Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Wingback
    replied
    Potteri tool on parim tool, ei k6igu kuidagi ja lisaks on riietusruum staare t2is - elu sama hea kui Pep'il.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Werner oli ju.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
    Felix on vist kõige halvema “õnnega” mängija maailmas.
    Ma olen juba mõnda aega sama arvanud Havertzi kohta.

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied
    Felix on vist kõige halvema “õnnega” mängija maailmas. Kõik head võimalused lööb posti, kõik väravad on suluseisus ning kõik eksimused karistab teine pool väravaga.
    Ma küll ei saa aru kuidas Liverpool sai pmst analoogse asja eest täna penalti, aga Leicester ei saanud. Mõlemas olukorras tegid kaitsjad ennast käega suuremaks ja mõlemas tabas kaitsjaid kiire pall. Erinevus lihtsalt, et Bournemouthi vend oli seljaga, aga Chelsea oma kõhuga palli poole

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Meistrite sats. Imege tala heiterid!!

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Fernandes - Havertz värav oli klass.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Nii see kõik läheb ja varsti tõstame kopsiku!!!

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Päris edukalt nullisite Bellinghami. Sterlingu üle hea meel, tal neid rõõmuhetki harva olnud viimasel ajal.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Mis sa kostad? Tegelikult oldi kahe mängu kokkuvõttes natuke paremad ka. Dortmundil polnud Adeyemit ja Brandt läks ka kohe alguses välja ja eks see mõjutas rünnakut päris palju.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Üks veel ja Pottsepp hakkab mudast välja ronima.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Siit lõpuni ainult võitudega.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Todd Boehly: " Ma ju rääkisin". Hommikul kuuleme Potteri lepingupikendusest.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Chelski võitis. Ma kordan, Chelski võitis. See ei ole õppus. Chelski võitis.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Potteri kamba ülesostmine Brightonist maksis 22 milli ja 5 aastane leping 60 milli. Briti meedia haipis venna korralikult üles( järgmine koondise treener jne.) ja Boehly neelas konksu alla. Ja nüüd on tal seda raske tunnistada. Suur jama igatahes. Kui kaitse välja arvata, lähevad uued mängijad(Felix, Enzo, Madueke,Mudryk) iga mäguga halvemaks.

Leave a comment:

• Tassike
    replied

@Matt_Law_DT
    Told no change in Chelsea board’s position on Graham Potter. They are still backing him.

Leave a comment:

Working...
X