Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kas ja kui palju Kalvi-Kallele maksti selle performance eest?

Tal oleks head manageri vaja. Eriti nüüd kui kogemus rootsi kardinatega jm. Raamatud, IG-d, Kalvi-Kalle ATV kursused, mingid youtube kanalid jm. Suhteliselt kehvasti on see asset monetiseeritud imo. Tal tegelt suht hea entertainment value ja siiras reaktsioonikiirus mõtetel.

ps Go3 ka suht kehvasti manageerinud. See sari võiks rohkem olla selline 24/7 kaamerate all ja saad nonstop jälgida kui tahad.
    P & P United Talent Agency (2xP.U.T.A)?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Kas ja kui palju Kalvi-Kallele maksti selle performance eest?

Tal oleks head manageri vaja. Eriti nüüd kui kogemus rootsi kardinatega jm. Raamatud, IG-d, Kalvi-Kalle ATV kursused, mingid youtube kanalid jm. Suhteliselt kehvasti on see asset monetiseeritud imo. Tal tegelt suht hea entertainment value ja siiras reaktsioonikiirus mõtetel.

ps Go3 ka suht kehvasti manageerinud. See sari võiks rohkem olla selline 24/7 kaamerate all ja saad nonstop jälgida kui tahad.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ei kõik väga tore, aga mehed siin juba teise teema juures ja paljastest naistes rääkimas. Bebeamy content or silence.

kallid
    Sirvides tema postitusi ja blogi, siis see on ilmselt päris raju - vaata seda kindlasti rongis - what could possibly go wrong.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kalvi-Kalle ja Kevin läksid kaklema!
    Kui allikas sind infoga avitab, siis on viisakas ka tänada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kalvi-Kalle ja Kevin läksid kaklema!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Mõnu, kui sa OF contenti tarbid, siis kas see läheb ajakirjanduslike eksperimentide kulureale või maksad TKM1T kasumist?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    See ka mõistetav, et keskendutakse meestele või mehelaadsetele toodetele, sest nood on seal saates peaosas ja näitsikutele jääb taustakeppija kurblik roll. Võimalik, et ma lihtsalt ei taju autori soovi meessoole ära panna aga parafraseerides klassikut, siis seal saates on kõik taunod.

Oh, rongid on ägedad, meil neid Saaremaal vähem kui üks ja kui vähegi võimalus siis sõidan Eestis ja mujal just rongiga.
    Ei kõik väga tore, aga mehed siin juba teise teema juures ja paljastest naistes rääkimas. Bebeamy content or silence.

kallid

Leave a comment:

• Pints
    replied
    95% tekstist pani meestele puid alla, samal ajal kui naised olid suht ekvivalentsel tasemel.

aga ma rohkem siin niisama rongis ajan tühja loba ja vaatan tänu su teavitusele teist osa.
    See ka mõistetav, et keskendutakse meestele või mehelaadsetele toodetele, sest nood on seal saates peaosas ja näitsikutele jääb taustakeppija kurblik roll. Võimalik, et ma lihtsalt ei taju autori soovi meessoole ära panna aga parafraseerides klassikut, siis seal saates on kõik taunod.

Oh, rongid on ägedad, meil neid Saaremaal vähem kui üks ja kui vähegi võimalus siis sõidan Eestis ja mujal just rongiga.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Linki?
    ma rongis confirmida ei saa, niigi piinlik siin täiskasvanute keskel poissmeeste pidu vaadata, aga bebeamy OF-s.

Pane siis privas contenti mulle ka, thx ette.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    mul siin juba studygroupis üks vend juba jõudis kribada, et Marial on ka OF account, pidavat olema ekstreemne kraam.
    Linki?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Teises saates on kõik taunod.
    mul siin juba studygroupis üks vend juba jõudis kribada, et Marial on ka OF account, pidavat olema ekstreemne kraam.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Kuidas ja/või milles seda tajusid?
    95% tekstist pani meestele puid alla, samal ajal kui naised olid suht ekvivalentsel tasemel.

aga ma rohkem siin niisama rongis ajan tühja loba ja vaatan tänu su teavitusele teist osa.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Teises saates on kõik taunod.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Seda ma lootsin, muidu oleks öelnud midagi, mida ei saa enam tagasi võtta.

Kas mingi feminist kirjutas vä?
    Kuidas ja/või milles seda tajusid?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Seda ma lootsin, muidu oleks öelnud midagi, mida ei saa enam tagasi võtta.

Kas mingi feminist kirjutas vä?
    Näkää.

Leave a comment:

Working...
X