Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ei, hoopis teine mäng oli.Algselt postitas nimastain Vaata postitust
“Steven Gerrard, Gerrard,
He slipped on his fking arse,
He gave it to Demba Ba,
Steven Gerrard, Gerrard!”
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
- Likes 1
Kommentaar
-
Tänase mängu eel on vaid üks küsimus, kas võtame võrgust välja 2 või kuni 4 peale lõpuvile. Vb taome ise ka palju, aga me kindlalt lekime täna.
Trenti ei maksaks täna maha vilistada, vb siis ainult kui ülbama hakkab, kui on viisakas, siis peaks isegi vaiki jääma. It's about respect.
e: Aitäh meestele Villa mängu eest, see oli üks esimene päris 'meie' esitlus.
Kommentaar
-
looda sa.Algselt postitas Wingback Vaata postitustTrenti ei maksaks täna maha vilistada, vb siis ainult kui ülbama hakkab, kui on viisakas, siis peaks isegi vaiki jääma. It's about respect.
Kommentaar
-
Nuh, hoidke nüüd seda mentaalsust.
Bruno Fernandž on Vini kõrval ingel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Vägev õhtu (ootasin palju hullemat tõsiselt) ja tundub et august on välja ronitud ja põhi 11 peaks ka nüüd olema stabiilsemalt paigas - eriti taga 4. Super õhtu, meie xG oli mingi 2,smth vs 0.5 vms, see ütleb palju ja Courtois' oli võimas selles, et Real 3-4 tuppa ei saanud.
Selg on tagasi sirgu, edasi! Eraldi test on muidugi nüüd mingi järgmine selline mäng, kus 11 mehega istutakse kasti ees. Peale City mängu siis millalgi tulemas.
Kommentaar
-
Tahaks ikkagi teada, mis headuse näitaja see xG on rahva meelest? Teie xG oli 2,5 vs Reali 0,45 ja pidi väga palju ütlema. Mida see siis ütleb? Täiesti meelevaldne stat ju. Bayernil oli see väiksem kui PSGl aga võitsid. Väiksem oli see muidugi tänu vähemuses mängimisele aga ikkagi.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Ma ei tea, mis rahvas arvab, aga mina ei pööra sellele iksgeele mingit tähelepanu.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustTahaks ikkagi teada, mis headuse näitaja see xG on rahva meelest?
Kaks nullimängu järjest - millal üldse viimati? See pikk pats on nüüd järgmiseks kaitsele tõeline nuhtlus. Kolmas null oleks saavutus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Sama siin. Ei vaata kunagi xG numbrit, sest see ei oma mingit tähtsust ega näita kuskilt otsast rünnaku headust, potentsiaali või teab mida.Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Ma ei tea, mis rahvas arvab, aga mina ei pööra sellele iksgeele mingit tähelepanu.
Kaks nullimängu järjest - millal üldse viimati? See pikk pats on nüüd järgmiseks kaitsele tõeline nuhtlus. Kolmas null oleks saavutus.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Poldki nii väga ammu. Siis, kui järjest oli Arsenal ja BurnleyAlgselt postitas mcnamara Vaata postitust
Ma ei tea, mis rahvas arvab, aga mina ei pööra sellele iksgeele mingit tähelepanu.
Kaks nullimängu järjest - millal üldse viimati? See pikk pats on nüüd järgmiseks kaitsele tõeline nuhtlus. Kolmas null oleks saavutus.
Kuid kui pikemalt vaadata, siis tuleb tõesti pea veebruari-märtsi tagasi minna.
Aga eile tundsin ma enda meeskonna ära. Oleks saanud rohkem võrku sahistada, aga vv oli ees. Hoiame nüüd seda joont.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar