Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Saul on lihtsalt spin-off. BB on klassika.Algselt postitas allars Vaata postitustTundub, et BB juhatab Better Call Sauli sisse, sesmõttes tunduks loogilisem vaadata sedapidi.
Leave a comment:
-
Tundub, et BB juhatab Better Call Sauli sisse, sesmõttes tunduks loogilisem vaadata sedapidi.
Leave a comment:
-
Ole nüüd.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustvaata enne Better Call Saul ja siis alles BB
Leave a comment:
-
vaata enne Better Call Saul ja siis alles BBAlgselt postitas allars Vaata postitustOlin miskipärast senimaani eiranud Breaking Badi. Hetkel saab season 2 kohe vaadatud. See sari on ikka puhas kuld. Kui leidub veel mõni minusugune, kes pole seda näinud, siis kindel soovitus ära vaadata.
Leave a comment:
-
Olin miskipärast senimaani eiranud Breaking Badi. Hetkel saab season 2 kohe vaadatud. See sari on ikka puhas kuld. Kui leidub veel mõni minusugune, kes pole seda näinud, siis kindel soovitus ära vaadata.
Leave a comment:
-
Sama naine osales "Lillehammeri" seriaalis samuti sarnases tegevuses ..
Leave a comment:
-
Norra jõulukas. "Mõnumeeter" on ühes episoodis täitsa põhjas kui 30ndates naine saab ühe energiat täis täku käest tunda korralikku demonstratsiooni noore mehe jaksust.

Leave a comment:
-
Ellen pagest on vahepeal Elliot saanudAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustEndalgi Star Trek Discovery käsil (sest sci-fi on lahe), mis väliselt on lahe, kuid sisuline pool on leebelt öeldes pettumus - lihtsalt mingi jaur.
Küll aga on, oli lahe eks Ellen Page'i osalusega The Umbrella Academy.
Leave a comment:
-
lisaks siia veel expanse 5 hooaeg väga edukalt alanudAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustPraegu vahelduseks midagi jälle on: The Mandalorian, Star Trek Discovery, His Dark Materials. Ulme ruulib.
The Crown oli õpetlik nagu ikka, Gillian Andersoni Thatcheri kehastamine lausa fenomenaalne.
Leave a comment:
-
Endalgi Star Trek Discovery käsil (sest sci-fi on lahe), mis väliselt on lahe, kuid sisuline pool on leebelt öeldes pettumus - lihtsalt mingi jaur.
Küll aga on, oli lahe eks Ellen Page'i osalusega The Umbrella Academy.
Leave a comment:
-
Praegu vahelduseks midagi jälle on: The Mandalorian, Star Trek Discovery, His Dark Materials. Ulme ruulib.
The Crown oli õpetlik nagu ikka, Gillian Andersoni Thatcheri kehastamine lausa fenomenaalne.
Leave a comment:
-
Proua nõudmisel vahin juba teist nädalat Crown-i. Kuni Dianani suutsin vaadata, sealt edasi vaatab naine üksi.
Leave a comment:
-
Sai ERR-i tasuta veebikanalis Jupiter minisarja The Head vaadatud.
Mulle täitsa meeldis aga ma vaatan ka Midsomeri mõrvu ja Antarktikaga seonduv on alati paelunud.
"Uurija" oli rohkem suunaja/jutustaja rollis, mitte ülivõimetega geenius, mis oli värskendav vaheldus.
Pahalase/pahalased suutsin tuvastada osa-kahega aga enne lõppu hakkasin korra-kolm ka enda teooriates juba kahtlema, seda suurem oli muidugi võidurõõm, kui kõik ilmsiks tuli ja aimdused kinnitust said.
Leave a comment:
-
Ja siia lisandub ka minu samasugune hinnang, ainult et mulle piisas täiesti ka teisest hooajast küllalt.Algselt postitas -21- Vaata postitustKiidan sind, mulle piisas kolmandal hooajal kahest osast. Esimene hooaeg oli tõesti hea.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: