Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Potteri tool on parim tool, ei k6igu kuidagi ja lisaks on riietusruum staare t2is - elu sama hea kui Pep'il.
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustFelix on vist kõige halvema “õnnega” mängija maailmas.
Leave a comment:
-
Felix on vist kõige halvema “õnnega” mängija maailmas. Kõik head võimalused lööb posti, kõik väravad on suluseisus ning kõik eksimused karistab teine pool väravaga.
Ma küll ei saa aru kuidas Liverpool sai pmst analoogse asja eest täna penalti, aga Leicester ei saanud. Mõlemas olukorras tegid kaitsjad ennast käega suuremaks ja mõlemas tabas kaitsjaid kiire pall. Erinevus lihtsalt, et Bournemouthi vend oli seljaga, aga Chelsea oma kõhuga palli poole
Leave a comment:
-
Päris edukalt nullisite Bellinghami. Sterlingu üle hea meel, tal neid rõõmuhetki harva olnud viimasel ajal.
Leave a comment:
-
Mis sa kostad? Tegelikult oldi kahe mängu kokkuvõttes natuke paremad ka. Dortmundil polnud Adeyemit ja Brandt läks ka kohe alguses välja ja eks see mõjutas rünnakut päris palju.
Leave a comment:
-
Todd Boehly: " Ma ju rääkisin". Hommikul kuuleme Potteri lepingupikendusest.
Leave a comment:
-
Chelski võitis. Ma kordan, Chelski võitis. See ei ole õppus. Chelski võitis.
Leave a comment:
-
Potteri kamba ülesostmine Brightonist maksis 22 milli ja 5 aastane leping 60 milli. Briti meedia haipis venna korralikult üles( järgmine koondise treener jne.) ja Boehly neelas konksu alla. Ja nüüd on tal seda raske tunnistada. Suur jama igatahes. Kui kaitse välja arvata, lähevad uued mängijad(Felix, Enzo, Madueke,Mudryk) iga mäguga halvemaks.
Leave a comment:
-
@Matt_Law_DT
Told no change in Chelsea board’s position on Graham Potter. They are still backing him.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: