Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustTuleb loota, et Azpliga on kõik korras.Teiseks loodan, et Chelski kasvõi ühe värava mulle kingiks...
Leave a comment:
-
Kas mitte legendaarne George Carlin ei 6elnud et TODD on yks ehe p6mmpea nimevalik poisile.
Leave a comment:
-
Boehly ostab uueks hooajaks 31 aastase Neymari 8 aastase lepinguga ja hakkab väravaid ka tulema!
Chelsea owner Todd Boehly has met with Nasser Al-Khelaïfi on Tuesday in Paris to discuss, in particular, the case of Neymar and the conditions for his potential arrival in the Premier League next summer.
Leave a comment:
-
Ütleme nii, et šansid on veel täitsa olemas, õnnest jäi vajaka, muidu oli täits ok peli.
Leave a comment:
-
Dortmund on fantastilises vormis see aasta. Kardan mingit 0:3 ketukat.
Leave a comment:
-
9 veel püsimajäämise 40 punktini, go Potter! VAR-i otsus kindlasti selle hooaja top 3-s.
Leave a comment:
-
Dyche on viis päeva Evertonis olnud ja esimeses mängus tunneb ta käekirja ära. Howel läks mingi 4-5 mängu,ETH-l kolm. See on vahelduseks juttudele, et Potterile on vaja aega anda.
Leave a comment:
-
Pole jah suurt vahet. Mul on tegelikult Boehlyst kahju.Tundub, et ta ikka armastab oma klubi väga, seda nägi tema emotsioonidest mängule kaasa elamisel. Enzo võib olla juba küsis ta käest, et kuule mees, kuhu sa mu tõid? Potteri mängujärgne intervjuu oli ka täpselt selline kesk/tagumise otsa tabeli treeneri oma. "this is step for us".Et nagu mida, kodus Fulhami vastu? Olen peaegu kindel, et omanikud vaatavad uue coachi osas juba ringi, vaatamata pika plaani juttudele.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustSellised jutud liikusid küll aga vähemalt Benfica podcasterid ütlesid, et järelmaks otse Benficalt ja nende arust oli see megahalb diil klubile. Kuuldavasti oli Enzo päris korralikult "laamendanud " selle ülemineku raames. Chelsea pakkus ka 88 milli naela, et ta jääks suveni Benficasse uue, Chelsea palgaga aga Enzo keeldus ja nõudis kohest kolimist.
See Chelsea (ja tegelikult ka muude suurklubide) laamendamine stiilis "hakkame avalikult mängijat taga ajama, et ta ise hakkaks koduklubi survestama" on muidugi pikas perspektiivis jube ohtlik. Kui mõni klubi välja vihastatakse, siis kunagi hiljem lähevad mõned staarid konkurentide juurde, sest nemad pole veel oma suhteid ära rikkunud. Et, noh, Fofana ja Leicester on vast veidi rohkem savi, sest Leicesterist mingit talendiarmeed ei tule, aga nt. Brightoni ja Benficaga suhete rikkumine tundub natuke, noh, lühinägelik.
Samas ma lugesin kuskilt ka, et Boehly strateegia olla ka pesapallis olnud esimesel aastal täiega lammutamine, et klubil oleks aastateks tuumik olemas. Seejärel läheb ressurss juba mingitele oma akadeemiatele/farmklubidele jne, et hiljem ei peaks sarnaselt laamendama. Kui ka Chelseaga nii, siis vast suhetest kasvatajaklubidega rohkem pohh.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustSellised jutud liikusid küll aga vähemalt Benfica podcasterid ütlesid, et järelmaks otse Benficalt ja nende arust oli see megahalb diil klubile. Kuuldavasti oli Enzo päris korralikult "laamendanud " selle ülemineku raames. Chelsea pakkus ka 88 milli naela, et ta jääks suveni Benficasse uue, Chelsea palgaga aga Enzo keeldus ja nõudis kohest kolimist.
Leave a comment:
-
Sellised jutud liikusid küll aga vähemalt Benfica podcasterid ütlesid, et järelmaks otse Benficalt ja nende arust oli see megahalb diil klubile. Kuuldavasti oli Enzo päris korralikult "laamendanud " selle ülemineku raames. Chelsea pakkus ka 88 milli naela, et ta jääks suveni Benficasse uue, Chelsea palgaga aga Enzo keeldus ja nõudis kohest kolimist.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: