Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Olen ka üritanud aastaid hakata vaatama mõnda kodumaist sarja ja peale esimest paari osa lihtsalt canceldan. Minumeelest see tase on niivõrd kehv, et see ei kutsu lihtsalt vaatama. 10 aastat tagasi kui olid Kelgukoerad, Ohtlik Lend, Kättemaksukontori esimesed hooajad jne, siis tundusid Eesti seriaalid kuidagi palju mahlasemad ja nauditavamad. Võibolla on põhjus selles, et välismaine Netflix on ära rikkunud, vanusega hindad teistmoodi ja võibolla olen ma ülekohtune, aga viimase 5 aasta jooksul ei ole Eestis reaalselt ühtegi vaadatavad seriaali ega filmi tehtud.Leave a comment:
-
jep. ma ei oska öelda, aga mu jaoks on natukene" üritame olla skandinaavia stiilis värk, aga kokkuvõttes, on ikka juustune tundus mulle. pigem kolm miinus. ei tekitanud vibe, et vaataks veel.Leave a comment:
-
Vaatasin ka paljuhaibitud Panga ära. Muidu oli suht okei, välja arvatud pikad ja venivad peostseenid.Leave a comment:
-
-
Its all good, man. Huvitav kaua veel läheb, enne kui ristuvad teed BBga?Leave a comment:
-
-
Mõtle kui äge oleks vaadata Better Call Saul lõpuni enne BB'd? Kahju, et ma seda enam teha ei saa.
BCS neljanda hooaja finale oli ikka väga võimas!Leave a comment:
-
WTCT katusestseenis olid veel näha moodsad jahutuse välisosad ja vendi korstnad, eelmisel aastatuhandel nad kindlasti sellised välja ei näinud.Datsun ja ülikonnad olid fine, Toomas Pisukese sõprade outfitid ka, aga laudadel laiutavate CRT monitoride kõrval flat-screen telekad seinal (1990ndad!), selgelt äratuntavalt hübriidbussis tehtud stseen (1990ndad!), WTCT logo majaseinal katusestseenis (1990ndad!)... Plot erroreid way liiga palju mu maitse jaoks.
Aga sellega nõus, et teise osa vaatan kindlasti ära, päris loobumisvõitu esimese pealt ei anna.Leave a comment:
-
Nu tegelikult polegi selles seriaalis audentsust taga aetud. Lihtsalt üks kohalik suurima eelarvega seriaal, kuhu on püütud kunsti ka sisse sokutada ja suurele auditooriumile vast peale ei lähegi. Eks näis.
Mulle meeldis enim see, et iga nägu, iga tegelaskuju oli karakter - seda jama meite seriaalides juba väga ei kohta...nu jah, egas ma neid väga pole vaadanud ka.
Hetkel tundus, et esimene osa oli lihtsalt kiire ülevaade, et järgmistes osades sügavamalt asja kaeda.
Harva on mõne seriaali esimene (ja ka teine või isegi kolmas) osa (siga) äge.Leave a comment:
-
Datsun ja ülikonnad olid fine, Toomas Pisukese sõprade outfitid ka, aga laudadel laiutavate CRT monitoride kõrval flat-screen telekad seinal (1990ndad!), selgelt äratuntavalt hübriidbussis tehtud stseen (1990ndad!), WTCT logo majaseinal katusestseenis (1990ndad!)... Plot erroreid way liiga palju mu maitse jaoks.Vara veel järeldusi teha selles suhtes kas edasi vaadata või mitte.
Esimese osa pealt ikkagi ootan ka järgmisi, kuigi nendin, et suurt muljet ei jätnud.
Pangahärra teatraalsus? Seda ei pannud üldse tähele, ilmselt selle tõttu, et kohaliku linateose puhul on see juba reegeltegelaskuju.
Pööran selliste sarjade puhul alati tähelepanu ajastutruule keskkonnale, seega Datsuni ja koleülikondade eest ainult plusspunktid!
Aga sellega nõus, et teise osa vaatan kindlasti ära, päris loobumisvõitu esimese pealt ei anna.Leave a comment:
-
Vara veel järeldusi teha selles suhtes kas edasi vaadata või mitte.
Esimese osa pealt ikkagi ootan ka järgmisi, kuigi nendin, et suurt muljet ei jätnud.
Pangahärra teatraalsus? Seda ei pannud üldse tähele, ilmselt selle tõttu, et kohaliku linateose puhul on see juba reegeltegelaskuju.
Pööran selliste sarjade puhul alati tähelepanu ajastutruule keskkonnale, seega Datsuni ja koleülikondade eest ainult plusspunktid!Leave a comment:
-
-
Üldiselt meeldis. Paar kohta nagu liialt venis minu arust (näiteks lõpupoole olev klubis tantsimine). Algus oli ka ikka uskumatult deep
. Mitu aju peaaegu, et järgi ei jõudnud.
Leave a comment:
-
Lugesin mingit arvamusartiklit, kus autor oli näinud kolme esimest osa. Tema põhi etteheide oli samuti teatraalsus esimeses osas. Aga kuna järgmistel on teine rezhisöör, siis pidid need paremad olema.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
?
Leave a comment: