Sopranod
Seriaal ajast, mil polnud voogedastust ja seriaalide uputust. Näidati seda laupäeva õhtuti ETVs hooaja kaupa. Selle vaatamine oli üks kuramuse jant, sest tol ajal oldi laupäeva õhtul kodus üliharva, seega sai vhs-i peale lastud ja pühapäeva õhtuti vaadatud.
Tõsi on see, et oli aastaid top1 seriaal minu jaoks, nüüd on vaimustus kuidagi lahjenenud.
Lõpp jättis imeliku tunde sisse, aga ju siis pidigi nii olema
Ootan samuti põnevusega eellugu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
DC's Legends of Tomorrow
Full trippy värk
John Constantine on pmst mu lemmik superkangelane
Leave a comment:
-
Häid karaktereid jagus kamaluga; Phil Leotardo, Paulie, Tony jne.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustLõpp lõpuks, pigem, milline oli parim hooaeg? Kolmas. Parim tegelane? restoraniomanik.
Mulle väga meeldis ka Lilyhammer.
*Põnevusega ootan The Many Saints of Newarki
Leave a comment:
-
Lõpp lõpuks, pigem, milline oli parim hooaeg? Kolmas. Parim tegelane? restoraniomanik.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSopranod
Vaatasin siis mina ka nüüd see aasta selle legendaarse sarja ära ja lükkan ta rahulikult enda läbi aegade lemmikute tabelis kõrgele. Jagama esimest kohta Breaking Badiga.
Et kes seda sarja vaadanud pole, siis võib-olla on järgmistes postitustes spoilereid ja neid tasub vältida. Tore oleks, kui järgnevad postitajad kasutaks spoilereid.
Lappasin seda teemat veidi ja üritasin meenutada, aga ei tule ette, et siin väga oleks arutatud Sopranode lõpustseenist.
Mida arvate Sopranode lõpust?
Leave a comment:
-
Sopranod
Vaatasin siis mina ka nüüd see aasta selle legendaarse sarja ära ja lükkan ta rahulikult enda läbi aegade lemmikute tabelis kõrgele. Jagama esimest kohta Breaking Badiga.
Et kes seda sarja vaadanud pole, siis võib-olla on järgmistes postitustes spoilereid ja neid tasub vältida. Tore oleks, kui järgnevad postitajad kasutaks spoilereid.
Lappasin seda teemat veidi ja üritasin meenutada, aga ei tule ette, et siin väga oleks arutatud Sopranode lõpustseenist.
Mida arvate Sopranode lõpust?
Leave a comment:
-
Hea lihtne vaatamine, üdini positiivne, minul teeb tuju alati heaks.Algselt postitas Yattara Vaata postitustMul on selle sarjaga teatud eelarvamus, et tegemist on ameeriklastele suunatud teemaga ja võib-olla eurooplasest jalkafännile on veits liiga cringe?
Leave a comment:
-
nope, ok huumor on. kerima ei pea ka + osad lühikesed ja hästi pakitud.Algselt postitas Yattara Vaata postitustMul on selle sarjaga teatud eelarvamus, et tegemist on ameeriklastele suunatud teemaga ja võib-olla eurooplasest jalkafännile on veits liiga cringe?
Leave a comment:
-
Mul on selle sarjaga teatud eelarvamus, et tegemist on ameeriklastele suunatud teemaga ja võib-olla eurooplasest jalkafännile on veits liiga cringe?
Leave a comment:
-
Keegi Line of Duty uut hooaega on näinud? Tasub vaadata? Eelmise hooaja lõpp oli küll jura.
Leave a comment:
-
Top-notch näitlejate ansambel, soovitus igal juhul, ETVle ka midagi ülesse korjamiseks:
Leave a comment:
-
Mul isegi meeles, et mõni suvi tagasi otsitki siit mingeid näitlejaid ja taustanäitlejaid vist sellesse seriaali.Algselt postitas tarry Vaata postitust"Homeland"-i 7.hooaja lõpus vahetatakse Carrie vene vangide vastu Vene-Eesti piiril,Narva jõe piiripunktis....
Leave a comment:
-
JepAlgselt postitas tarry Vaata postitust"Homeland"-i 7.hooaja lõpus vahetatakse Carrie vene vangide vastu Vene-Eesti piiril,Narva jõe piiripunktis....
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: