Huudson-Odoi jälle alustas. Eriti asja temast pole olnud aga kui praktikat nii vähe, siis ega kohe saagi tahta.
Hazardi koll muidugi... mida te küll temata teeksite? Relekaheitlus? Kümnes tabelirida?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Hudson-Odoi algkoosseisus. Kas avalikkuse survel või tõesti Sarri enda idee? Pakuks esimest varjanti.
Leave a comment:
-
Hetkel ei koti, kuda võit tuleb! Aga see suluseisu 1-1 oli ikka eriline pärl kohtunike poolt...võtame vastu ja täname, et VAR-i pole veel
Leave a comment:
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustPanin Hazard tripple captain see nädal - obviously Sarri paneb ta pingile sellepeale. -_-
Leave a comment:
-
Willian ja Pedro on suht kasutud torvikud hetkel, pluss mul on Hazard kapten.. 😠
Leave a comment:
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustPanin Hazard tripple captain see nädal - obviously Sarri paneb ta pingile sellepeale. -_-
Leave a comment:
-
Panin Hazard tripple captain see nädal - obviously Sarri paneb ta pingile sellepeale. -_-
Leave a comment:
-
Mina vaatasin teist poolaega. Seal jooksis Everton ikka robustselt Chelsea üle.
Leave a comment:
-
Tänud vastuse eest!
Kante on meil jah nüüd ründav poolikSamas on minu arust kutt päris kena hüppe teinud sel positsioonil. Kante on lihtsalt äss igalpool! Aga skoorimine on kahjuks ikka veel liiga tihti probleemiks.(vahest ka võimaluste tekitamine). Mulle tundub, et osad tiimid oskavad meid lukku ärr panna. Samas mina usun, et Sarrile tuleb kindlasti veel aega anda ning paremad poisid tuleb alles jätta (Kante & Hazard)
Leave a comment:
-
Mina nägin mängu. Ei vaata igat teie mängu aga rünne meenutas natukene Jose Murinho lõpuaega Manchester United'i poolel. Üsna nüri viimasel kolmandikul ja eriti ei suudetud Evertoni väravale ohtu endast kujutada. Justkui penaltikasti läheduses saaks meestel ideed järsku otsa ja ei suudetud midagi ehitada. Everton tundis end kaitses üsna turvaliselt.
Mis positsiooni Kante mängib? Mäletan teda mängimas oluliselt rohkem all pool, nüüd on üks nendest, kes ründesse jookseb ehitama. Weird.
Veelkord - ei ole selle klubi fänn vaid lihtsalt kommenteerin ekraanil nähtut ja võrdlemisi neutraalsel toonil.
Leave a comment:
-
Ch$lski rindel muutusteta vana hea üles allaKeegi mängu nägi kah? Oli midagi positiivset kah vai?
Kordan ühe korra veel igaks juhuks: "Kõik mängumärgid Europa peale!"
Leave a comment:
-
Eile lustiti Kiievis ja võeti muljetavaldav 5:0 võit võõrustajate üle. Tänavuse Euroopa Liiga hooaja ebajumal Olivier Giroud ei pidanud paljuks ukrainlasi kübaratrikiga kostitada. Tänane loos tõi järgmise ringi vastaseks SK Slavia Praha. Oleks võinud hullemini minna.
Leave a comment:
-
Kaunis õhtu.
1-0: Kaks atskood järjest ja Pedro viib EL kunni Giroud söödust Chelski juhtima.
2-0: Tervitame Palametsa ja Vseviovit #ajalugukordub
3:0: RLC→CHO. Väravale eelnes vägagi kaunis söödumäng.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: