Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Huvitav. Management preilil toimib. Ei tasu arvata, et tema seal klaviatuuri klöpsib ja tsikiga suhtled kui juurde maksad. Olen umbes samasugust teksti samasugusele tibile kirjutanud
    Et siis kui Pisi-Pintsi pead paitan, niisked niuded õhetamas kuumast vestlusest, võin ühtäkki avastada et kriban hoopis kasutajaga Kaala või tema kirjutatud tekstiga (a la nagu Amazon Customer Service skriptid)? Eks seda oli ka arvata, arvestades mahte ja selle põlvkonna kohati piiratud võimet end sõnadega väljendada või vestlusi arendada.

Kuna kasutaja Plastic on peale vihjet blogile kadunud, siis võime eeldada, et Pisi-Plastic näeb hetkel selline välja?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas nägu on ilus? Millegi pärast igal pool varjatud

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    No aitame veidi välja, saab miskit aimu siit, nagu siin ka Pints vihjas. https://bebeamy.com/
    Huvitav. Management preilil toimib. Ei tasu arvata, et tema seal klaviatuuri klöpsib ja tsikiga suhtled kui juurde maksad. Olen umbes samasugust teksti samasugusele tibile kirjutanud

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nagu siin juba räägitud, siis ilmselt "Poissmeeste peo" Maria võimis, kahjuks pole endal õnnestunud vaadata veel, viiks siis näo kenasti kokku
    Ma ei viitsi ilmselt seda vaadata, aga mingi pildi või screenshoti võite siia üles laadida küll.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ja kes see Bebe Amy on?
    Nagu siin juba räägitud, siis ilmselt "Poissmeeste peo" Maria võimis, kahjuks pole endal õnnestunud vaadata veel, viiks siis näo kenasti kokku

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    See ka mõistetav, et keskendutakse meestele või mehelaadsetele toodetele, sest nood on seal saates peaosas ja näitsikutele jääb taustakeppija kurblik roll. Võimalik, et ma lihtsalt ei taju autori soovi meessoole ära panna aga parafraseerides klassikut, siis seal saates on kõik taunod.

Oh, rongid on ägedad, meil neid Saaremaal vähem kui üks ja kui vähegi võimalus siis sõidan Eestis ja mujal just rongiga.

Leidsin siukse ägeda õhtulehe artikli

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    No aitame veidi välja, saab miskit aimu siit, nagu siin ka Pints vihjas. https://bebeamy.com/
    Ja kes see Bebe Amy on?

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Pints juba tsiteeris klassikut: "Kõik on taunod."

Kuskohast ma neid onlyfanse näha saan? Rahajõmm plastic, aita välja?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Plasticu vennanaine on 30. aastat Playboy toimetaja olnud ning oma higi ja pisarad sinna matnud, et Meestel oleks midagi vaadata ja siis tuleb türapeast Mõnuagent oma Onlyfansiga protestima.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ja, kas ainult mulle tundub või see Kevin on veidikene autist?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ja, kas ainult mulle tundub või see Kevin on veidikene autist?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Hakkasin 1. Osa vaatama ja mingi 10. minuti pealt ma surin kui kuulsin anekdooti

,,Mida ütleb Põhja-Soome traktorijuht kui ta avastab, et ta traktor kadunud on?''

,,Kus mu traktor on''

Ja muidugi see, kuidas Kalvi Kalle naisterahvast kirjeldab....

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma ei saa mitte munnigi aru, mis siin teemas toimub.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kalvi-Kalle ja Kevin läksid kaklema!

kuradi mölakas, mis sa spoilid!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kas ja kui palju Kalvi-Kallele maksti selle performance eest?

Tal oleks head manageri vaja. Eriti nüüd kui kogemus rootsi kardinatega jm. Raamatud, IG-d, Kalvi-Kalle ATV kursused, mingid youtube kanalid jm. Suhteliselt kehvasti on see asset monetiseeritud imo. Tal tegelt suht hea entertainment value ja siiras reaktsioonikiirus mõtetel.

ps Go3 ka suht kehvasti manageerinud. See sari võiks rohkem olla selline 24/7 kaamerate all ja saad nonstop jälgida kui tahad.
    Räägi nasfaliga, ta paneks taktikalaua ka tööle ERRis.

Leave a comment:

Working...
X