Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
-
Behind her eyes Netflixis. Soovitan küll, paar esimest osa tuleb ära kannatada, seda huvitavam on pööre/puänt lõpus, sest hetkega saab suhtedraamast/romkomist päris intrigeeriv thriller. Noh, vanad kalad äkki aimavad lõpu ära, ise seda ei uutnud, nii hea stsenarist oli küll. Ahjaa, see Rob näitleja teeb hea rolli, teda varem põle väga kohanudki, sobiks Trainspotting 3 nagu valatud.
Leave a comment:
-
community oli päris cute jah, aga jäi kuhugi kolmandasse hooaega huvi puudumise tõttu. Sealt edasi läks paremaks vä?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustbläää... ma veidi kerisin eile 1,5ga elementaryt ja automaatselt kirjutasin selle, sest tegelikult mõeldud community riimub.
Leave a comment:
-
Community ja 30 rock olid selles samas NBC neljapäevaõhtuses blokis koos office ja parks&reciga kui need kõik eetris olid.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Varasemalt on meeldinud väga ka ”it crowd”. ”Modern Family” oli ka teatud hetkeni üpris vinge, kuid viimased hooajad vaatasin juba lihtsalt vaatamisr pärast.
Mida võiks järgmisena ette võtta?
Leave a comment:
-
bläää... ma veidi kerisin eile 1,5ga elementaryt ja automaatselt kirjutasin selle, sest tegelikult mõeldud community riimub.Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustsellise listi pealt soovitaks Elementaryt siis.
Leave a comment:
-
Whatt, alles oli olemas :O see on tõesti üllatus.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmiks kõik filmid ja sarjad ei võiks ühes kohas olla? miks ma pean ostma endale HBO, AMAZON, NETFLIX jne et saada normaalselt valikut?
tahtsin just the inbetweeners vaatama hakata ja ainult film on netflixis saadaval..
Muidu selline sari nagu After Life on megahea. Must watch!
The Good Place ka hea. samalt autorilt, kes kirjutanud Parks and Rec'i ja The Office.
Leave a comment:
-
miks kõik filmid ja sarjad ei võiks ühes kohas olla? miks ma pean ostma endale HBO, AMAZON, NETFLIX jne et saada normaalselt valikut?
tahtsin just the inbetweeners vaatama hakata ja ainult film on netflixis saadaval..
Leave a comment:
-
Pluss 1. BUS WANKERS!!!Algselt postitas Mister Vaata postitustMjaasa, tsekka The Inbetweeners, see ka nüüd Netflixis. Ülikoom Briti sari.
Leave a comment:
-
Eraldi lugu. Osad megad, osad meeh.Algselt postitas allars Vaata postitustBlack Mirrori kohta oskab keegi midagi öelda? Kas iga osa on eraldi lugu? Tasub üldse kõiki osasid vaadata?
Leave a comment:
-
Algselt postitas allars Vaata postitustBlack Mirrori kohta oskab keegi midagi öelda?Mõned osad on eepilised, mõned on meh. Kui sulle futurism meeldib, siis võid kõiki vaadata. Kui aeg on raha, siis võid vabalt episoode võtta imdb ratingu järgi.Algselt postitas allars Vaata postitustTasub üldse kõiki osasid vaadata?
Vist oligi nii, et kõik olid eraldi.Algselt postitas allars Vaata postitustKas iga osa on eraldi lugu?
Leave a comment:
-
Black Mirrori kohta oskab keegi midagi öelda? Kas iga osa on eraldi lugu? Tasub üldse kõiki osasid vaadata?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: