Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Võib-olla sa pole siis kõige õigem mees asju hindama ka?
    Võib olla foorumis ikka võib viisakalt oma arvamust avaldada ikka? Või seda võivad teha ainult need, kes on sinu silmis õiged mehed?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kättemaksukontori esimesed hooajad
    Haha wat

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Absoluutslet nõus Mandariinide koha pealt ja parim näide, et hea stsenaarium teeb filmi.
    Viimase 5 aasta sisse enam ei mahu aint.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Võib olla läks hästi hinge, kuna see Kaukaasia-temaatika südamelähedane, aga Mandariinid on üks tugevamaid filme, mida elus näinud.
    Mandariinid valmis aastal 2013 ja ehk Nasfal seda ei arvestanud oma viie aasta sisse: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018.*

* Nasfali õigusabikulusi toetas Põhiõiguste Kaitse Keskus MTÜ ja Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Eks see maitsest sõltu, ise vaatan ka kodumaist toodangut tihti nagu külasanti, et on selline armetu aga ikkagi oma.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    huvi pärast, et mis need head või väga head on? Üldjuhul filmidest satun alati mingi kunstilise hala otsa ja sarjadest viimati mõtsin meriväljat vaadata kuna tundus olema eesti segu x-files sarjast, kuid pühajumal kui halb see oli.
    Võib olla läks hästi hinge, kuna see Kaukaasia-temaatika südamelähedane, aga Mandariinid on üks tugevamaid filme, mida elus näinud.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Whoa, whoa, whoaaaaaa ... hold your horses. Filme on ikka kohe päris palju tehtud, mis vaadatavad, mõned lausa head või väga head.
    huvi pärast, et mis need head või väga head on? Üldjuhul filmidest satun alati mingi kunstilise hala otsa ja sarjadest viimati mõtsin meriväljat vaadata kuna tundus olema eesti segu x-files sarjast, kuid pühajumal kui halb see oli.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Võibolla sellega pingutasin üle lihtsalt endale ei meenu hetkel esimese hooga ühtegi head filmi.
    Võib-olla sa pole siis kõige õigem mees asju hindama ka?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Whoa, whoa, whoaaaaaa ... hold your horses. Filme on ikka kohe päris palju tehtud, mis vaadatavad, mõned lausa head või väga head.
    Võibolla sellega pingutasin üle lihtsalt endale ei meenu hetkel esimese hooga ühtegi head filmi.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    viimase 5 aasta jooksul ei ole Eestis reaalselt ühtegi vaadatavad seriaali ega filmi tehtud.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    jep. ma ei oska öelda, aga mu jaoks on natukene" üritame olla skandinaavia stiilis värk, aga kokkuvõttes, on ikka juustune tundus mulle. pigem kolm miinus. ei tekitanud vibe, et vaataks veel.
    Olen ka üritanud aastaid hakata vaatama mõnda kodumaist sarja ja peale esimest paari osa lihtsalt canceldan. Minumeelest see tase on niivõrd kehv, et see ei kutsu lihtsalt vaatama. 10 aastat tagasi kui olid Kelgukoerad, Ohtlik Lend, Kättemaksukontori esimesed hooajad jne, siis tundusid Eesti seriaalid kuidagi palju mahlasemad ja nauditavamad. Võibolla on põhjus selles, et välismaine Netflix on ära rikkunud, vanusega hindad teistmoodi ja võibolla olen ma ülekohtune, aga viimase 5 aasta jooksul ei ole Eestis reaalselt ühtegi vaadatavad seriaali ega filmi tehtud.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Vaatasin ka paljuhaibitud Panga ära. Muidu oli suht okei, välja arvatud pikad ja venivad peostseenid.
    jep. ma ei oska öelda, aga mu jaoks on natukene" üritame olla skandinaavia stiilis värk, aga kokkuvõttes, on ikka juustune tundus mulle. pigem kolm miinus. ei tekitanud vibe, et vaataks veel.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Vaatasin ka paljuhaibitud Panga ära. Muidu oli suht okei, välja arvatud pikad ja venivad peostseenid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Its all good, man. Huvitav kaua veel läheb, enne kui ristuvad teed BBga?
    Üks hooaeg. Seda on öeldud.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Its all good, man. Huvitav kaua veel läheb, enne kui ristuvad teed BBga?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Mõtle kui äge oleks vaadata Better Call Saul lõpuni enne BB'd? Kahju, et ma seda enam teha ei saa.

BCS neljanda hooaja finale oli ikka väga võimas!
    Oli. Aga ikkagi on kogu sari selline coitus interruptus.

Leave a comment:

Working...
X