Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Aga kui virisemine lõpetada ja viimastest uudistest rääkida, siis:
    Fulhami koduleht kiidab noorukit Greeni südika esinemise eest Uniteid vastu.
    Silvestre loodab ise Porto vastu mängida
    Robben eelistab Chelseat
    sportnetwork.net andmetel on United huvitatud 19a Luis Jimenez`st, kes momendil pallib itaalia klubis Ternana`s. Klubi ise ei ole noore talendi (kergekäelisest) loovutamisest huvitatud.
    Vähe sellest, et oleme viimases 3-s mängus 2 punast teeninud... nimelt vilistab laupäevast karikamängu Fulhamiga kohtunik Rob Styles, kes on kogunud kuulsust kui kohtunik, kes jagab punaseid kaarte ja penalteid kahe käega.

minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Vähe sellest, et oleme viimases 3-s mängus 2 punast teeninud... nimelt vilistab laupäevast karikamängu Fulhamiga kohtunik Rob Styles, kes on kogunud kuulsust kui kohtunik, kes jagab punaseid kaarte ja penalteid kahe käega.

ruudil on siis tihedat tööpäeva oodata..

Kommentaar

Aga minu silmis on Fergie jopakas ja mina ajan praeguse alavormi ka tema kaela.
        ohh, siinkohal olen küll nõus. tõesti täielik jopakas

Kommentaar

Eelmise aasta sissetulekud siis:
          FOOTBALL\'S INCOME RICH LIST
          1. Manchester United £167,83m
          2. Juventus £145.75m
          3. AC Milan £133.66m
          4. Real Madrid £128.5m
          5. Bayern Munich £108.6m
          6. Inter Milan £108.4m
          7. Arsenal £99.87m
          8. Liverpool £99.74m
          9. Newcastle United £92.73m
          10. Chelsea £89.32m
          11. AS Roma £88.39m
          12. Borussia Dortmund £82.78m
          13. Barcelona £82.38m
          14. Schalke 04 £79.17m
          15. Tottenham Hotspur £63.81m
          16. Leeds United £61.41m
          17. Lazio £59.34m
          18. Celtic £58.07m
          19. Olympique Lyonnais £56.27m
          20, Valencia £53.73m

Pikema story leiad
          http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/3526851.stm

Kommentaar

Aga minu silmis on Fergie jopakas ja mina ajan praeguse alavormi ka tema kaela.
            Alati on ju treener süüdi, kui meeskonna vorm on heitlik või suisa kehv.
            Selline asi ei hõlma üksnes treenerit vaid kogu meeskonda.
            Where were you in '62?

Kommentaar

Beckhami maha müümine oli suurim lollus üldse..... Mineviku saavutused ei maksa enam, me elame aastas 2004, mitte kevades 1999
              Nonii. Kui me elame aastas 2004, siis järelikult tuleb kõik becksi-teemalised nutulaulud ja fergie süüdistamine jätta sinna kus selle koht - 2003 suvi - ja vaadata edasi.

See mis juhtus fergie ja becksi vahel isiklikul tasandil tegelikult, jääb ilmselt nende omavaheliseks saladuseks. It wasn\'t just the boot you know. On ilmne, et kestev hõõrumine oleks saanud saatuslikumaks, kui ühe osapoole lahkumine. Meil on tõesti nüüd parema flangiga muret - ja ausaltöeldes ei näe ma ka selleks ostetud djembat ja klebersoni kuidagi sinna mahtumas. Pigem tuleb oodata veel pisut ronaldo mentaalset küpsemist - kogu materjal on ju olemas?!

Usu ja toeta, kui vaja - kritiseeri konstruktiivselt.. Just praegu on see hetk, kus toetada fergiet ja meeskonda - SHOW WHAT COLOR YOU REALLY ARE!! Eide kombel hädaldada ja nõusid pilduda ... Väga originaalne.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Manchester United have named Walter Smith as assistant manager until the end of the season.

Smith, who left Everton in 2002, fills the position vacated by Carlos Queiroz when he left Old Trafford last summer to take over at Real Madrid.

\"I am delighted that Walter has accepted the chance to join United,\" said boss Sir Alex Ferguson.

\"There are few people in the game with his experience, knowledge and technical ability.\"

Kommentaar

Originally posted by Epic
                  Manchester United have named Walter Smith as assistant manager until the end of the season.
                  huvitav käik. smithi meeletule edule shotimaal järgnes üks relegation-battle teise järel evertonis, millest smith tuli küll iga kord võitjana välja - viimati vist küll vaid 1 punktiga. samas assistendina need managerioskused vast polegi tähtsaimad, pigem treeneriomadused.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

Beckhami maha müümine oli suurim lollus üldse..... Mineviku saavutused ei maksa enam, me elame aastas 2004, mitte kevades 1999
                    Nonii. Kui me elame aastas 2004, siis järelikult tuleb kõik becksi-teemalised nutulaulud ja fergie süüdistamine jätta sinna kus selle koht - 2003 suvi - ja vaadata edasi.

See mis juhtus fergie ja becksi vahel isiklikul tasandil tegelikult, jääb ilmselt nende omavaheliseks saladuseks. It wasn\'t just the boot you know. On ilmne, et kestev hõõrumine oleks saanud saatuslikumaks, kui ühe osapoole lahkumine. Meil on tõesti nüüd parema flangiga muret - ja ausaltöeldes ei näe ma ka selleks ostetud djembat ja klebersoni kuidagi sinna mahtumas. Pigem tuleb oodata veel pisut ronaldo mentaalset küpsemist - kogu materjal on ju olemas?!

Usu ja toeta, kui vaja - kritiseeri konstruktiivselt.. Just praegu on see hetk, kus toetada fergiet ja meeskonda - SHOW WHAT COLOR YOU REALLY ARE!! Eide kombel hädaldada ja nõusid pilduda ... Väga originaalne.
                    kes siin hädaldab ja nõusid pillub, seda nimetatakse arvamuse avaldamiseks. Mis krt Fergie toetus - arvad, et ta käib siin foorumis eesti-inglise sõnaraamat käe pärast ja loeb mu postitust. Igal juhul - Man United FOREVER

Kommentaar

kes siin hädaldab ja nõusid pillub, seda nimetatakse arvamuse avaldamiseks. Mis krt Fergie toetus - arvad, et ta käib siin foorumis eesti-inglise sõnaraamat käe pärast ja loeb mu postitust. Igal juhul - Man United FOREVER

no ma pakun,et mitte ükski treener ei käi ühtki foorumit lugemas kuid see ei tähenda seda et fännid peale iga kaotust hädaldavad ja nõusid pilluvad (see fraasi on kohalik klassika).mina isiklikult mölisesin aint albiino-kaitsjaga kuid nüüd lõpetasin sellegi,sest ple mõtet nõuda inimeselt seda mida tai suuda ja suutma ilmselt ei hakkagi ja selle tõttu ennast pidevalt vihastada.igatahes hetkel minu poolt sir Fergile toetus,kuigi viimastel aegadel on mängu taktika ehk konservatiivseks muutunud,ei ole selle taga ManU sitt hetkelvorm.

aga ma mõni päev tagasi lugesin su posti, oper ,kus ütlesid,et becks maha müümine oli haledalt vale tegu ja ma olen mõni aeg tagasi lugenud sinu sulest tulnud ütlust,et kuna ilusmees omasugustega liitus,sis oled sa kohustatud real m\'i toetama.kui sul aga tõesti süda kutsub ja hinges seest kibeleb,siis keegi ei keela sul nn lemmikmeeskonda vahetamast
                      buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

aga ma mõni päev tagasi lugesin su posti, oper ,kus ütlesid,et becks maha müümine oli haledalt vale tegu ja ma olen mõni aeg tagasi lugenud sinu sulest tulnud ütlust,et kuna ilusmees omasugustega liitus,sis oled sa kohustatud real m\'i toetama.kui sul aga tõesti süda kutsub ja hinges seest kibeleb,siis keegi ei keela sul nn lemmikmeeskonda vahetamast
                        minu meelest on need kõige haledamad jalgpalli fännid, kes näevad becksis jalgpalluri asemel midagi muud. Ma ei ole öelnduet sa, murdock, seda näed
                        midagi siin ei kibele- ma võiksin nüüd öelda kibelemise teemal midagi roppu, solvavat ja demagoogilist... mul pole mingit kavatsustki selle pärast lemmik klubi vahetada, et treener on minu meelest jopakas ja et klubil praegu alavorm. EI TULE MÕTTESSEGI selline asi.
                        See, et Manchester on mu lemmik meeskond ei tähenda seda, et ma seal igas inimeses jumalat näen (Diego on küll Jeesuse nägu). Ütleme nii, et mulle on kõik mängijad sealt sümpaatsed. Isagi siis kui Brown eksib või kui Forlan jätab loomata või Butt on keskvälal sõela eest, tunnen ma pigem neile kaasa ja teine kord on topeltrõõm, kui neil hästi läheb. Aga fergie on ikkagi jopakas.

Kommentaar

Kodanikule FCOperBK,

Fergie on jopakas? Too, palun, niipalju põhjendusi, kui suudad. Becksi-teema ei lähe arvesse, kuna juhtunu tagamaid teab Fergie sinust ja minust 100x paremini ja kui ta tõesti eksis, siis tuleta meelde oma lauset \"see, et Manchester on mu lemmik meeskond ei tähenda seda, et ma seal igas inimeses jumalat näen\" - selle kohaselt on nende näol tegemist inimestega ja eksimine on inimestele iseloomulik tunnus . Siiski pean tõenäoliseks, et tal on oma otsustele-ütlemistele paremad põhjendused, kui sul.

Muuseas, sellises klubis nagu Manchester United ei lastaks \"jopakal\" ligi kaks kümnendit treeneritoolil istuda. Ka esimestel aastatel ning hooaegadel, mil Arsenal meilt esikoha pätsas, pidasid paljud teda jopakaks, kuid tuleta endale meelde, mitme tiitlini see jopakas on meid aidanud. Veel sulle teadmiseks, et tulevaste tiitlite nimel on praegu käsil meeskonna noorendamine-uuendamine, ehk oled märganud? Kuigi see tähendab sel hooajal ilmselt tiitli loovutamist rivaalidele (Arsenal on nende vormi vaadates seda väärt ka), pole muud valikut (vanade tegijatega jätkates oleks sul peagi tõelist põhjust Fergiet jopakaks kutsuda).

Väga imelik, et selline teema üldse tõusta sai...
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

minu meelest on need kõige haledamad jalgpalli fännid, kes näevad becksis jalgpalluri asemel midagi muud. Ma ei ole öelnduet sa, murdock, seda näed
                            midagi siin ei kibele- ma võiksin nüüd öelda kibelemise teemal midagi roppu, solvavat ja demagoogilist... mul pole mingit kavatsustki selle pärast lemmik klubi vahetada, et treener on minu meelest jopakas ja et klubil praegu alavorm. EI TULE MÕTTESSEGI selline asi.
                            See, et Manchester on mu lemmik meeskond ei tähenda seda, et ma seal igas inimeses jumalat näen (Diego on küll Jeesuse nägu). Ütleme nii, et mulle on kõik mängijad sealt sümpaatsed. Isagi siis kui Brown eksib või kui Forlan jätab loomata või Butt on keskvälal sõela eest, tunnen ma pigem neile kaasa ja teine kord on topeltrõõm, kui neil hästi läheb. Aga fergie on ikkagi jopakas.

Kas sa tahtsid kogu selle plämaga midagi öelda ka või kirjutasid lihtsalt siia natuke?

Kommentaar

Antzu rahustamiseks võin ma öelda, et ma lihtsalt kirjutasin siia natuke
                              Tegelt on ju kirjutamine parem kui mittekirjutamine. Ja et asi päris off-topicucs ei lähe, siis lõpetuseks ütlen, et Howard on kergest kõhuviirusest üle saanud ja seisab laupäeval Fulhami vastu.

Kommentaar

Originally posted by m1kk

Kodanikule FCOperBK,

Fergie on jopakas? Too, palun, niipalju põhjendusi, kui suudad. Becksi-teema ei lähe arvesse, kuna juhtunu tagamaid teab Fergie sinust ja minust 100x paremini ja kui ta tõesti eksis, siis tuleta meelde oma lauset \"see, et Manchester on mu lemmik meeskond ei tähenda seda, et ma seal igas inimeses jumalat näen\" - selle kohaselt on nende näol tegemist inimestega ja eksimine on inimestele iseloomulik tunnus . Siiski pean tõenäoliseks, et tal on oma otsustele-ütlemistele paremad põhjendused, kui sul.

Muuseas, sellises klubis nagu Manchester United ei lastaks \"jopakal\" ligi kaks kümnendit treeneritoolil istuda. Ka esimestel aastatel ning hooaegadel, mil Arsenal meilt esikoha pätsas, pidasid paljud teda jopakaks, kuid tuleta endale meelde, mitme tiitlini see jopakas on meid aidanud. Veel sulle teadmiseks, et tulevaste tiitlite nimel on praegu käsil meeskonna noorendamine-uuendamine, ehk oled märganud? Kuigi see tähendab sel hooajal ilmselt tiitli loovutamist rivaalidele (Arsenal on nende vormi vaadates seda väärt ka), pole muud valikut (vanade tegijatega jätkates oleks sul peagi tõelist põhjust Fergiet jopakaks kutsuda).

Väga imelik, et selline teema üldse tõusta sai...
                                Olen su esimese lõiguga 100% nõus, va koht \"becksi-teema ei lähe arvesse\"
                                Samuti olen 101% nõus, et \"sellises klubis nagu Manchester United ei lastaks \"jopakal\" ligi kaks kümnendit treeneritoolil istuda. \". Aga point ehk ongi selles, et need 2 kümnendit on olnud piisav aeg, et inimene (mitte jumal) ennast ammendab. Meeskonna noorendamine on igati positiivne nähtus, aga kummaline on see, et ega need vanad olijadki enda kohta väljakul välja mänginud pole. Samas on täiesti loomulik, et iga aasta ei saagi tiitlit võita. Kaotus on spordi loomulik osa. Ja mis siin salata - arsenal on tõesti superhoos.
                                Lõpetuseks ütlen Fergie`le suur aitäh tiitlite eest. Kuid jah.... sport on kord selline, et paar nädalat (või veel varem) pärast võitu hakatakse töötama uue tiitli nimel ja päris paljudel lähevad eelmised meelest. Samas jõuab igal inimesel kätte aeg, kus ta ennast ammendab. Loomulikult on võimatu tõestada momendil, et keegi teine saaks paremini hakkama kui Ferguson. Samas olen ka nõus eelpool kirjutajatega, et halamine (enda postitusi nimetaks süütuks kriitikaks) ei vii kuhugi- seega vaadakem siis fakte- teoreetiliselt on veel kõik otsad lahtised. Premiership: 11 vooru 9 punkti - läheneb utoopiale, kuid päris utoopia veel ei ole . CL: 1-0 võit Porto üle teisipäeval. FA: loodan, et teisel katsel saadakse Fulhamist jagu.

Kommentaar

Working...
                                X