei tehta enam. Zorro oli nagu ikka teine tase.
Leave a comment:
-
Must Alpinist oli okei. Nullpunkt ka, eriti debüüdina (sarjana kah).Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeltsimees laps oli ju päris hea. Vehkleja oli ka Eesti kohta nitšekas. Päevad, mis ajasid segadusse ka sort of. Supilinna salaselts. Rohkem ei suutnud välja mõelda.
Leave a comment:
-
Seltsimees laps oli ju päris hea. Vehkleja oli ka Eesti kohta nitšekas. Päevad, mis ajasid segadusse ka sort of. Supilinna salaselts. Rohkem ei suutnud välja mõelda.
Leave a comment:
-
Ma panin tähele, et E.Raasuke ja Sergo Vares on üsna sarnase välimusega.
Leave a comment:
-
Õnne on väga legit vaatamine nädalavahetuse hommikutesse. Viimasel ajal aint jubedalt asju toimumas seal. Kes tappa sai ja kes üliodavat alkot müüb jne.
ENSV ka igivana sari.
Leave a comment:
-
ENSV. Viimast paari hooaega pole küll näinud, aga eriti esimesed olid suht head.
Leave a comment:
-
Maitseasi, mina näiteks vaatan siiani ÕnnetAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitustHaha wat
Leave a comment:
-
Mis siin pattu salata eks tollal mängis ikkagi vanus rolliAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitustHaha wat
Samas noh eks need Avandi ja Seppa naljad võtavad siiani suu naerule.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: