Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Esimene hooaeg?
    yeah. teine on mul ka taustaks läbi tiksunud, aga ei mäletagi, mis selle kohta öelda. peale PSA'd lülitusin peamiselt twitterile vist. kohtupink oli muidugi teises hooajas ja teistsuguse pr strateegiaga. ei leidnud viisi, kuidas "Kaks tilka vett" teemasse postitada.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    põhimõtteliselt mu nägu 13RW viimast osa vaadates
    Esimene hooaeg?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    seda gay latiinot müüdi minu jaoks nagu superkangelast ja siis, kui viimases osas selgus, et asi on kõik täiesti tavaline, siis otsutasin, et ikka ei meeldi, kuigi kogu ülejäänud sõit oli meeldiv. tundub, et kogu raamat/sari oli tagant ette kirjutatud.
    põhimõtteliselt mu nägu 13RW viimast osa vaadates

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Mida teha pärast jalgpalluri karjääri? John Carew otsustas vähemalt natuke tegeleda näitlemisega norralaste teleseriaalis. Nimeks siis Heimebane / Home Ground ja sisuks ühe Norra väikelinna võistkond, mis otsustab oma peatreeneriks tuua naise. Ütleks, et oli selline keskmiselt hea vaatamine. Osad mängijad olid küll päris ebausutavad. Näiteks nende meeskonna põhiväravavaht võinuks vabalt kaalust mingi 25-30kg alla võtta

Selle sarjaga tuli meelde muidugi ka inglaste "Dream team" sari, mida ma alati peale koolipäeva lõppu soomlaste Neloneni pealt vaatasin. See oli ikka korralik seebikas meestele

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Wayward Pines äkki ?
    Just, tnx

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Täielik blank. Mis sari see oli, kus ärkab FBI agent pärast autoavariid väikses linnas, kus on ka tema naine, kes teda ära justkui ei tunne ja kõik takistavad tal linnast lahkumast. Tegelikult on tulevikus ja lõpustseen on liftis ja teine hooaeg oli sitt?
    Wayward Pines äkki ?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Täielik blank. Mis sari see oli, kus ärkab FBI agent pärast autoavariid väikses linnas, kus on ka tema naine, kes teda ära justkui ei tunne ja kõik takistavad tal linnast lahkumast. Tegelikult on tulevikus ja lõpustseen on liftis ja teine hooaeg oli sitt?

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Ühesõnaga kuna see tõlge HBOs on nii sitt, et iga teine lause muudab totaalselt oma tähendust subtiitrites, tekkis mul küsimus, et kuidas see tõlketöö käib täpselt? Ma eeldasin, et kuna nendel streaming saitidel on niikuinii inglisekeelsed subtriitrid valmisproduktina olemas, siis vaikselt tõlgid juba timestampitud inglisekeelset subtiitrit vaikselt ümber eesti keelde samal ajal sarja vaadates et konteksti tabada? Aga kuna vead on nii ulmelised, siis tundub, et lasti tuimalt tõlkida mingil masinal google translatega hääle järgi? Noh, umbes nagu need junnid mis keeleoskamatutel poliitikutel europarlamendis kõrvas on. Kõige huvitavam tõlge, mis seni silma jäänud on näiteks fucking douchebag = rahastaja mölakas (funding douchebag?). Et kui inimene ikka ise hääle järgi tõlgib, siis ta peaks ju aru sama, et see absoluutselt ei sobi konteksti.
    Täpselt ei tea, kuis antud juhul töövoog korraldatud, aga üldiselt on subtiitride tõlkimisel sõnahind väga madal ja tähtajad suruvad peale. Seega ei imesta kui keegi teeb lihtsalt haltuurat.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Tundus päris huvitav peaks varsti ära vaatama :P
    Lõi kihnu saarel kõik vaatajarekordid. Netflixis väidetavalt al oktoobri lõpust, kas ka eesti omas, ei tea.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Bojack Horseman'i viies hooaeg on kuradima hea. Jätkuvalt üks parimaid telemaastikul.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Young Pope. Hea. Ei arvanud, et meeldima hakkab, aga hakkas.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Aga kui oleks programm, siis oleks aidanud näitlikustada mu mõtet.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Aga kuna vead on nii ulmelised, siis tundub, et lasti tuimalt tõlkida mingil masinal google translatega hääle järgi? Noh, umbes nagu need junnid mis keeleoskamatutel poliitikutel europarlamendis kõrvas on.
    Wow. Nende jubalakate taga on siiski range konkursi läbinud spetsialistid. Nende taga ei ole programm.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Ühesõnaga kuna see tõlge HBOs on nii sitt, et iga teine lause muudab totaalselt oma tähendust subtiitrites, tekkis mul küsimus, et kuidas see tõlketöö käib täpselt? Ma eeldasin, et kuna nendel streaming saitidel on niikuinii inglisekeelsed subtriitrid valmisproduktina olemas, siis vaikselt tõlgid juba timestampitud inglisekeelset subtiitrit vaikselt ümber eesti keelde samal ajal sarja vaadates et konteksti tabada? Aga kuna vead on nii ulmelised, siis tundub, et lasti tuimalt tõlkida mingil masinal google translatega hääle järgi? Noh, umbes nagu need junnid mis keeleoskamatutel poliitikutel europarlamendis kõrvas on. Kõige huvitavam tõlge, mis seni silma jäänud on näiteks fucking douchebag = rahastaja mölakas (funding douchebag?). Et kui inimene ikka ise hääle järgi tõlgib, siis ta peaks ju aru sama, et see absoluutselt ei sobi konteksti.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Better Call Sauli uus hooaeg on väga kõva. Aga ilmselt seda kõik juba teavad.

Leave a comment:

Working...
X