Algselt postitas SleepWalking
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
ise tahaks veel näha kuidas see süsteem pädevate video-ruumi inimestega töötaks. täielik kuradi kino.
-
päris perses ikka, mr beani brigaad ka jälle (kesiganes siis seekord teleka taga oli või ei olnud)
Leave a comment:
-
Järsku ikkagi lõpetaks selle ebaõnnestunud video-eksperimendi?
Siin tegi videokohtuniku arvates Chambers vea, millest lähtuvalt tühistus järgnenud värav:
https://streamable.com/s/sg3t2/fvsgbo
Leave a comment:
-
siin mahuks esimese 10 vooruga üle 10 100% penalti, mis VAR jättis andmata ja nüüd ta overruleb sellise asja lihtsalt? siin juba vaikselt fooliummüts pähe, et organisaatorid tahavad iga otsusega näidata meelega kui sitt VAR lahendus on ja tekitada vastuolu - kui kindel penalt, siis jätame andmata. Kui penaltit ei ole, anname. küll siis rahvas saab aru, et see ei ole lahendus ikka.
Leave a comment:
-
Kas VARil on teised nurgad? No ei olnud Jamesi olukord penalti nendest kordustest vaadates, mis telepilti jõudsid. Sellised asjad just ei aita kaasa VARi usaldusväärsusele.
Leave a comment:
-
Tundub, et VAR on liini muutmas.
Hudson horneti "dive" praegu ja southamptoni punane see nädal.
Leave a comment:
-
Väga asjalik kuulamine.Algselt postitas Rein Vaata postitustNatuke kuulamist.
Eriti soovitan siin mõnele härrale.
https://www.ohtuleht.ee/981271/kolma...-enesekindlust
Leave a comment:
-
Natuke kuulamist.
Eriti soovitan siin mõnele härrale.
Leave a comment:
-
Too siis 4 viga välja mis jäeti vilistamata või vilistati ebaausalt. 4 ei rohiks raske olla kui NII HALB vile oli?Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMa sain aru et sa panid nagu tavapärase jutu maha et victimid ajavad oma siuna, et kõik puhas luulu nagu ikka. Ei? Ma rääkisin mängust.
Leave a comment:
-
Ma sain aru et sa panid nagu tavapärase jutu maha et victimid ajavad oma siuna, et kõik puhas luulu nagu ikka. Ei? Ma rääkisin mängust.Algselt postitas Reintz Vaata postitustMis sa argumenteerisid?
Leave a comment:
-
Mis sa argumenteerisid?Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustjaa, lasku ikka sama madalale nagu toileti parimad lastelaulukoorid
argument võidetud!
Leave a comment:
-
jaa, lasku ikka sama madalale nagu toileti parimad lastelaulukooridAlgselt postitas Reintz Vaata postitustArvasin, et see Sounesside sats on vähe asisem, aga võta näpust - ikka va kohtunik röövib ja teeb liiga.
Lugulaul on endiselt paslik:
It's never your fault,
it's never your fault,
always the victim,
it's never your fault.
argument võidetud!
Leave a comment:
-
Arvasin, et see Sounesside sats on vähe asisem, aga võta näpust - ikka va kohtunik röövib ja teeb liiga.
Lugulaul on endiselt paslik:
It's never your fault,
it's never your fault,
always the victim,
it's never your fault.
Leave a comment:
-
jah, oleks pidand veel ühe viiemintsase pausi lubama vaesekesele.
Aga kokkuvõttes, varritamine on isegi inglismaale ootamatult suures osas esialgu perse läinud.
Lisaks suurtele otsustele oli ka uskumatu mr beani ühepoolne vile. Mängu sai umbes sama palju kui halval päeval mingi Burnley vs Stoke oleks. Ja 50-50 olukorrad olid suht 90-10 vs külalised. Fabinhost rääkides, siis tema saab kollase oma vea eest, samal ajal kui manu võib selliseid asju teha ilma kaardita. jne jne. Kui ühel meeskonnal on possession 70% aga samas on nad teinud 70% vigadest, on midagi ilmselgelt vähe nihkes.
Leave a comment:
-
See olukord ajas mul ka südame pahaks. Uskumatu, et oma meeskond ei löö palli auti. Ma ei tahaks elusees sellises meeskonnas jalgpalli mängida, kellel oma meeskonnakaaslaste tervisest täiesti pohlad. Respekt Liverpoolile.Algselt postitas JuriM Vaata postitustAa kui kohtunike üle tahate vigiseda, siis Atkinsoni null reaktsioon kui Fabinho oli Jamesi suht pooleks murdnud vajaks tähelepanu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: