Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja _AI_ poolt
    Neljas peaks varsti tulema?
    Vist kunagi järgmise aastanumbri sees.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Kuskil oli sarnaste filmide-sarjade populaarsuse põhjenduseks toodud, et see annab võimaluse inimesele turvalises keskkonnas mõelda, et mida ma ise sellises olukorras teeks. Pidada olema inimese jaoks eneseanalüüsi koht ja lastele lihtsalt põnev. Ma vaatasin selle pigem seepärast ära, et jooksis üsna kenasti ja "kui on haip, siis ole skeptiline, aga mitte välistav".
    "Squid game" oli ka minu arust aus meelelahutus. Just selle mõttega "mis ise teeks" mängimise pärast meeldivad ka teised sarnased asjad nagu näljamängude 1. osa ja isegi Escape room. Oskad kohe oma sooja tuba ja pehmet diivanit rohkem hinnata.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Squid Game on aus ühe hooaja sari. Täpselt nagu Battle Royale oli aus ühe filmi film. Järgmised läksid õudseks. See marble game'i osa oli võimas, aga muidugi spoilis mu jaoks lõpu ära.

Aga tahan mainida, et istun praegu üleval ja vaatan kolmanda hooaja viimast Ozarki. Otsustasin eelmisel nädalal uue võimaluse anda. Esimene hooaeg läks kuidagi üle kivide ja kändude, teine hakkas enamvähem looma ja kolmas on ikka korralik, väga korralik. Beni storyline'i lõpp oli sisuliselt Shane vs. Lem The Shieldi viienda hooaja lõpp.
    Ozark on hea jah, karakterid suht tugevad. Lugu on breaking bad vibe, aga tegelased on suudetud arendada teisi teid pidi, mis laseb seriaali elama Natuke nagu need matsid sealt Timothy Olyohanti politseiseriaalist. Neljas peaks varsti tulema?

Leave a comment:

• nimastain
    replied

ilmselt situksime end kaevikus esimese paugu peale täis.
    ma situks polkovniku saapa sisse kui ta mulle pauku laseks peale lasta.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    23.01, Billions on norm tõesti
    18.10. succession, seda mõtlesin.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    23.01, Billions on norm tõesti

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Kuskil oli sarnaste filmide-sarjade populaarsuse põhjenduseks toodud, et see annab võimaluse inimesele turvalises keskkonnas mõelda, et mida ma ise sellises olukorras teeks. Pidada olema inimese jaoks eneseanalüüsi koht ja lastele lihtsalt põnev. Ma vaatasin selle pigem seepärast ära, et jooksis üsna kenasti ja "kui on haip, siis ole skeptiline, aga mitte välistav".
    Ei ma saan kõigest aru, aga mulle meeldib turvalises keskkonas mõelda, mida ma ise teeks Axelrodi või Chuck Rhoadsi olukorras.

FYI see legendaarne sari on kohe jätkumas, millest see kunagine kerimislegend üldse alguse sai!

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kuidas see asjaga seotud on?

Sama on ju sõjafilmidega, et ilmselt situksime end kaevikus esimese paugu peale täis, aga filmi vaadates on hea ja turvaline mõelda, et kuidas me kõik päästaksime ja Hitleri tapaksime.
    Lihtsalt, et see eneseanalüüs sohva pealt max stress olukordade üle kipub ebarealistlikuks jääma

Eesliinisittujatele oli muidu (met)amfetamiin ja muud sellised standard praktika
    .

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Turvalises keskkonnas arvaksid ka suurem enamus meist, et ei muutu selliseks emmiks nagu vangivalvurid Stanford prison experiment`s, aga reaalsus on midagi muud
    Kuidas see asjaga seotud on?

Sama on ju sõjafilmidega, et ilmselt situksime end kaevikus esimese paugu peale täis, aga filmi vaadates on hea ja turvaline mõelda, et kuidas me kõik päästaksime ja Hitleri tapaksime.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    täica pucis kui hea asi.
    Sekundeerin. Erilised propsid värvide valiku ja kaameratöö eest!

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Turvalises keskkonnas arvaksid ka suurem enamus meist, et ei muutu selliseks emmiks nagu vangivalvurid Stanford prison experiment`s, aga reaalsus on midagi muud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Vaatasin kerimata 20 sek treilerit ja maksimaalselt gei sari.

Lähen nüüd magama ja mõtlen jätkuvalt sellele, mis on see, mis paneb inimesi vaatama mingit ebarealistlikku sitta ja seda tundide viisi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Squid Game on aus ühe hooaja sari.
    Vaatasin kerimata 20 sek treilerit ja maksimaalselt gei sari.

Lähen nüüd magama ja mõtlen jätkuvalt sellele, mis on see, mis paneb inimesi vaatama mingit ebarealistlikku sitta ja seda tundide viisi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
    Kuidagi mõttesse pugenud, et see kastanite jaht ületab kuidagi mõistlikkuse piire, vaadake siis lastega ka taanlaste The Chestnust Man ära. Tegelikult üks parimaid asju viimasel ajal Netflixis.
    täica pucis kui hea asi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Squid Game on aus ühe hooaja sari. Täpselt nagu Battle Royale oli aus ühe filmi film. Järgmised läksid õudseks. See marble game'i osa oli võimas, aga muidugi spoilis mu jaoks lõpu ära.

Aga tahan mainida, et istun praegu üleval ja vaatan kolmanda hooaja viimast Ozarki. Otsustasin eelmisel nädalal uue võimaluse anda. Esimene hooaeg läks kuidagi üle kivide ja kändude, teine hakkas enamvähem looma ja kolmas on ikka korralik, väga korralik. Beni storyline'i lõpp oli sisuliselt Shane vs. Lem The Shieldi viienda hooaja lõpp.

Leave a comment:

Töötlen...