Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
One Chicago triloogia on ka väga hea, piisavalt suured vahed hetkel osadel, et jõuab nädalaga järjele
Chicago Med
Chicago Fire
Chicago PD
Leave a comment:
-
Kui the rookie meeldib, siis sul veel 8 hooaega castle-t ootel rõõmu pakkumaks. Fillion mängib sisuliselt sama tegelast sealgi.
Leave a comment:
-
Mu hetke vaatamised:
1. Wandavision (veits nerdy aga jah)
2. The rookie
3. Brooklyn nine nine
Leave a comment:
-
Oh, väärt soovitus.Algselt postitas Diftong Vaata postitustVaatasime abikaasaga ära sellise asja: https://www.imdb.com/title/tt9151230/ venelaste tehtud, aga isegi annaks 7-7,5/10st. Paljaid tisse näeb rohkem kui korra, natuke nalja, verd ja vägivalda ka. Peaosas ENSV-s sündinud ja praegugi mingil määral Tallinnas elav Kirill Käro.
Käisin PÖFFil seda vaatamas (osad 1-2/3? olid filmiks pressitud) ja mul polnud õrna aimugi, et see lugu edasi läheb.
Leave a comment:
-
Vaatasime abikaasaga ära sellise asja: https://www.imdb.com/title/tt9151230/ venelaste tehtud, aga isegi annaks 7-7,5/10st. Paljaid tisse näeb rohkem kui korra, natuke nalja, verd ja vägivalda ka. Peaosas ENSV-s sündinud ja praegugi mingil määral Tallinnas elav Kirill Käro.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmingit head uut Netflix sarja pole tulnud?
Leave a comment:
-
Pole vaja isegi vaadata. Ses osas, et parem ela BB lõpuosa uimas ja siis mingi mõne aasta pärast vaata El Camino ära, kuna see oli sisuliselt üsna ebavajalik lisandus kogu sarjale.Algselt postitas allars Vaata postitustAijah, ei ole jah, ma viimase mohikaanlasena lõpetasin alles BB. Aga tänud vihje eest, vaatan ära
Leave a comment:
-
Aijah, ei ole jah, ma viimase mohikaanlasena lõpetasin alles BB. Aga tänud vihje eest, vaatan ära
Leave a comment:
-
El Caminot pole vaadanud?Algselt postitas allars Vaata postitustKas Walter White ja Jesse Pinkman tuuakse BCS-i kuuendal hooajal tagasi? Walter White’i saatus on Breaking Badist teada, aga samas Jesse Pinkmani osas saaks veel veidi edasi liikuda, kuigi ka tema puhul said Breaking Badis peaaegu kõik otsad kinni pandud.
Leave a comment:
-
Kas Walter White ja Jesse Pinkman tuuakse BCS-i kuuendal hooajal tagasi? Walter White’i saatus on Breaking Badist teada, aga samas Jesse Pinkmani osas saaks veel veidi edasi liikuda, kuigi ka tema puhul said Breaking Badis peaaegu kõik otsad kinni pandud.
Leave a comment:
-
Spoilerid Macca, spoilerid.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJep, keri sina ka põrgu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: