Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Siit lõpuni ainult võitudega.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Todd Boehly: " Ma ju rääkisin". Hommikul kuuleme Potteri lepingupikendusest.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Chelski võitis. Ma kordan, Chelski võitis. See ei ole õppus. Chelski võitis.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Potteri kamba ülesostmine Brightonist maksis 22 milli ja 5 aastane leping 60 milli. Briti meedia haipis venna korralikult üles( järgmine koondise treener jne.) ja Boehly neelas konksu alla. Ja nüüd on tal seda raske tunnistada. Suur jama igatahes. Kui kaitse välja arvata, lähevad uued mängijad(Felix, Enzo, Madueke,Mudryk) iga mäguga halvemaks.

Leave a comment:

• Tassike
    replied

@Matt_Law_DT
    Told no change in Chelsea board’s position on Graham Potter. They are still backing him.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Viimasest 15 mängust 2 võitu ja 5 väravat.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    Tuleb loota, et Azpliga on kõik korras.
    Ma loodan kahte asja: Esiteks et tõesti Kapteniga kõik on korras. See oli ikka päris korralik laks näkku Teiseks loodan, et Chelski kasvõi ühe värava mulle kingiks...

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Tuleb loota, et Azpliga on kõik korras.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    " Thats life" by Graham Potter.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Kas mitte legendaarne George Carlin ei 6elnud et TODD on yks ehe p6mmpea nimevalik poisile.

Leave a comment:

• feedme
    replied
    Boehly ostab uueks hooajaks 31 aastase Neymari 8 aastase lepinguga ja hakkab väravaid ka tulema!

Chelsea owner Todd Boehly has met with Nasser Al-Khelaïfi on Tuesday in Paris to discuss, in particular, the case of Neymar and the conditions for his potential arrival in the Premier League next summer.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Ütleme nii, et šansid on veel täitsa olemas, õnnest jäi vajaka, muidu oli täits ok peli.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Dortmund on fantastilises vormis see aasta. Kardan mingit 0:3 ketukat.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    9 veel püsimajäämise 40 punktini, go Potter! VAR-i otsus kindlasti selle hooaja top 3-s.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    There are, essentially, two possibilities. Either football is about to change in ways that nobody else has foreseen, or Boehly and Clearlake have made an extremely costly mistake.

Leave a comment:

Working...
X