Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mane pendlast lesteri vastu võite ka muinasjutte vesta.
    Kulge nutke eeposeid nahhi. Palju peab siin hala lugema pseudomurede üle kui Pool lihtsalt kangutab oma tahtega rasked mängud üle joone nagu eikunagivarem. tra. Nagu poleks Pooli vastu sitta keeratud sama valemiga. Aga mingitel spetsialistidel nii urr sügeleb nagu ei jõuaks ära oodata kui juurde saab.
    Päris tüütu peale iga mängu tulla siia ja näha nigu 90te seebikas et jutt käib kõigest muust kui mängust endast.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mane pendlast lesteri vastu võite ka muinasjutte vesta.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    1. Millest sa räägid? Ma lihtsalt ei saa aru, kust inimesed võtavad, et var = Liverpool? Eelmine hooaeg räägiti, et koos var'i tulekuga lõpeb 'pooli "õnn". Nüüd juba uus plaat.

2. vs Villa nt
    Ei maininud kordagi, et VAR=Liverpool. Lihtsalt õigustamine, et "meid on enne ka nussitud" ei meeldinud.

vs villa Firmino värav? See oli sulg.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    üks mäng nüüd küll julm nussimine ole
    Mitu mängu siis kvalifitseerub selle alla?

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    2. vs Villa nt
    üks mäng nüüd küll julm nussimine ole

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    1. Miks eelnevad otsused üldse lugema peaks? Var võiks õiglane olla. Suht masendav on lugeda "aga meile on ka liiga tehtud"

2. Millal siis liverpoolile var liiga tegi muidu?
    1. Millest sa räägid? Ma lihtsalt ei saa aru, kust inimesed võtavad, et var = Liverpool? Eelmine hooaeg räägiti, et koos var'i tulekuga lõpeb 'pooli "õnn". Nüüd juba uus plaat.

2. vs Villa nt

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Täna võeti ju värav ära.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Tuletan meelde, et Var on ka Liverpooli nussinud. Milles probleem on ma aru ei saa? Kokkuvõttes oli see Firmino olukord suhteliselt mõttetu ning värava korral ilmselt oleks värav tühistatud, ei?
    1. Miks eelnevad otsused üldse lugema peaks? Var võiks õiglane olla. Suht masendav on lugeda "aga meile on ka liiga tehtud"

2. Millal siis liverpoolile var liiga tegi muidu?

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Tuletan meelde, et Var on ka Liverpooli nussinud. Milles probleem on ma aru ei saa? Kokkuvõttes oli see Firmino olukord suhteliselt mõttetu ning värava korral ilmselt oleks värav tühistatud, ei?
    Probleemi ei ole! Mina nägin olukorda kus kumbki pallini poleks ulatunud, jooksid kokku ja üks pani käed ette automaatselt. Sina nägid ainult käed seljas momenti.
    Firminole viga ei võetud, pool sai tänu sellele nurga ja oleks sealt koll tulnud, poleks var ju sekkunud sinna cahill-firmino situatsiooni enam

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Mulle meeldib, et nii kindlalt oli viga, a kui rashford pekstakse pikali, siis on kõigil vastuseks, et "see on prem" (Ma ei ütle, et ei olnud viga)

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Kui sa padupede ei ole siis paned käed ette kui oled kellelegi otsa jooksnud, mitte ei rammi edasi.
    Ja tore, et otsajooksmist kommenteerisid, mitte seda kuidas firminole viga ei vilistatud.
    Kõik on nii aus ja õiglane...

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Käed seljas pole päris otsajooksmine.
    Kui sa padupede ei ole siis paned käed ette kui oled kellelegi otsa jooksnud, mitte ei rammi edasi.
    Ja tore, et otsajooksmist kommenteerisid, mitte seda kuidas firminole viga ei vilistatud.
    Kõik on nii aus ja õiglane...

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Kui selline mittemänguline olukord ja otsa jooksmine sai määravaks siis kuidas firminole lõpuks viga ei vilistatud ja hoopis nurk anti?
    Ilmselt lõppeb see mäng sellega, et keegi paneb manele õlga, tüübil tuleb punn perse peale ja var määrab pooli kasuks pendla
    Käed seljas pole päris otsajooksmine.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas NuFc Vaata postitust
    Neid olukordi on ikka veel olnud kus VAR on värava ära võtnud. Konkreetseid mänge ei mäleta aga on olnud.
    Suluseisudega küll, aga veaga pole kordagi näinud... äkki on pohmakas mälu viinud, aga keegi võiks ühe näite siis tuua..

Edit: Arsenalilt võeti ära vs crystal. u is right

Leave a comment:

• NuFc
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Esimest korda (parandage kui eksin) võttis VAR ära värava või kaitsevea värava olukorras. Muidugi liverpooli kasuks : DDDDDDD

Pakuks, et umbes 20 pennalt andmata jäänud hullemate vigadega.
    Neid olukordi on ikka veel olnud kus VAR on värava ära võtnud. Konkreetseid mänge ei mäleta aga on olnud.

Leave a comment:

Working...
X