Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Mida sa täpselt silmas pead? Lightweight Mobile skin on täitsa olemas. Aga vbla ma olen ajast maast ja ei saa asjale pihta.
-
Kas nutitelefoni app-i tegemisele pole mõeldud? Oleks kahe käega poolt.
Leave a comment:
-
Skiniks on mul Green Island, aga shoutboxi pole. Sisselogimata oli sama skiniga shoutbox nähtav.
Leave a comment:
-
hea küll, aga postkasti tahan ikka suuremat.Algselt postitas cannuman Vaata postitustJasper, sa ei ole põhivend lihtsalt.
Leave a comment:
-
mina siinAlgselt postitas Jasper Vaata postitustja miks mu pm kast pole veel põhivenna limiidiga?
cännu üldse tõestas ka, et tal on suurem PM box või oli see ... troll?
ei leidnud.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKus neid linnukse panna saab?
Mingi disable/Enable shoutbox valikud on? Kui jah, siis
1 logi voorumist välja,
2 disable shoutbox,
3 logi sisse,
4. Enable shoutbox.
Lisaks võib aidata hard refresh (ctrl + f5)
Leave a comment:
-
Kus neid linnukse panna saab?
Mingi disable/Enable shoutbox valikud on? Kui jah, siis
1 logi voorumist välja,
2 disable shoutbox,
3 logi sisse,
4. Enable shoutbox.
Lisaks võib aidata hard refresh (ctrl + f5)
Leave a comment:
-
Ja kui keegi leiab lahenduse, siis võiks seda avalikult teada anda. Ma proovisin sisuliselt kõik linnukesed ära võtta/lisada , et ka sisselogides kisakasti näeksin, aga lõpuks lõin käega.
Leave a comment:
-
Progress. Sisse logimata nägin shouboxi. Sisse logides mitte. Järeldus: koer on kuskil foorumi seadetes. Abi on teretulnud.Algselt postitas Jasper Vaata postitustTõmmatud. Arengut pole, kuid samas on ka vana hea 'have you tried to turn it on/off again' proovimata.
Leave a comment:
-
Tõmmatud. Arengut pole, kuid samas on ka vana hea 'have you tried to turn it on/off again' proovimata.Algselt postitas zelee Vaata postitusthttp://www.java.com/en/download/index.jsp
endal ka seda kasti ei näidanud kui kõige uuemat Java versiooni polnud.
Leave a comment:
-
endal ka seda kasti ei näidanud kui kõige uuemat Java versiooni polnud.
Leave a comment:
-
enda meelest on, aga ju siis pole. seda jutuka tarkvara nõuab?Algselt postitas zelee Vaata postitustjavad flashid adobe playerid installitud?
Leave a comment:
-
Jep. Kirjutasin foorumi avalehe eranditesse ja ei ilmunud. Võtsin testiks keelu maha ja ikka ei näinud midagi.Algselt postitas cannuman Vaata postitustPOPUP-id keelatud?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: