Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    DC's Legends of Tomorrow

Full trippy värk John Constantine on pmst mu lemmik superkangelane

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Lõpp lõpuks, pigem, milline oli parim hooaeg? Kolmas. Parim tegelane? restoraniomanik.
    Häid karaktereid jagus kamaluga; Phil Leotardo, Paulie, Tony jne.

Mulle väga meeldis ka Lilyhammer.

*Põnevusega ootan The Many Saints of Newarki

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sopranod

Vaatasin siis mina ka nüüd see aasta selle legendaarse sarja ära ja lükkan ta rahulikult enda läbi aegade lemmikute tabelis kõrgele. Jagama esimest kohta Breaking Badiga.

Et kes seda sarja vaadanud pole, siis võib-olla on järgmistes postitustes spoilereid ja neid tasub vältida. Tore oleks, kui järgnevad postitajad kasutaks spoilereid.

Lappasin seda teemat veidi ja üritasin meenutada, aga ei tule ette, et siin väga oleks arutatud Sopranode lõpustseenist.

Mida arvate Sopranode lõpust?
    Lõpp lõpuks, pigem, milline oli parim hooaeg? Kolmas. Parim tegelane? restoraniomanik.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Sopranod

Vaatasin siis mina ka nüüd see aasta selle legendaarse sarja ära ja lükkan ta rahulikult enda läbi aegade lemmikute tabelis kõrgele. Jagama esimest kohta Breaking Badiga.

Et kes seda sarja vaadanud pole, siis võib-olla on järgmistes postitustes spoilereid ja neid tasub vältida. Tore oleks, kui järgnevad postitajad kasutaks spoilereid.

Lappasin seda teemat veidi ja üritasin meenutada, aga ei tule ette, et siin väga oleks arutatud Sopranode lõpustseenist.

Mida arvate Sopranode lõpust?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Mul on selle sarjaga teatud eelarvamus, et tegemist on ameeriklastele suunatud teemaga ja võib-olla eurooplasest jalkafännile on veits liiga cringe?
    Hea lihtne vaatamine, üdini positiivne, minul teeb tuju alati heaks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Mul on selle sarjaga teatud eelarvamus, et tegemist on ameeriklastele suunatud teemaga ja võib-olla eurooplasest jalkafännile on veits liiga cringe?
    nope, ok huumor on. kerima ei pea ka + osad lühikesed ja hästi pakitud.

Leave a comment:

• Yattara
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ted Lasso - soovitan.
    Kohe hakkan vaatama teise hooaja teist osa.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Keegi Line of Duty uut hooaega on näinud? Tasub vaadata? Eelmise hooaja lõpp oli küll jura.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Top-notch näitlejate ansambel, soovitus igal juhul, ETVle ka midagi ülesse korjamiseks:

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Matis
    replied
    Soovitan julgelt HBO pealt "Welcome to Utmarki".

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas tarry Vaata postitust
    "Homeland"-i 7.hooaja lõpus vahetatakse Carrie vene vangide vastu Vene-Eesti piiril,Narva jõe piiripunktis....
    Mul isegi meeles, et mõni suvi tagasi otsitki siit mingeid näitlejaid ja taustanäitlejaid vist sellesse seriaali.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas tarry Vaata postitust
    "Homeland"-i 7.hooaja lõpus vahetatakse Carrie vene vangide vastu Vene-Eesti piiril,Narva jõe piiripunktis....
    Jep

Leave a comment:

• tarry
    replied

Leave a comment:

Working...
X