Kas ma olen ainuke keda häirib see, et nt inglise liiga peale minna ja siis vaadata teemasid .. on hunnik esimesi lehekülgi ja ainult viimane... pigem võiks olla ainult esimene ja siis paar viimast lehekülge...
Nt Liverpooli teemas on 900 lehekülge .. kui suur on tõenäosus et keegi sealt esimeselt lehelt midagi otsima hakkab .. väike.. samas peale mõnda huvitavat mängu hakka navigeerima viimase lehe peale ning siis lappa sealt mujalt nt 2 lk tagasi..
Minul endal on ikkagi üldjuhul teemades mida ma rohkem jälgin lehekülje umbkaudne nr meeles.. ühesõnaga... kas asi on teostatav või on probleem ainult minus
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Foorumi jaoks on mobiilile sobiv skinn olemas. Portaali mobiiliväljundiga tegeleme tuleval aastal.Algselt postitas Rein Vaata postitustVana teema üles- millal soccernet.ee äpp tuleb?
Leave a comment:
-
Kas pilte spoilerisse ei saa panna? See peaks ju oluliselt laetavat materjali vähendama või mis?
Leave a comment:
-
Totside teemas peaks lõpetama lihtsalt miljoni pildi samasse posti toppimise, muud midagi.
Leave a comment:
-
Jäta rahule see teema juba.Algselt postitas budulojus Vaata postitustNüüd kui on kindel,et tuleb siis ka see esiliiga B-tasand,siis võiks esiliiga küll eraldi foorumi osa saada.A ja B esiliigad oleks ühes ja Meistriliigale jääks eraldi teema
Leave a comment:
-
mingites juutuubiteemades on kergemal kujul sama asi.Algselt postitas StokGiffide teemas võiks kuvada 5 postitust lehekülje kohta. Jube aeglaselt laeb muidu, isegi kontoris.
Leave a comment:
-
Nüüd kui on kindel,et tuleb siis ka see esiliiga B-tasand,siis võiks esiliiga küll eraldi foorumi osa saada.A ja B esiliigad oleks ühes ja Meistriliigale jääks eraldi teema
Leave a comment:
-
Kus B variandi puhul asetseda Pato Tammekast või Wakui Kaljust? Kindlasti ei jääks need teemad tühjaks ja klubidega samasse sektorisse toppida tekitaks ka suure segaduse. ML ja Esiliiga on piisavalt tihedalt seotud, et need võiksid sama alajaotuse all edasi olla. Näen ikka parima lahendusena eraldi alajaotuse tekitamise.Algselt postitas Tanel Vaata postitustEraldi foorum ainult nende mängijate jaoks on mõttetu ja jääks ilmselt väga tühjaks. Neid mängijaid, kellest regulaarselt arutada on midagi, on väga vähe.
Samas võib mõelda teatud struktuurimuudatustele:
A) Lüüa lahku Meistriliiga ja Esiliiga alamfoorumid, et siis vajalikud teemad ei kao teisele või kolmandale leheküljele.
B) "Eestlased välismaal" asemel "Eesti mängijad" või "Eestlasest mängijad".
Pigem oleks B-variandi poolt.
Üldiselt olen päri, et ka Eestis asub mängijaid, kes vääriksid oma teemat, kus oleks nende progressist palju parem ülevaade. Praeguses Meistri- ja esiliiga foorumis läheks liiga kirjuks, kui need seal oleks.
EDIT: Samas "Eesti mängijad" alajaotuse alla kvalifitseeruksid nii, Eestlasest mängijad välismaal, kui ka kohalikud leegionärid. Ehk oleks seegi lahendus. Siis ei peaks mängijaid tõstma ka. Näiteks kui Kallaste saab välislepingu, siis muutub ta nime taga lihtsalt klubi.
Leave a comment:
-
No mina loen näiteks kõik meistri- ja esiliiga teemad läbi. lihtsalt kui need teemad oleks lahus,siis ei läheks osa asju n.ö kadumaAlgselt postitas k2bo Vaata postitustEi löö siin midagi lahku. Te ei pea lugema esiliiga klubide teemasi, kui ei taha. Miks teil peab üldse "kõik loetud" olema?
Muidu mõtlesin et portaali pildigaleriides võiks olla kommenteerimis võimalus. Vahest tekib tahtmine midagi öelda vaadates galeriid, ning ehk mõni fotograaf ootab tagasisidet enda fotode kohta vms.
Leave a comment:
-
Ei löö siin midagi lahku. Te ei pea lugema esiliiga klubide teemasi, kui ei taha. Miks teil peab üldse "kõik loetud" olema?
Muidu mõtlesin et portaali pildigaleriides võiks olla kommenteerimis võimalus. Vahest tekib tahtmine midagi öelda vaadates galeriid, ning ehk mõni fotograaf ootab tagasisidet enda fotode kohta vms.
Leave a comment:
-
Ma olen ka selle poolt,et Meistri- ja esiliiga teemad lahku lüüa. Kuigi loen ka esiliiga teemad läbi,mitte nagu Martin. Ega Martinil palju puudu ei jäänud,et kolida oma asjadega esiliigasseAlgselt postitas Martin Vaata postitustMeistri- ja esiliiga võiks lahku lüüa küll, jõle tüütu on esiliiga teemasid loetuks vajutada kogu aeg
Leave a comment:
-
Mis sellel praegusel süsteemil viga on? Käin foorumis harva ja sõna võtan veel harvem, aga alati valin viimased postitused ja siis käin need etteantud neli-viis lehekülge läbi ja pärast seda veel korraks uued postitused, et näha, kas mingi tark on avaldust teinud ja siis märgin foorumid loetuks. Pole vaja midagi eraldi loetuks märkida.
Leave a comment:
-
Meistri- ja esiliiga võiks lahku lüüa küll, jõle tüütu on esiliiga teemasid loetuks vajutada kogu aeg
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: