Algselt postitas Pints
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Et siis kui Pisi-Pintsi pead paitan, niisked niuded õhetamas kuumast vestlusest, võin ühtäkki avastada et kriban hoopis kasutajaga Kaala või tema kirjutatud tekstiga (a la nagu Amazon Customer Service skriptid)? Eks seda oli ka arvata, arvestades mahte ja selle põlvkonna kohati piiratud võimet end sõnadega väljendada või vestlusi arendada.Algselt postitas kaala Vaata postitustHuvitav. Management preilil toimib. Ei tasu arvata, et tema seal klaviatuuri klöpsib ja tsikiga suhtled kui juurde maksad. Olen umbes samasugust teksti samasugusele tibile kirjutanud
Kuna kasutaja Plastic on peale vihjet blogile kadunud, siis võime eeldada, et Pisi-Plastic näeb hetkel selline välja?
Leave a comment:
-
Huvitav. Management preilil toimib. Ei tasu arvata, et tema seal klaviatuuri klöpsib ja tsikiga suhtled kui juurde maksad. Olen umbes samasugust teksti samasugusele tibile kirjutanudAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustNo aitame veidi välja, saab miskit aimu siit, nagu siin ka Pints vihjas. https://bebeamy.com/
Leave a comment:
-
Ma ei viitsi ilmselt seda vaadata, aga mingi pildi või screenshoti võite siia üles laadida küll.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustNagu siin juba räägitud, siis ilmselt "Poissmeeste peo" Maria võimis, kahjuks pole endal õnnestunud vaadata veel, viiks siis näo kenasti kokku
Leave a comment:
-
Nagu siin juba räägitud, siis ilmselt "Poissmeeste peo" Maria võimis, kahjuks pole endal õnnestunud vaadata veel, viiks siis näo kenasti kokkuAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustJa kes see Bebe Amy on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSee ka mõistetav, et keskendutakse meestele või mehelaadsetele toodetele, sest nood on seal saates peaosas ja näitsikutele jääb taustakeppija kurblik roll. Võimalik, et ma lihtsalt ei taju autori soovi meessoole ära panna aga parafraseerides klassikut, siis seal saates on kõik taunod.
Oh, rongid on ägedad, meil neid Saaremaal vähem kui üks ja kui vähegi võimalus siis sõidan Eestis ja mujal just rongiga.
Leidsin siukse ägeda õhtulehe artikli
Leave a comment:
-
Ja kes see Bebe Amy on?Algselt postitas Peeter I Vaata postitustNo aitame veidi välja, saab miskit aimu siit, nagu siin ka Pints vihjas. https://bebeamy.com/
Leave a comment:
-
No aitame veidi välja, saab miskit aimu siit, nagu siin ka Pints vihjas. https://bebeamy.com/Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPints juba tsiteeris klassikut: "Kõik on taunod."
Kuskohast ma neid onlyfanse näha saan? Rahajõmm plastic, aita välja?
Leave a comment:
-
Plasticu vennanaine on 30. aastat Playboy toimetaja olnud ning oma higi ja pisarad sinna matnud, et Meestel oleks midagi vaadata ja siis tuleb türapeast Mõnuagent oma Onlyfansiga protestima.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPints juba tsiteeris klassikut: "Kõik on taunod."
Leave a comment:
-
Pints juba tsiteeris klassikut: "Kõik on taunod."Algselt postitas Nasfal Vaata postitustJa, kas ainult mulle tundub või see Kevin on veidikene autist?
Leave a comment:
-
Hakkasin 1. Osa vaatama ja mingi 10. minuti pealt ma surin kui kuulsin anekdooti
,,Mida ütleb Põhja-Soome traktorijuht kui ta avastab, et ta traktor kadunud on?''
,,Kus mu traktor on''
Ja muidugi see, kuidas Kalvi Kalle naisterahvast kirjeldab....
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKalvi-Kalle ja Kevin läksid kaklema!
kuradi mölakas, mis sa spoilid!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: