Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Huudson-Odoi jälle alustas. Eriti asja temast pole olnud aga kui praktikat nii vähe, siis ega kohe saagi tahta.

Hazardi koll muidugi... mida te küll temata teeksite? Relekaheitlus? Kümnes tabelirida?

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Hudson-Odoi algkoosseisus. Kas avalikkuse survel või tõesti Sarri enda idee? Pakuks esimest varjanti.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Hetkel ei koti, kuda võit tuleb! Aga see suluseisu 1-1 oli ikka eriline pärl kohtunike poolt...võtame vastu ja täname, et VAR-i pole veel

Leave a comment:

• M1kker
    replied
    Algselt postitas Cule Vaata postitust
    Panin Hazard tripple captain see nädal - obviously Sarri paneb ta pingile sellepeale. -_-
    panid selle hooaja sellises faasis kellegi Chelsea mängija kapteniks? veel vähem triple? lol selle tõid küll omale ise kaela

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Chelsea ilma Hazardita on nagu karu ilma meeta.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Willian ja Pedro on suht kasutud torvikud hetkel, pluss mul on Hazard kapten.. 😠

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Cule Vaata postitust
    Panin Hazard tripple captain see nädal - obviously Sarri paneb ta pingile sellepeale. -_-
    Meil suuremaid probleeme klubis hetkel kui su Fantasy kapten

Leave a comment:

• Cule
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mina vaatasin teist poolaega. Seal jooksis Everton ikka robustselt Chelsea üle.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Tänud vastuse eest!

Kante on meil jah nüüd ründav poolik Samas on minu arust kutt päris kena hüppe teinud sel positsioonil. Kante on lihtsalt äss igalpool! Aga skoorimine on kahjuks ikka veel liiga tihti probleemiks.(vahest ka võimaluste tekitamine). Mulle tundub, et osad tiimid oskavad meid lukku ärr panna. Samas mina usun, et Sarrile tuleb kindlasti veel aega anda ning paremad poisid tuleb alles jätta (Kante & Hazard)

Leave a comment:

• Ants69
    replied
    Mina nägin mängu. Ei vaata igat teie mängu aga rünne meenutas natukene Jose Murinho lõpuaega Manchester United'i poolel. Üsna nüri viimasel kolmandikul ja eriti ei suudetud Evertoni väravale ohtu endast kujutada. Justkui penaltikasti läheduses saaks meestel ideed järsku otsa ja ei suudetud midagi ehitada. Everton tundis end kaitses üsna turvaliselt.

Mis positsiooni Kante mängib? Mäletan teda mängimas oluliselt rohkem all pool, nüüd on üks nendest, kes ründesse jookseb ehitama. Weird.

Veelkord - ei ole selle klubi fänn vaid lihtsalt kommenteerin ekraanil nähtut ja võrdlemisi neutraalsel toonil.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Ch$lski rindel muutusteta vana hea üles alla Keegi mängu nägi kah? Oli midagi positiivset kah vai?
    Kordan ühe korra veel igaks juhuks: "Kõik mängumärgid Europa peale!"

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Eile lustiti Kiievis ja võeti muljetavaldav 5:0 võit võõrustajate üle. Tänavuse Euroopa Liiga hooaja ebajumal Olivier Giroud ei pidanud paljuks ukrainlasi kübaratrikiga kostitada. Tänane loos tõi järgmise ringi vastaseks SK Slavia Praha. Oleks võinud hullemini minna.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Let`s Make Europa League Great Again!

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Kaunis õhtu.
    1-0: Kaks atskood järjest ja Pedro viib EL kunni Giroud söödust Chelski juhtima.
    2-0: Tervitame Palametsa ja Vseviovit #ajalugukordub

Leave a comment:

Working...
X