Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• matys
    replied
    Zerozerozero oli minu jaoks ilge pettumus. Ootasin uut, Gomorra laadset asja, aga ei kanatanud võrdlust.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    ma olen väga kehva seriaalivaataja, aga kuna uusi filme väga peale ei tule ja vanu on hulgim nähtud, siis Zerozerozero on täitsa mõnus vaatamine. Üks tegijaid on Sicario 2 rezissöör.

Ilmselt ilma Mogwai soundtrackita oleks palju veetlust kadunud ja selline Miami Vice filmi (2006)/Sicario vaib on pidevalt üleval, jälgitakse pätte nii siin kui sealpool horistonti, nii kartelli kui ka maffiat.
    Dane DeHaas pole erilist muljet seni jätnud, eriti kui ta täiesti miscastiti Valerian and City of 1000..... peaossa, aga siin ebakindla miljonärivõsuna on omas elemendis.

Ilmselt järgmisena võtab ette rahvaspordipäeva soovitatud Patrioti.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Pole vist siin seda krimisarja mainitud, aga julgen soovitada kellele noir värk peale läheb. Kokku 8 osa, Telia HBO äpis kenasti olemas. Perry Mason (2020).

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Mul jäi kolmas hooaeg mingi metroo stseeniga pooleli.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Tekkis veidi aega ja kuna nimi tuli tuttav ette, siis võtsin Westworldi ette. Esimene hooaeg oli super. Kuigi oli palju loogikavigu ja küsimusi, et miks seda tegevust nüüd vaja oli ja no loomulikult A-rühma stiilis tulevahetused, kus üks pool ei saa teisele üldse pihta aga teine laseb nagu noor jumal. Aga kogu mõte, idee ja lugu seal taga tegi selle tasa - ehk super!
    Aga siis tuli teine hooaeg ja nüüd vaatan kolmanda veel hambad ristis lõpuni. Liiga palju juba esimeses hooajas olnud probleeme aga enam pole seda, mis selle heastaks. Liiga palju on vaja ka ise puudu olevaid tühimikke enda mõtetega täita.
    Ehk kui hakkad vaatama, lepi sellega kuidas esimene hooaeg lõppeb ja ära edasi vaevu vaatama.
    Kiidan sind, mulle piisas kolmandal hooajal kahest osast. Esimene hooaeg oli tõesti hea.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Tekkis veidi aega ja kuna nimi tuli tuttav ette, siis võtsin Westworldi ette. Esimene hooaeg oli super. Kuigi oli palju loogikavigu ja küsimusi, et miks seda tegevust nüüd vaja oli ja no loomulikult A-rühma stiilis tulevahetused, kus üks pool ei saa teisele üldse pihta aga teine laseb nagu noor jumal. Aga kogu mõte, idee ja lugu seal taga tegi selle tasa - ehk super!
    Aga siis tuli teine hooaeg ja nüüd vaatan kolmanda veel hambad ristis lõpuni. Liiga palju juba esimeses hooajas olnud probleeme aga enam pole seda, mis selle heastaks. Liiga palju on vaja ka ise puudu olevaid tühimikke enda mõtetega täita.
    Ehk kui hakkad vaatama, lepi sellega kuidas esimene hooaeg lõppeb ja ära edasi vaevu vaatama.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    The Queen,s Gambit- Imeline! Vaatasin ära kogu sarja ühe hingetõmbega

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Mandalorian on üle prahi. Viimases osas on frog lady, kes räägib ainult konnade keelt, aga vajadusel oskab kasutada kõnesüntesaatorit.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mindhunterile tõmmati vesi peale

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Värdjad. Nad on suutnud teha ca 2h per osa sarja, mis enamasti toimub sombuses ilmas, ent on vaikselt tempokas, inglaslikult humoorikas. Ja see 2 tundi on üks mõnus vaatamine... ja ka siis ei saada selgust majja. Värdjad ma ütlen on need Shetlandi tootjad.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Vaatasin viimaks siiski Bojack Horsemani lõpuni ja ei kahetse. Alguses ei saanud see sugugi vedama ja viimaks ei saanud pidama. Ma ei nõustu kõikide antud sarja esitatud arusaamadega, aga mõistan. Läheb kindlasti mu lemmiksarjade top 10 hulka. Viimati vaatasin ka sarja nimega Toast of London ja pean tõdema, et nendel kahel sarjal on mingid kummalised sarnasused.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Tulin just siia vaatama, kas keegi selle kohta midagi arvanud...

Vaatasin eile õhtul esimesed 3 osa (ehk 1/3 seriaalist) ära.
    Oli iseenesest pinev, aga midagi nagu jäi puudu. Haunting of the Hill House oli kuidagi mõjusam. Ka detailides.
    Kaks lihtsat näidet ehk kõvasti ülepingutatud aktsendid ja arvestatavalt üle võlli creepy'deks tehtud lapsed (vs Hill House'is tundus olema tegu valdavalt normaalsete inimestega, kellega juhtusid creepyd asjad)

kellelgli veel arvamusi?
    On keegi lõpuni ära vaadanud?
    hakkab rohkem kerima keskel ja lõpuks?
    Kokkuvotteks ei kolba see mitte kuskile, venivveniv möga.
    Kirjutavad, et ärge vorrelge neid, aga oleks see bly manor olnud esimesena, poleks see iial rohkem seasoneid saanud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Ei tea kas olen siia kirjutanud, aga Kingdom on küll üpris mõnus sari. Selline elust enesest tüüpi teema. Karakterite ja süzee poolest ei ole just eriti sügavamõtteline, aga kuna teemaks on professionaalne kaklemine, siis mingit sügavust sealt väga ei ootagi.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Vaatasin neljanda osa ära eile, suht samad mõtted.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    Haunting of the hill house loojatelt tuli haunting of the bly manor eile välja.
    Tulin just siia vaatama, kas keegi selle kohta midagi arvanud...

Vaatasin eile õhtul esimesed 3 osa (ehk 1/3 seriaalist) ära.
    Oli iseenesest pinev, aga midagi nagu jäi puudu. Haunting of the Hill House oli kuidagi mõjusam. Ka detailides.
    Kaks lihtsat näidet ehk kõvasti ülepingutatud aktsendid ja arvestatavalt üle võlli creepy'deks tehtud lapsed (vs Hill House'is tundus olema tegu valdavalt normaalsete inimestega, kellega juhtusid creepyd asjad)

kellelgli veel arvamusi?
    On keegi lõpuni ära vaadanud?
    hakkab rohkem kerima keskel ja lõpuks?

Leave a comment:

Working...
X