Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Sai eile just ära vaadatud viimane osa ja suht pettumuse maik jäi suhu ( ehk ei meeldinud lõpplahendus). Kellele tundub seriaal suht veniv, siis pole muretsemiseks põhjust. Lõpus toimub kõik väga kiiresti ja põnevust jätkub.Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustKellele aga just meeldib aeglane küpsemine, siis võtku ette siin varasemalt mainitud Stephen Kingi Castle Rock. 5 osa õhustiku loomist ja karakterite süvendamist kuni alles 6. osas asjaks läheb. Aga ma pole muidugi Kingi fänn ka.
Leave a comment:
-
Ma loodan, et Sharp Objects’i fännid on leidnud üles analoogse sünge õhustikuga mõrvamüsteeriumi The Sinner, mis on hetkel teist hooaega lõpetamas. Mõlemad keskenduvad mõrvajuurdlusest rohkem katkiste hingede portreteerimisele ja vanade deemontiega võitlemisele.
Ise eelistan isegi viimast, sest see Objects’i southern noir’i lämbe tempo kippus minu jaoks kohati ikka liiga aeglaseks kiskuvat. The Sinneri’l on areng hoogsam(vähemalt 2. hooajal), pinevus kõrgem ja pöörded jõulisemad. Nii et kui traagilised karakterid tõmbavad, siis nautige.
Kellele aga just meeldib aeglane küpsemine, siis võtku ette siin varasemalt mainitud Stephen Kingi Castle Rock. 5 osa õhustiku loomist ja karakterite süvendamist kuni alles 6. osas asjaks läheb. Aga ma pole muidugi Kingi fänn ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustWho is Americat ka (legaalselt) kuskilt vaadata saab?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustOn ta jeee menüüs.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNice. Nad võiks OZ-i ka menüüsse lisada, siis oleks hea.
Leave a comment:
-
Ooo, muchos gracias jagamast.Algselt postitas kyps Vaata postitustNeed kellele Brickleberry meeldis saavad hakata vaatama netflixis Paradise PD-d.
Kõik on täpselt sama, tegijad, võtmenäitlejad, ülesehitus, karakterid (autoritaarne juht, entusiastlik uustulnuk, nahaalne loom, peast lihtne paksuke, nägus tibi) ja naljade suunitlus.
https://www.imdb.com/title/tt8235236/
Brickleberry nii varakult lõpetamine oli täiesti kriminaalne.
Jään ootama sama lõbusaid tegelasi nagu Malloy, Ethel ja Rex Erection sellest uuest sarjast
!
Leave a comment:
-
Ma vaatasin 2 päevaga ära ja väga meeldis. Ootused ei olnud kõrgel ja kartsin, et jätan pärast esimest episoodi pooleli, sest spanish and all, aga tegelikult oli väga väga põnev.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPean tunnistama et peale enda postitust otsustasin siiski vaadata seda sarja. Seni ei ole pidanud pettuma, esimesed neli osa on olnud päris kaasahaaravad.
Leave a comment:
-
Need kellele Brickleberry meeldis saavad hakata vaatama netflixis Paradise PD-d.
Kõik on täpselt sama, tegijad, võtmenäitlejad, ülesehitus, karakterid (autoritaarne juht, entusiastlik uustulnuk, nahaalne loom, peast lihtne paksuke, nägus tibi) ja naljade suunitlus.
Leave a comment:
-
-
Sharp Objects
Muusikat kasutatakse sigahästi ära.A reporter confronts the psychological demons from her past when she returns to her hometown to cover a violent murder.
Leave a comment:
-
Jim oli siin ka päris äge, pluss the Wire staar ka. Kahe päevaga sai ära vaadatud, ei midagi üle mõistuse head, aga fun vaatamine.Algselt postitas Staadium Vaata postitust
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
tänks rskAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustO Negócio - Brasiilia sari kus rakendatakse modernenset turundusstrateegiat maailma vanimasse ametisse. Lõbus ja nutikas sari. Boonusena näeb kõiki peanäitlejaid paljalt.

Leave a comment:
-
LA to Vegas seriaal, mida Eestis ka näeb, iga episood on tihedalt kraami täis - kuigi päriselus on lennuk õhus ainult 43 minutit. Häirib veits.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: