Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tulemused ei ole hullud, kuid kerge pettumus siiski. Reformarite suur ülekaal annab võimaluse oletada, et koalitsioonipartner eriti suurt sõnaõigust ei pruugi saada. Kesikutelt oleks oodanud suuremat langust, aga paistab et osale rahvast läheb mulli ajamine peale. SDE ja IRL tegid väga positiivse tõusu. SDE'l on väga hea võimalus ennast nüüd (ilmselt opositsioonis) tõestada, kas nad suudavad ka konstruktiivset arutelu tekitada või jäävad nagu Kesikud nutma, et neist sõidetakse teerulliga üle.
    Eriti hea meel on, et häbiplekk Rahvaliit kadus areenilt. Ja ei ole ka eriti kurb, et palagan koondnimega Rohelised on läbi saamas. Rohelistel oli potensiaali, aga seda ei suudetud realiseerida.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
      Minuarust pole hullu midagi lahti. Reform kaevas endale lihtsalt väga-väga sügava augu kust ta enam välja ei roni. Mõne kuu pärast on bensu hind üle 2€ liitrist. See aga muudab isegi praeguse "statistilise" majanduskasvu rasvaseks languseks. Seejärel saab raha otsa ja tuleb pensionide tõstmise asemel neid hoopis kärpima hakata. Ja vot siis läheb alles huvitavaks kuna refi valivad ju enamuses siiski pensionäärid keda "kindla tõusuga" hulluks aeti.
      Võta ette mõned oravate lubadused 2007 valimistel.

• Reformierakond langetab tulumaksumäära 2011. aastaks 18 protsendile ja 2015. aastaks 12 protsendile.
      • Käibemaksumäära ei muudeta.
      • Kui majandus kasvab kiiresti, peavad kiiremini kasvama ka pensionid. Reformierakond jätkab kiiret majanduskasvu soodustavat poliitikat ja kahekordistab pensionid nelja aastaga.
      • Emakeelse tarkvara kasutamine muudetakse kohustuslikuks avalikule sektorile ja haridusasutustele.
      • Reformierakond kehtestab riikliku ringiraha: 2000-kroonise iga-aastase pearaha igale kooliealisele (6–19-aastasele) lapsele, seda saab kasutada spordi- või huvialaringis osalemise eest tasumiseks.

Mitu punkti juhterakond neist täitis?
      Täitmata lubadustest ei kippunud ju seekord keegi rääkima. Kogu aur läks ju selle peale, et meie teile euro tõime ja majanduse kasvama panime jne. Vargsi jäeti muidugi mainimata see, et mis nipiga suudeti Eesti majandus viia peaaegu kõige räigemasse langusse ja kes selle eest vastutama peaks.

Ma nägin eile mõnede oma lähedaste pealt üsna hästi, kuidas valimine meil paistab käivat. Ah, mul ei ole olnud aega neid valmisprogramme tsekata, valin kas Reformi või IRL'i. Minu mõningate selgituste tõttu lubas ta õnneks Reformi valimata jätta, aga tulemus oli lõpuks see, et hääle sai Talvik ehk vahetult enne valmist tema meeleolu veel muutus. Teine tuttav (haritud inimene) ütles, et temal üsna pohh, mida nad lubavad või ei luba ja valis talle kõige meeldivama inimese - Valdo Randpere. Kolmas ütles, et tema vaieldamatu lemmik on Aaviksoo ja loomulikult tema ka valituks sai. Kindlasti hääletasid nii mõnedki tuttavad enamvähem samadel kaalutlustel Reformi poolt.

Kui enne valimisi aeti ajakirjanduses pidevat jama teemal, et seekord on ikka valimised teistsugused ja inimesed viitsivad uurida valimisplatvorme ja küsida, siis tundub, et see osa inimesi oli tegelikult suhteliselt väike ja väga suur osa läheb lihtsalt täitma oma valijakohust, valides ikka üsna huupi
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
        Võta ette mõned oravate lubadused 2007 valimistel.
        Aga pensi ju tõsteti?
        Igal tänapäeva valitsusel on kaks kindlat alustala millega võimul püsida. Pensionääril ei tohi kõht koriseda ja militarist peab saama oma täristamistestosterooni välja elada. Ref on mõlemaga hästi hakkama saanud. Ülejäänud rahvas on kas apaatne või kirjaoskamatu.Ma olen endiselt arvamusel, et tuleb oodata kuni bensiini liiter üle 2 euri tiksub.
        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Ma olen endiselt arvamusel, et tuleb oodata kuni bensiini liiter üle 2 euri tiksub.
          ee.. ja mida see sinu süvaanalüüsi kohaselt faking muudaks? tundub, et oled mingi stsenaariumi oma peas läbi mänginud. samm 1. inimesed on rahulolematud. jätka palun.

arsenal on võitmatu
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
            ee.. ja mida see sinu süvaanalüüsi kohaselt faking muudaks? tundub, et oled mingi stsenaariumi oma peas läbi mänginud. samm 1. inimesed on rahulolematud. jätka palun.
            ...ma boobeku eest rääkima ei hakkaks, aga kui bena hind 2 euri peale läheb (ja see on fakt et ta läheb), siis ootaks et ehk mõnel kodanikul siin riigis viskab kopsu üle maksa ja saab see maja seal mäe otsas kummuli keeratud ja praegused hüpiknukud asendatakse INIMESTEGA...Samas vaadates riigis toimuvat, siis on inimesed juba õppinud taha saama, lahti imema, alla neelama ja naeratama korraga.
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Aga pensi ju tõsteti?
              Igal tänapäeva valitsusel on kaks kindlat alustala millega võimul püsida. Pensionääril ei tohi kõht koriseda ja militarist peab saama oma täristamistestosterooni välja elada. Ref on mõlemaga hästi hakkama saanud. Ülejäänud rahvas on kas apaatne või kirjaoskamatu.Ma olen endiselt arvamusel, et tuleb oodata kuni bensiini liiter üle 2 euri tiksub.
              Jah, aga mis on olnud tarbijahinnaindeksi kasv?
              Kartul, piim, küttekulud. Selle kraami hinnakasv on pensiokate rahakotile mõjunud rohkem, kui see pensionitõus juurde on andnud.

Bensiini liiter tiksub üle 2 Euro varsti anyway ja selle vastu ei saa midagi teha ei Ansip ega ka need muud antsud Eestis ja Euroopas.
              Vaata Ansipi ja tema gängi tegusid möödunud valimisperioodil ja näed üsna selgelt, et sellest pole veel Eesti rahvale piisanud, et tema erakonna poolt mitte hääletada. Rahvale osatakse nii krdi hästi must valgeks rääkida ja sitt lugu, aga niimoodi jätkab see seltskond veel vist üsna pikalt.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Sotsid ja KE võimule.
                Nemad täidavad kõik valimislubadused!!!
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  ...ma boobeku eest rääkima ei hakkaks, aga kui bena hind 2 euri peale läheb (ja see on fakt et ta läheb), siis ootaks et ehk mõnel kodanikul siin riigis viskab kopsu üle maksa ja saab see maja seal mäe otsas kummuli keeratud
                  Aga miks Eestis ja mitte Saudi-Araabias või mõnes teises OPEC-i riigis? Milleks peksta näiteks õiguskomisjoni aseesimeest selle eest, et Ekvadorist toodud banaanid on kallid, su auto palju bensiini võtab ja tüdruksõber su maha jättis?

Kommentaar

see va kütuse 2 euri jutt tuleb vist sellest, et inimesed pole meil harjunud pikalt sente lugema, sest 70% on über-massive-hinnatõus.
                    Oleks aeg kütuseaktsiisi langetada...
                    Ei ole muud kui tuleb tõdeda, et riik ja suuremad omavalitsused peaksid ettevõtlikumad olema. Riigi firma peaks ikka see olema, kes näiteks (maan)teid ehitab ja hooldab jne. Hetkel nähakse puhtalt numbreid ning siis tõstetakse neid ühelt realt teisele, et mingit osa lubadustest täita.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
                      Aga miks Eestis ja mitte Saudi-Araabias või mõnes teises OPEC-i riigis? Milleks peksta näiteks õiguskomisjoni aseesimeest selle eest, et Ekvadorist toodud banaanid on kallid, su auto palju bensiini võtab ja tüdruksõber su maha jättis?
                      pooh*i need tüdruksõbrad! sotsid lubasid palju uusi poisssõpru!
                      aga tegelikult on võimalik kõvasti arendada elektriga seonduvate masinate arengut ja neid rohkem tänavapilti "toppida" siis ei ole mureks ka araabiad ega ansipid. Tuulegeneraatorid jms. asjandused püsti ja kõik need küttega seonduvad mured on üle öö kadunud. Kõik tehnoloogia on olemas...aga miks küll seda ei rakendata? rahvas ei taha palju vähem maksta?
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

No kahe eurone bensiini liiter on ikka väga kauge tulevik. Praegu sellest rääkida on vähemalt 5-10 aastat liiga vara Selline hind pole lähituleviku muusika isegi põhjamaades.

Kommentaar

... Tuulegeneraatorid jms. asjandused püsti ja kõik need küttega seonduvad mured on üle öö kadunud. Kõik tehnoloogia on olemas...
                          Kuna sa näid olevat energeetika valdkonnaga seotud ja tunned sealseid arenguvõimalus ning mulle pakub antud teema huvi, siis tahaks täpsemalt kuulda, millised on muud asjandused, mis aitavad elektriga seonduvaid muresid lahendada? Või mil moel tuulegeneraatorid päästavad Eesti majanduse? Või millised mured on üleüldse Eesti elektritootmises?

Kommentaar

Tuulegeneraatorid jms. asjandused püsti ja kõik need küttega seonduvad mured on üle öö kadunud. Kõik tehnoloogia on olemas...aga miks küll seda ei rakendata? rahvas ei taha palju vähem maksta?
                            Kui palju on tuulegeneraatoriga toodetud elektri kWh hind odavam näiteks põlevkivist toodetud energiast? Ahjaa, kui see roheline energia nii odav on siis miks selle subsideerimist nõutakse?

Kommentaar

Tiilegeneraatorid nüüd küll hea odav lahendus energiakriisile pole. Ja ütle nüüd ausalt, kas sina tahaksid oma tagahoovi ööpäev läbi urisevat masti? Tuuleenergia on kasutuselolevatest kõige kallim. Ja seda ei saa pidevalt kasutada. Liiga tugeva tuule korral lülitatakse need välja. Mis siis teed? Istud küünlavalgel? Mida suurem hulk erinevaid energiakandjaid seda parem ja seda sõltumatumad me oleme. Mina pooldan tugevalt tuumajaama ehitamist eestisse, mis annab meile tugeva eelise ja sõltumatuse energiaturul. Kus ja kuhu on hoopis teine küsimus ja seda peab väga põhjalikult kaaluma. Kõikide alternatiivsete energiaallikate miinus on väga kõrge hind, mis nullib ära kasuteguri. Kui keegi just masohist pole.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                                tahaks täpsemalt kuulda, millised on muud asjandused, mis aitavad elektriga seonduvaid muresid lahendada?
                                See on counti maailmas väga lihtne. Paljud riigid on olmeprügi realiseerimisega hädas, aga meil juba ammu prügi energiaallikaks muudetud. Las riigid maksavad oma prügi vabanemise eest, aga meie kavalad saame tasuta energiat. Autod paneme kah varsti lehmapeeruga sõitma ja talunikud maksavad veel meile peale, kui me nende jaamades paagid täis tõmbame.

Kommentaar

Working...
                                X